Çaresizlik, kanser, corona..

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
20 gündür çıktığım sevgili olduğum bir adam var. Her şey çok hızlı başladı ve uzun zamandır kimseyi hayatıma almadım, sırf değecek olan kişiyle ve evlilik yolunda ilerleyebileceğim biriyle olsun diye. Bu 20 günde hayatimin en mutlu gunlerini yasadim hic mutlu olmadigim kadar mutlu oldum. Cok sevdim. Cikmamizin 2.günü onun ayak bileginde bir şişlik fark ettim ve bunun surekli yanma yaptigini geceleri uykularindan uyandirdigini gunlerce uyuyamadigini soyledi ve ne zamandir doktora gidecegim gidemedim falan demesinin üzerine direk randevu aldim ve gitmesi icin yönlendirdim. Baktim ki bir seylerden kaciyor ve is guc yuzunden ertelemeye devam edecek mecbur birakmis gibi oldum. Mr vs biyopsi alindi derken sonuc geldi. Kötü huylu bir tümör oldugunu ve kanser oldugunu öğrendim. En zor kanserlerden birisi ve belliki ileri evre. Pet cekildi pazartesi sonuc cikacak, ona gore ameliyat kemoterapi ve radyoterapi zamanlari planlanacak. Doktorlara gosterdik konustuk, bir sekilde bacagi kurtarmaya calisacagim dedi. Neye ugradigimi sasirdim. Sanki her sey bir ruya ve ben uyandigim an ohh bunlar da ruyaymis cok sükür deyip yuzumu yikamaya gidecekmisim gibi geliyor. Şoku atlatamiyorum, kaldi ki coronadan dolayi hastanelere girerken cok tedirgin oluyorum. Annem de kanser hastasi, tedavileri bitti bir kac yildir takip goruyor suan ve biliyorsunuz ki corona kanser hastalarinda.. herneyse. Korkuyorum bu surecte napacagimi bilmiyorum. Birden kafama cok sert bir seyle vurmuslar gibi hissediyorum, oyle şaşkın öyle savunmasız, öyle baygın ve yorgun hissediyorum. Guclu olmak zorundayim ama derdimi kimseye anlatamiyorum. Bir derdiniz oldugunda ya sevdiginiz adama ya annenize anlatirsiniz ya, hani kucuk bir cocuk gibi basimi sevgilimin yada annemin bacaklarinin arasina alip ardi arkasi gelmeksizin aglamak istiyorum ama ikisi de ayni durumda ve ikisine de derdimden yakinmak bana destek olmalarini beklemek aptallik olur. Bu da benim sinavim diyorum, yine de cok sukur halime. Ama nasil yapacagim? Hem kendi psikolojimi hem onun psikolojisini toparlamak ister istemez zor oluyor. Ona her seyi acikca anlatamamak cok zor. Corona gunlerinde hastanelerde ayakta kalmak beni mahvediyor. Aksi gibi doktorlar da karantinada, oradan oraya baska hasyanelere kosturup duruyoruz. Kendisi kanser oldugunu biliyor ama cok ileri oldugunu bilmiyor, atlatirim gecer gider diye dalgaya aliyor ve takmiyormus gibi konusuyor , ama yalnizken ne dusunuyor napiyor bilemiyorum. Ciktigimizdan beri konusuyorduk hayallerimizden bahsediyorduk ve kasim aralik gibi evlilikten falan bahsediyorduk. Ailelerimize soyleyecektik, bazi seyleri hizlandiracaktik. Simdi bir boşluğa düştüm. Kaldi ki su durumda onun sagligindan baska bir sey dusunecek halde de degilim. Geçer mi kızlar, bu zor günler de geçer mi? Evet, en kotu gunler gecti bitti dogru ama bu hic bitmeyecek gibi her sey ust uste oldu.. Allah hicbirimizi sevdikleriyle sinamasin, allah hepimizin yardimcisi olsun.. Bu surecte napmaliyim, nasil davranmaliyim, nasil ayakta kalmaliyim ? Ne diyecegimi de bilmiyorum ki ne yazdigimin bile farkinda degilim, affedin..

patoloji sonucu 3 haftada cikmiyor mu? 20 günde ne kadar cok prosedür bitmis!
İnanın buradan gerçekten destek mesaji gorurum, birileri yardimci olur yol gösterir de belki bir nebze olsun daha güçlü olurum daha ayakta durabilirim diye yazmıştım ama belli ki bu durumdayken bile altindan bir sey arayacak suphe edecek kadar kotu insanlar olmuşuz. Kaldi ki gecenin bir yarisi benim bunu yazip care aramam bile sizi supheye dusurmemeliydi bence ama dediğim gibi çok şaşkınım. Konumu kaldiriyorum, simdi rahat edebilirsiniz.

Reactions: tse
Biz de bu illerle uğraştık yardımcı olmak isterim .Özellerde sonuç çok erken çıkıyor sorun nedir acaba özelden yazmak isterseniz silmisomiz çünkü

Neden sildiniz sıkıntıları paylaşmayınca şişip patlıyoruz. Anlatın ve paylaşın bizimle

keske screen shot alsaymışım. soylediginiz prosedurler hic bir ozel hastanede 20gun icinde sonuclanmaz.

cok kisa ozetlersem janim efendi 20 gundur birlikte olugu erkek arkadasinin iliskilerinin ikinci gununde bileginde şişlik çıktığını, kendisine randevu alarak doktora yonlendirdigini, patoloji sonucunun kanser ciktigini ve pet raporunun çıktığını yazmisti. 18 gunde live hospitalde ve acibademde bu kadar ilerlenmiyor, ikisinde de bu sureclere sahit oldum.oradan biliyorum. bu kadar hizli yanit veren hastane grubunu soylerseniz insanlar da faydalansin.

Bu saydıklarınızı 1 günde patoloji sonucu dahil hepsini 1 haftada hem de devlette yaptıran tanıdıklarım var ama onların yüksek yerlerde tanıdıkları var

hanımefendi patoloji dediginizin ne oldugunu acin bir okuyun lütfen, sureci hakkinda bilginiz olsun

Benmde babam kanserdi evet kamuda cok agir ilerliyor ama pet mesela 20 25 en az günü geçiyor pataloji desen 20 gün.oda cihaz bozuk değmezlerse filan ama evet özelde ped sonucu erken çıkıyor ama bununda evreleri var kanser oldgunu anlamak için tsk yapacak tarama yapacak boyamaya yollicak sonra hemen nereden Anladim ama ozellerde çıkıyor babamda kanserdi devlett3 bu süre 1 ayı geçti her birinde ve biz çok zaman kaybettik. Sonra özele götürdüm evet orada erken çıkıyor ama 3 5 gu n veya hemen değil. Acaba kandırıyor mu aklıma geldi yanlış anlaşılmasın. Bayaninnduygulariyla oynayıp bilemeyiz insanlar kötü oldu iyice . Sonucları filan gördüyse sorun yok ama evet bizde yaptırdık ped devlette çok geç cıktı patalojde çok hemde özelde tedavi asamasindaykn çıkıyor

Çok uzuldum.sabah yazıyı görememiştim.. Allah şifa versin dayanma gücü yol uzun ve ağrılı kanser türü nedir acaba kaçıncı evrede

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin sizi anlıyorum ama senin destek olman gerekir inanın sizden daha üzgün güçlü durmaya çalışıyor gibi geldi tedavi yöntemleri çok gelişti allah'ın izninle atlatır inş

Tanıdığın varsa seni öne alıyorlar. Ben de çoğu kez şahit oldum.

Allahım öyle mucizeler yaratsin ki tez iyi olsun sevgilin. Dualarım sizinle. Cok güçlü ol ve ona çok sarısarıl inan buna çok ihtiyacı varkiyamam ben size Allahım yanınızda olsun

Ne kanseri kaçıncı evre. Allahım ne zor şu hayat Rabbim tez zamanda hem annenin hem sevgilinin şifasını versin sana moral motivasyon lazım keşke şu dertleşme sanal değilde yüzyüze olsaydı.

Yanlışınız var patoloji sonucu özelde veya testin çıkacağı lab.da tanıdığı olunca 3 günde bile çıkabiliyor. Kuzenimde aynısını yaşadık. Gerçekten birseyden emin olmadan yorum yapmayın bilmiş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…