• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizim yardım edin

Madem sende çok seviyorsun bir kez daha dene ama buarada da eğer çalışmıyorsan iş bul çalış eşinle de hemen eskisi gibi olma biraz zaman ver hem denemiş olursun hemde ayrılma ihtimaline karşı kendini sağlama almış olursun
Sevgim iki gun içine eridi sanki öyle yok oluyor ilçede yaşıyorum şehirde deil burda iş asla bulamam zamanla uzaklastigimi görünce bittiğini kendiside anlayacak

Ahh güzelim iletişime geçmesi ona yazması tensel bir şey olsa da olmasa da aldatmadır benim nazarımda. Allah kimsenin başına vermesin çok zor, boşan ve tazminatını al. Bir süre ailenin yanında kalırsın. Sonra bir iş bulup çalışırsın, hayatına yeni biri girer belki minik mucizeleriniz olur. Aldatmak hata değil tercihtir. Yüce rabbimin bir bildiği var demek ki, çocuğunla boşanıp ailene dönmek çok zor olurdu. Belki hayatın senin için daha güzel planları vardır. Bize boşa demek kolay geldiğini düşünüyorsun. Kolay değil valizini alıp ana evine dönmek . Ama inandığın kişinin yanında kalıp sürekli kafanda şüpheler olması her şeyden zor. Lütfen kendine değer ver 💝🙏

Arkadaşlar nasıl anlatayım bilmiyorum ama uzatmadan direk yazayım
Biz 5senelik evliyiz ve her yolu denedik malesef bebeğimiz olmadı umudum tükeniyor burdaki konulari okudukca yine şükür diyorum verende Allah alanda o ol derse olur. geçen ay da tüp bebek denedik malesef negatif sonuç aldık yıkıldık resmen yaşayanlar anlar ancak 😥
Bu nasıl anlatır bilmiyorum ama kaç gündür içimde şüphe vardı kocami takibe aldım dün akşam bı baktım bı bi chat uygulmasindan ekran görüntüsü bı kadınla mesajları vardı yıkıldım resmen bide annemle babamin sorunları var boşanma evresindeler kardeslerimin hali beni bitirirken bebek hasreti yanıp yakarken bide o mesajları görmek gerçekten Allah kimseye yaşatmasın...mesajların içeriği cinsel icerikliydi ve sonrasında kadın bı avm den alacakları varmış hayalleriymis onlar için tek tek para istemiş ve buda atmış arkadaşla kamera acacaz 400attin zaten falan demiş sonra adres vermiş...gitmedim dedi ama ben e gitti çünkü 4gibi seni iliklerine kadar b*şaltacam demiş
Görünce direk bağırdım telefonu yere atıp eşime gösterdim bana ne dedigi tüp bebek sonucundan sonra o an kafasi çok bunalmış ondan yapmış şeytana uymuş kız çok para isteyince engelmis ama gitmemiş gerçekten o kadar soğudum ki daha neler dedi icimdem biseylerin koptuğunu hissetim
Her şerde bir hayır vardır lafı tam bu durumun özeti. Allah nasip etmemiş bir şekilde demek ki hayırlı zamanda değilmiş bebek, eğer çocuk olsa bu durumu yaşasanız daha kötü olacaktı.
En kısa sürede toparlanıp düşünmelisiniz. Umarım mesajları delil olarak bir şekilde kayıt altına almışsınızdır şayet boşanma aşamasına gelirseniz kullanabilirsiniz.
Şu an duygusal olarak sarsılmanız çok normal sevip güvenip bir yola girdiğiniz insandan beklemediğiniz bir şekilde ihanet görüyorsunuz ve ilişkiye artık şüphe girdi.
Bu saatten sonra eskisi gibi olması maalesef çok zor sineye çekmez iseniz.
Dertleriniz üst üste gelmiş Rabbim gönlünüze işlerinize ferahlık ve kolaylık versin vardır bir çözümü sükunetinizi koruyun.
Eşinize karşı da dikkatli olun haklı iken haksız konuma gelecek şeyler yapmayın. Kafanızı toparladıktan sonra en iyi kararı alıp adım atın. Her şeyin hayırlısı olsun hakkınızda🌸

Boşansam gidecek bı yerim yok bide Allah kahretsin ki çok seviyorum akıl verin ne yapayım gerçekten soracak kimsem yok
Sevgi biter şüphe yüzünden, bundan sonra eşinize güvenemezsiniz sürekli irdeleyince iletişimde hır gür kavga çıkacak.
Evden de gitmediğiniz için eşiniz nasıl olsa kabul etti bunu der işler sakinleyince alışkanlık etkisi ile bunlara bir şekilde devam eder ya yakalarsınız tekrar ya görmezden gelirsiniz hatta alenen yapmaya başlayabilir bile. İnsan değişen bir varlık. Yani ayrılmayı düşünmüyor iseniz hiç tepki vermeyip görmezden gelecektiniz ya da başlattığınız işin arkasını getireceksiniz. Arada kalırsanız ihaneti affetmiş olursunuz. Sözlü veya fiziki fark etmez ihanet var ve fiziken yaptı ise de haberiniz yoktur. Sürekli takıntılı gibi eşinizden huylanıp huzursuzluk çıkacak evde , ister yapsın ister yapmasın🤷🏻‍♀️ akıl verecek bir şey yok , hayat sizin hayatınız kararı siz vereceksiniz. Dışarıdan bakan herkes boşanın yeni bir hayat kurun der.🌸

Namazında adam dinine düşkün evlendiginiz ilk senede olmuştu mesajlaşma yakalamastim aglayip ozurler dilemisti bi daha olmaz diye o bu sefer çok başka oldu resmen herşey ortada ne yapabilir nasıl cezasını verebilir inanın kızgın yağı üstüne dokesim geliyor öyle sinirliyim
Al işte :) gene kandırıp yapacak ki sadece mesaj ile kalmıyordur muhtemelen üzgünüm ama.. yağ falan döküp kendinizi tutuklatmayın. İhaneti ispat edip boşanmada tazminat nafaka alıp önünüze bakın. Daha doğru bir seçimler yaparak yeni hayat kurun. Affedecekseniz de hiç duygusal hırpalamayın kendinizi huylu huyundan vazgeçmez

Kardeşim çok haklısın ama ya diyince boşanilmiyor 😥😥mahvoldum kaç gündür hazmedemiyorum yaşadıklarımı
En kötü kadın sığınma evleri var Allah aşkına yapmayın etmeyin. Kendinizi erkeklere karşı aciz hale getirince nasıl olsa gidemez bir şey yapamaz diye her şeyi yapmayı kendilerine hak görüyorlar

Bundan sonra bebek hasretimi bile bitirdi iki gündür içimde tüm duygularım öldü vee bu son tüp bebek dedi bundan sonra bebek tedavisi yok dedi büyük tepki gösterdi Allah buyuk verirse o verir tedavi yok dedi
Yok daha neler :D siz iyi misiniz adam aldatmış tüp bebek mi istiyorsunuz hala üstüne adam rest çekiyor çok ilginç🤣

Sevgim iki gun içine eridi sanki öyle yok oluyor ilçede yaşıyorum şehirde deil burda iş asla bulamam zamanla uzaklastigimi görünce bittiğini kendiside anlayacak

Al işte :) gene kandırıp yapacak ki sadece mesaj ile kalmıyordur muhtemelen üzgünüm ama.. yağ falan döküp kendinizi tutuklatmayın. İhaneti ispat edip boşanmada tazminat nafaka alıp önünüze bakın. Daha doğru bir seçimler yaparak yeni hayat kurun. Affedecekseniz de hiç duygusal hırpalamayın kendinizi huylu huyundan vazgeçmez
Aile buyuklerine mi diyim ilk şuan susuyor dundne beri konusmuyor beynim durmuş faziyete

Aile buyuklerine mi diyim ilk şuan susuyor dundne beri konusmuyor beynim durmuş faziyete
Boşanmak istiyor iseniz affetme durumu yoksa ben olsam dünyayı ayağa kaldırırım rezil ederim :D ama affedecekseniz kimseye söylemeyin. Avukata giderim elindekilerin yarısını alırım :D hatta hepsini isterim o derece .. Allah kimsenin başına vermesin , gerçekten çok zor bir durum seni anlıyorum ama bir rota .çizmen lazım. Yarın diyecek sen beni tatmin etmedin ben de böyle yaptım üstüne sen suçlu olacaksın

İcimi biraz da olsa ışık oldunuz Allah razı olsun 😥 gerçekten ya diyince olmuyor daha kendime bile gelemedim ne yapacağımı bilmiyorum konuşmak görmek bile istemiyorum
Kaç kez daha aldatılmamız lazım mesela “ya diyip boşanmanız” için?

Siz konuyu eşime ne ceza versem diye açın bence.

Adam bir kez yapmış affedilmiş. İkinciye üçüncüye de affedilecek çünkü neden? Ya diyince boşanılmıyor da ondan.

İliklerine kadar boşaltıcam nedir ya.
Pislik herif midem bulandı.

İçim yanıyor nasıl yaptı nasıl bunca emeklerim boşa gitti aldatmayi babamdan yeterince görünce eşimden görmek perişan etti
Birde diyor ki gitmedik sadece uygulamadi yukledim birgun konuştum cildiracam mesajları okuyup okuyup kafayı yiyorum
Aynısını siz ona yapsaydınız ne yapardı?

Öncelikle geçmiş olsun.Bu süreçte eş desteği çok önemli ve kıymetli.Maalesef eşin bu konuda hata yapmış.Boşan bırak git vs demek çok kolay ama yapmak çok ama çok zor
Çok şükür ben eşim konusunda çok şanslıyım ama terside olsa hemen vazgeçmezdim.Eşinle sakince samimi şekilde konuşmayı dene bence içine sinerse unutma çalış.Yolunuza devam edin Ama aksi olursa yoluna yalnız devam etmeye cesaret etmelisin
Herşey senin elinde çaresiz hissetme hayat hep sürprizlerle dolu sakince karar ver kalbinin sesini dinle bol şans diliyorum 🙏
Aldatmayı hata deyip üstünü mü kapatacaksınız ? ayrıca neyin süprizi ya aldatan adam affedersen yine aldatır ilk sene aldatmış yıllar sonra yine yapmış çok mu sürpriz bi olay bu ? gayette neyin olduğu ortada.Boşanmakta çokkk çokkk zorsa siz boşanmayın oturun boynuzlarınızla kocanızın yanında.Bide unutmaya çalış demişsiniz ya ne gurursuz insanlarsınız millete de saçma sapan tavsiyeler veriyorsunuz.

Back
X