• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizim yardım edin

Soru soruyorum . Ilki ne zamandi ki 2. De kafana vurdu?
Konu sahibi size küstü galiba😁 Ben cevap vereyim: Evlendiği ilk yıl yakalamış yine konu sahibi. Özürler dilemiş, o günden bu zamana kadar hiç yapmamış. Adamcağız namazında niyazındaymış ama ya, tabii böyle olunca şeytan durur mu? Sen gel, adamcağızın aklına gir, başka bir kadını iliklerine kadar şeettir! Şimdi burada bu zavallı adamcağızın suçu var mı? Hep o adamın parasını emcükleyen kadınla şeytanın oyunu bunlar! 😂

Aldatmayı hata deyip üstünü mü kapatacaksınız ? ayrıca neyin süprizi ya aldatan adam affedersen yine aldatır ilk sene aldatmış yıllar sonra yine yapmış çok mu sürpriz bi olay bu ? gayette neyin olduğu ortada.Boşanmakta çokkk çokkk zorsa siz boşanmayın oturun boynuzlarınızla kocanızın yanında.Bide unutmaya çalış demişsiniz ya ne gurursuz insanlarsınız millete de saçma sapan tavsiyeler veriyorsunuz.
Basina gelse susacak demek ki

Konu sahibi size küstü galiba😁 Ben cevap vereyim: Evlendiği ilk yıl yakalamış yine konu sahibi. Özürler dilemiş, o günden bu zamana kadar hiç yapmamış. Adamcağız namazında niyazındaymış ama ya, tabii böyle olunca şeytan durur mu? Sen gel, adamcağızın aklına gir, başka bir kadını iliklerine kadar şeettir! Şimdi burada bu zavallı adamcağızın suçu var mı? Hep o adamın parasını emcükleyen kadınla şeytanın oyunu bunlar! 😂
Ay gordüm sonra ki msjlarda. Neyse bunu bi yasam bicimine cevirirler kari koca. Adam rutine bindirir. Öyle yasayip giderler.

Nefretlik duyusu zamanla bastiracak zaten eminim buna bizde her yolu denedim her yolda yanımdaydı bu beni yıktı mahvetti nasıl anlatilir bilemiyorum keşke ikmanim olsa şimdi bosanirim ama ne bı işim var ne yanina gidecek ailem birde onalrin sorunları daha fazla ben nasıl yük olacam
Tek kişisin çoluk çocuk yok gitmek daha kolay değil mi

Boşanmak istiyor iseniz affetme durumu yoksa ben olsam dünyayı ayağa kaldırırım rezil ederim :KK70: ama affedecekseniz kimseye söylemeyin. Avukata giderim elindekilerin yarısını alırım :KK70: hatta hepsini isterim o derece .. Allah kimsenin başına vermesin , gerçekten çok zor bir durum seni anlıyorum ama bir rota .çizmen lazım. Yarın diyecek sen beni tatmin etmedin ben de böyle yaptım üstüne sen suçlu olacaksın
Boşanmadan nasıl hepsini alacam

Haklısın çok doğru

Boşanmadan nasıl hepsini alacam
:D kuzum sen bir sakinleş kafanı topla, boşanmadan napcan ihanet eden adamı, ya üstüne mal iste affetmek için boşanmayacaksan. Sen hiç iyi değilsin bence mental olarak şu an

Öldürürdü...
E siz niye affediyorsunuz peki? O evde boğazınıza iki lokma giriyor diye mi? O iki lokmanın bedelini çok ağır ödemiyor musunuz sizce? Asgari ücretle çalışsanız hem gururunuzu ayaklar altına almazsınız hem sizi aldatan “koca” sıfatlı yaratığın kirli donunu yıkamazsınız, hem de hastalık kapma tehlikesiyle yüz yüze kalmazsınız.

Arkadaşlar nasıl anlatayım bilmiyorum ama uzatmadan direk yazayım
Biz 5senelik evliyiz ve her yolu denedik malesef bebeğimiz olmadı umudum tükeniyor burdaki konulari okudukca yine şükür diyorum verende Allah alanda o ol derse olur. geçen ay da tüp bebek denedik malesef negatif sonuç aldık yıkıldık resmen yaşayanlar anlar ancak 😥
Bu nasıl anlatır bilmiyorum ama kaç gündür içimde şüphe vardı kocami takibe aldım dün akşam bı baktım bı bi chat uygulmasindan ekran görüntüsü bı kadınla mesajları vardı yıkıldım resmen bide annemle babamin sorunları var boşanma evresindeler kardeslerimin hali beni bitirirken bebek hasreti yanıp yakarken bide o mesajları görmek gerçekten Allah kimseye yaşatmasın...mesajların içeriği cinsel icerikliydi ve sonrasında kadın bı avm den alacakları varmış hayalleriymis onlar için tek tek para istemiş ve buda atmış arkadaşla kamera acacaz 400attin zaten falan demiş sonra adres vermiş...gitmedim dedi ama ben e gitti çünkü 4gibi seni iliklerine kadar b*şaltacam demiş
Görünce direk bağırdım telefonu yere atıp eşime gösterdim bana ne dedigi tüp bebek sonucundan sonra o an kafasi çok bunalmış ondan yapmış şeytana uymuş kız çok para isteyince engelmis ama gitmemiş gerçekten o kadar soğudum ki daha neler dedi icimdem biseylerin koptuğunu hissetim
Demek ki herşeyde bir hayır varmış çocuğunuzun olmaması iyi oldu bence. Boşayın bu adamı Allah aşkına.çocuk istiyorsunuz en büyük isteğiniz olabilir ama bazı şeyler olmayınca zorlamamak lazım diye düşünüyorum ki eşinizin yaptıkları da bunun en iy örneği

Arkadaşlar nasıl anlatayım bilmiyorum ama uzatmadan direk yazayım
Biz 5senelik evliyiz ve her yolu denedik malesef bebeğimiz olmadı umudum tükeniyor burdaki konulari okudukca yine şükür diyorum verende Allah alanda o ol derse olur. geçen ay da tüp bebek denedik malesef negatif sonuç aldık yıkıldık resmen yaşayanlar anlar ancak 😥
Bu nasıl anlatır bilmiyorum ama kaç gündür içimde şüphe vardı kocami takibe aldım dün akşam bı baktım bı bi chat uygulmasindan ekran görüntüsü bı kadınla mesajları vardı yıkıldım resmen bide annemle babamin sorunları var boşanma evresindeler kardeslerimin hali beni bitirirken bebek hasreti yanıp yakarken bide o mesajları görmek gerçekten Allah kimseye yaşatmasın...mesajların içeriği cinsel icerikliydi ve sonrasında kadın bı avm den alacakları varmış hayalleriymis onlar için tek tek para istemiş ve buda atmış arkadaşla kamera acacaz 400attin zaten falan demiş sonra adres vermiş...gitmedim dedi ama ben e gitti çünkü 4gibi seni iliklerine kadar b*şaltacam demiş
Görünce direk bağırdım telefonu yere atıp eşime gösterdim bana ne dedigi tüp bebek sonucundan sonra o an kafasi çok bunalmış ondan yapmış şeytana uymuş kız çok para isteyince engelmis ama gitmemiş gerçekten o kadar soğudum ki daha neler dedi icimdem biseylerin koptuğunu hissetim
Az para isteseymiş sorun yokmuymuş yani?

Aldatmayı hata deyip üstünü mü kapatacaksınız ? ayrıca neyin süprizi ya aldatan adam affedersen yine aldatır ilk sene aldatmış yıllar sonra yine yapmış çok mu sürpriz bi olay bu ? gayette neyin olduğu ortada.Boşanmakta çokkk çokkk zorsa siz boşanmayın oturun boynuzlarınızla kocanızın yanında.Bide unutmaya çalış demişsiniz ya ne gurursuz insanlarsınız millete de saçma sapan tavsiyeler veriyorsunuz.
Öncelikle seviyenize inmeden saygı çerçevesinde cevap vermeye çalışıyorum
İnsanlara hakaret ederek haklılık mı ispat etmiş oluyorsunuz çok yazık size ! bence acilen bi terapiste ihtiyacınız var.Öfke kontrolünüz yok çok belli
Hanım efendi gerçekten çaresiz görünüyor yangına körükle gitmekten ziyade sakinlik tavsiye ettim,okuduğunuzu anlama yetiniz varsa tercihi yollar olduğunu söyledim kendisine ayrıca bu benim fikrim sizi hiç ama hiç ilgilendirmez (sizle muhattap olmak istemiyorum lütfen cevap vermeyin ki ben sizi yok sayıp tekrar yazmayacağım)

Öncelikle seviyenize inmeden saygı çerçevesinde cevap vermeye çalışıyorum
İnsanlara hakaret ederek haklılık mı ispat etmiş oluyorsunuz çok yazık size ! bence acilen bi terapiste ihtiyacınız var.Öfke kontrolünüz yok çok belli
Hanım efendi gerçekten çaresiz görünüyor yangına körükle gitmekten ziyade sakinlik tavsiye ettim,okuduğunuzu anlama yetiniz varsa tercihi yollar olduğunu söyledim kendisine ayrıca bu benim fikrim sizi hiç ama hiç ilgilendirmez (sizle muhattap olmak istemiyorum lütfen cevap vermeyin ki ben sizi yok sayıp tekrar yazmayacağım)
Aldatılıp boynuzuyla oturmaya tercih eden bir kadına saygı duyacak değilim ayrıca istesenizde benim seviyemde olamazsınız sizin mideniz çok geniş ben sizin gibi değilim o yüzden seviyeden bahsetmeyin bana.:KK59:terapist önerisinde ben bulunabilirim size belki gururlu olmanızı falan öğretirler size ha ? öfke kontrolüm yokmuş buna da çok güldüm :halay:
Siz o paragrafta sadece sakin olun tavsiyesinde mi bulundunuz acaba dönün bakın bi yazdıklarınıza .Ben sakin olun tavsiyenize laf atmadım ayrıca, yani savunmanız bile o kadar kötü ki bide yok sayıcam demişsiniz cevap vermeye kapasiteniz yetmiyor siz de haklısınız lütfen mesajımı yok sayınn. :KK54:

Back
X