cnm o prfumu kullnmadım bilemıyorum ayrca sitede bılmem alısvers için ama cok uygn fyatlra şişeleri kücük mıktarda tahrip olms orjnallerinn satıldıgı yerleri biliyorum.eğer ilgilenırsen ben gecen hafta 75 ml flora gucci yi 10 $ yanı 15 tl ye aldm bıldıgın orjnl parfm kutusuyla bırlkte
cnm o prfumu kullnmadım bilemıyorum ayrca sitede bılmem alısvers için ama cok uygn fyatlra şişeleri kücük mıktarda tahrip olms orjnallerinn satıldıgı yerleri biliyorum.eğer ilgilenırsen ben gecen hafta 75 ml flora gucci yi 10 $ yanı 15 tl ye aldm bıldıgın orjnl parfm kutusuyla bırlkte
canım ben bu parfümü strawberrynet ten getirttim 60 ml likti. 85 tl civarı bi para ödedim. ayrıca kesinlikle de orjinal kokusu zaten müthiş:) bitince yeniden sipariş vericem
kullandım hoş bi kokusu var...
Ama bi süre sonra o kokuyu alabilmek için birinin dibine girmesi yada seni koklaması gerekiyor
Yani şöyle geçince buram buram 212 sexy kokmuyorsun etrafa
bence kaliteli bir açık parfüm firmasını dene en uygun oralarda hemde kaliteleri mükemmel bunu sevil de çalışmış kankilerim diyor orgınal alıcaz diye kendinizi zorlamayın.orgınalinden daha kalıcı parfüm yapan açık parfüm firmaları var en fazla fiyatta 25 tl yahu
Canım ben kullanıyorum üstelik eşim free shoptan almış ve bi alana bi bedavaymışş..
Fiyatı da olfukça uygundu 65 tl almış ikisini..
Ama ben bir türlü sevemedim bu parfümü bazı arkadaşlar yanına yaklaşmadan koku gelmez demiş çok şaşırdım bana çok ağır geliyor,sadece bileklerime sıkıyorum bütün üstüm,başım,çantam heryerim kokuyor..
Öyle aman aman bi kokusu yok bence.Ben daha çok yumuşak krem gibi pudra gibi kokuları severim belki ondandır.