canım benim bacaklar hafif bir çarpıklığı vardı gerçi kimse farketmiyordu ama ben çok dikkat ettiğimden midir nedir hep var derdim bana yok derlerdi o sıralar çok zayıftım sonra 8, 10 kilo aldım ve artık benim içinde yok:))
test ettim onayladım düzelmiyor ha belki 60 falan olsam kapanırdı arası pek çarpık durmazdı, ama 55 kiloda bile koca basen oldu, düzgün bacaklar içinde basen yapmak zekice değil
canım benim bacaklar hafif bir çarpıklığı vardı gerçi kimse farketmiyordu ama ben çok dikkat ettiğimden midir nedir hep var derdim bana yok derlerdi o sıralar çok zayıftım sonra 8, 10 kilo aldım ve artık benim içinde yok:))
kiloyu nereye aldığın da önemli, herkesinki dengeli dagılmıyor, kimi göbek yapıyo, kimininki basene gidiyo vs vs....iç bacak kaslarınızı çalıştırın arkadaşlar, çarpık bacak için kendi imkanlarınızla yapabileceginiz en güzel tedavi yöntemi..
merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)(kesin sonuç)