• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizliğim, aşkım, endişelerim ve dahası ..

Canim biz terapist falan takiliyoz iste:KK49:
Evliligimiz garip bir hal aldi iyice, ben ayrica birde bireysel terapi goruyorum. Sorun bende cikti iyimi:KK55:
nasıl sende çıktı sorun, doğumdan sonra eşinle ilgilenemediğin için falanmı. eşin geldimi eve, sen konunu açtırsana tekrar benim gibi merak eden çoktur

nasıl sende çıktı sorun, doğumdan sonra eşinle ilgilenemediğin için falanmı. eşin geldimi eve, sen konunu açtırsana tekrar benim gibi merak eden çoktur
Aciliyomu oyle tekrar? Bende yeni konu acmaya niyetlendim bir ara ama terapi sonrasina birakmistim. Ama kilit kalkiyorsa guncel durum yazmak daha iyi olur.

Aciliyomu oyle tekrar? Bende yeni konu acmaya niyetlendim bir ara ama terapi sonrasina birakmistim. Ama kilit kalkiyorsa guncel durum yazmak daha iyi olur.
kendin istemiştin demi kapatılmasını, tekrar mesaj at muneye konumu açmak güncellemek istiyorum de

okudum sonuna kadar, tekrar olur ama eskisi gibi olur mu? biraz size ve nişanlınıza bağlı. umarım nişanlınız bisüre sonra eskiye dönmez

Back
X