Çarpıntı, mide bulantısı

Orangegreysky

🧡🍊🥕
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Temmuz 2022
25.102
3
89.706
528
Hanımlar selam. Doktora en kısa sürede gideceğim ama size de sormak istedim. Birkaç ay önce holter takıldı ve sonrasında gün içinde taşikardi atakları tespit edildi, kalbin birkaç kere 160'ın üstüne çıktığını söyledi doktor. Sebep bulamadı, rahatsız ederse ilaca başlayalım dedi. O rahatsızlık kısmına geldik. :))
Taşikardim her gün ve gün içinde aşırı aşırı sık olmaya başladı. Tansiyon aletim bozuldu ölçemiyorum ama baya bluzum titreşiyor hem hızlı hem sert.

Birkaç gündür aşırı mide bulantım var. Bayılacak gibi oluyorum böyle bi anda beynim sallanıyor sanki, baş dönmesi oluyor (kalkarken falan değil normal ayakta dururken) bu durum taşikardinin etkileri olabilir mi? Farklı bi doktora mı gitmeliyim önce acaba emin olamadım.

Eğer nabizda ritim bozukluğu yoksa o şekilde 160 olmuşsa mide bulantısı baş dönmesi olacağını sanmıyorum.
Muhtemelen o sırada ritim bozukluğu yaşıyorsunuz. farklı çeşitleri var bunun da. Onlarda yaşadığın şeyler olabilir bence. Normal kalp doktoruna değil de ayrı kalp damar doktorları oluyor ona gidin. Eğer sürekli olmuyorsa Bı holter de çıkmayabilir.

Ritim bozukluğu demedi aslında detaylı da sormadım pek ama gün içinde taşikardi atakları dedi sadece. Sürekli oluyor son zamanlarda. Bazen sadece stresliyken mi oluyor diye kendimi tarttım da yok gayet rahat bi zamanımda da oluyor.

Kalp damar cerrahisi değil dimi bahsettiğiniz?

Ona da gidin tabi de bahsettiğim o mu emin değilim. daha önce gitmiştim üzerinden yıllar geçti tam emin olamadım Sadece ritim bozukluğu üzerinde uzmanlaşmış kişiler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…