Merhabalar herkese
Tamamen estetik sebeple bacaklarımdaki eğrilik için ameliyat olmayı kafaya koydum.
Direkt kemiğe müdahale edilsin istiyorum.
Çok araştırdım, çok video izledim. Yüksek tibia osteotomisi olarak geçiyor.
Özel doktorlar baya yüksek fiyat istiyor.
Yine de bu ameliyatı olan yada yakınlarında bu ameliyatı olmuş tanıdıkları olanlar.. devlet/üniversite/özel doktor tavsiyesi verirseniz müthiş mutlu olurum.
Merhabalar, bu estetiği oldunuz mu acaba aslında estetik doktoru yapmıyor ortopedi. Ben de kasım ilk hafta olcam da biraz süreç sıkıntılı olacak gibi görünüyorMerhabalar herkese
Tamamen estetik sebeple bacaklarımdaki eğrilik için ameliyat olmayı kafaya koydum.
Yine de bu ameliyatı olan yada yakınlarında bu ameliyatı olmuş tanıdıkları olanlar.. devlet/üniversite/özel doktor tavsiyesi verirseniz müthiş mutlu olurum.
Ben 2 yıl önce sağ bacağımdan ve 2 ay öncede sol bacağımdan Yüksek Tibial Osteotomi ameliyatı oldum. Parantez bacak oluşumu vardı iki bacağımın arası yaklaşık 12 cm açılmıştı. Erzincan araştırma hastanesinde Nizamettin KOÇKARA doktorumun vermiş olduğu güvenle bu ameliyata karar verdim. Diyeceğim o ki bir ton para vermedende oluyor bu ameliyat yeterki doktorun güven versin. Ben çok memnunum durumdan. Umarım içinize sinen bir doktor bulursunuz.Merhabalar herkese
Ben 2 yıl önce sağ bacağımdan ve 2 ay öncede sol bacağımdan Yüksek Tibial Osteotomi ameliyatı oldum. Parantez bacak oluşumu vardı iki bacağımın arası yaklaşık 12 cm açılmıştı. Erzincan araştırma hastanesinde Nizamettin KOÇKARA doktorumun vermiş olduğu güvenle bu ameliyata karar verdim. Diyeceğim o ki bir ton para vermedende oluyor bu ameliyat yeterki doktorun güven versin. Ben çok memnunum durumdan. Umarım içinize sinen bir doktor bulursun
Merhabalar ben yüksek tibia osteoktomi ameliyatı oldum görsel açıdan çok çok memnunum 5 yıl önce ailemden gizli olduğum bir ameliyat eğer çok istekli ve bunun size özgüven kazandıracağını düşünüyorsanız bir gün bile beklemeyin tabiki acılı süreci göze alarak doktor ve hastane seçimini çok iyi yapmanız gerekiyor sonuç olarak şimdi plakları çıkarttırmak için hazırlık yapıyorum kemik tam kaynadı ve vidalar beni rahatsız etmeye başladı sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsinizMerhabalar herkese
Merhabalar çok geçmiş olsun, bende de aynı durum var ve çok korkuyorum ameliyat süreci nasıl? Kaç saat sürdü ve ne kadar kaldınız hastanede?Merhabalar ben yüksek tibia osteoktomi ameliyatı oldum görsel açıdan çok çok memnunum 5 yıl önce ailemden gizli olduğum bir ameliyat eğer çok istekli ve bunun size özgüven kazandıracağını düşünüyorsanız bir gün bile beklemeyin tabiki acılı süreci göze alarak doktor ve hastane seçimini çok iyi yapmanız gerekiyor sonuç olarak şimdi plakları çıkarttırmak için hazırlık yapıyorum kemik tam kaynadı ve vidalar beni rahatsız etmeye başladı sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz