• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresizim yalnızım yani aşığımm

nefsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
14
0
86
32
İzmir
bundan tam bir yıl önceydi yeni tanısmıştık onla dostumdu sonra ben ona aşık oldum oda bana deliler gibi sewioduk birbrimizi o kadar mutluydum ki o kadar cok sewiodum ilk defa ciddi bi ilişki yasıodum 2 ay gecmişti ne olduğunu anlamadan ayrıldıkk ben bittim hergün krizler geciriodum ilaçlar kullanıodum hatta doktorum hastaneye yatırcaktı tedawi olayım die o kaadar kötü bi haldeydim anlayacağınız hep dua ettim dönsün die sonra okul kapandı o günde rüyamda görmüştüm onu ondan bir mesaj geldi nasılsın die yerimde duramıodum o kadar sewinmiştimki sonra nie ayrıldığımızın acıklamasını yaptı falan barıştık sonra okullar acıldı ona sewgim azalmamıştı hergün biraz daha artıodu ..bi gün hiç yapmadığım bişi yaptım annemden habersiz ewe gtmedim onla sinemaya gittim annem böyle şeylere karşı olduğu için bende izin almadan gittim ewe geldiğimde annem bana wurdu çok üstüme geldiler bende intihar ettim hastaneye kaldırdılar ertesi gün okula gittiğğimde onun bana söyledği şuydu"annen beni aradı konuştu benimde babam lise bitene kadar istemio seni cok seiorum lise bitsin herkese göstercem bunu seni asla bırakmıcam beni bekle dedi bende hemen beklerim ömrümün sonuna kadar dedim öle arkadş gibi konusuoduk hep sonra bi gün en kötü günüydü o gün serwisin önünde beklidum we bi kızla el ele tutuşmuş gözümün önünden gecti yeni sewgilisiymiş sonra beni kandırdığı için çok büyük beddua ettim we 3 gün o kızdanda ayrıldığını duydumm we hiç konusmuoduk 3 hafta önce merdiwenlerde karsılastık nasılsın falan dedi konusmaya basladık yine eskisi gibi basladık ama bilmiom sonum nolcak o kadar sewiorum ki her gece dua ediorum yalwarıorum dönsünn sizde dua edin olurmuu

Karanlık dünyada kaldım bir başıma.yalnızlık..yalnızlık..herkes gitti yine bana kalan yalnızlık..ellerimi tutanlar birer birer çekip gittiler.her gitmelerde bir kez daha bittim..bir kez daha yenildim..bir kez daha karanlığa ve yalnızlığa itildim sesimi kimse duymadı.sesim döndü dolaştı yine bana geri ulaştı..
Bu karanlık ve yalnız dünyama geldin.ışıklar yandı bir anda.karanlıktan kurtulmuştum.evet aydınlıktı artık dünyam.ışıkları sen yakmıştın.mutluydum…huzurluydum..çünkü artık yalnız deildim..sen vardın ışığımdın..sonra…evet sonra ışıklar bir anda yandığı gibi bir anda söndü.yine karanlıkta kalmıştım.herşey ani gelişin gibi bitivermişti.yarım kalıvermişti..karanlık kapılarını üstüme kitledi çıkabilmek ne mümkün???

Ahh be canım üzüldüm senin için ama bu çocuk başka biriyle çıkmıs yani senden vazgeçmiş bir daha ona nasıl güvenebilirsinki.Ben yerinde olsam onunla konusmazdım su an kendini kötü hissetmeni anlıyorum ama hayatın ondan daha önemli senin için,o aşk perdelerini kaldırdığında gerçekle yüzleşince daha çok canın acıyabilir.Ondan durabildiğin kadar uzak dur bence:(:(:(

canım bunlar hayatın gerçekleri..
hepimiz az çok ilişkiler yaşadık,terkedildik,ihanete uğradık,acı çektik..
ama kimse için canına kıymaya,hastahanelik olmaya değmiyor inan,hayat bir şekilde devam ediyor sen üzülürken acaba o da senin gibi üzülüyormu..
sanırım yaşın daha küçük,bunu bir tecrübe olarak düşün ve hayatına devam et ..

yaşın çok küçük ve lise öğrencisisin...
şimdi kendini derslerine verme zamanın,öss ye nasıl gireceksin?
aşk meşk işleriyle uğraşma derslerine bak...

Allah annene babana sabır versin.sen gibi biiryle uğraşmak onlar için zr olmalı..

aklını başına topla...aşk meşk karın doyurmaz..senin imdi tek düşüncen iyi bi okula girip bitirmek ve iyi bi iş sahibi olmak..

haa okuyacak kadar kafam yok,basmıyo diyosan da git adam gibi bi işe gir de gör dünyanının aşktan meşkten ibaret olmadığıını..

canım konunu yanlış yere açmışsın
aşk acısı çekenler bölümüne açman gerekiyordu..

sana tavsiyem aşk meşk konularına bu kadar çok önem verme
daha lise öğrencisisin
biri için ölüp bitecek yaşta değilsin bunlar için çok erken
şimdi sen kızıyorsun sana bunları söylediğimiz için
aşkın yaşı olmaz seviyorum kendimden eminim diyorsun ama
bi kaç sene sonra bu yaptıklarına sende güleceksin :teselli:
çocukça bulacaksın
burdaki herkes sana aynı şeyi söylüyorsa bi bildiğimiz vardır elbet
sen yinede burdaki yorumları kulak arkası etme a.sa.s

aşk bu mu sence?
hayalindeki aşk bu muydu?
aaaaah ah keşke her şey lisedeki gibi olsa...
hayat o kadar toz pembe olsa...

kardeşim, aklını başına topla lütfen
sen bir erkeğin sözü ile ailene sırtını çevirebiliyorsan,
onun her söylediğine çabucak kanabiliyorsan,
o ne yaparsa yapsın gelip senden özür dilediğinde inanıyorsan
bunun adı aşk değil ahmaklıktır
ahmak olan herkes de kullanılmaya mahkumdur yerimseniben

ayrıca bazı ablalara söleyim ben yeteri kadar derslerime calışıom derslerimde gayet iyi tabi ben okuorum bu duyguları yasayamam hakkım yok buna dimi nese genede hepiniz sağolun anlayanlarda anlamayanlarda...

konunuzu aşk acısı çekenler bölümüne taşıyorum...
lütfen oradan devam edelim...
sevgiler...

simdi nedesek sana bos cunku sen asiksin yani vaz gecmek zor yani sana beni bekle diyipte kendi baskasiyla cikiyor ve sen bunu bile bile kabul ediyon senin astan gozun kararmis simdi nedesek yaramaz bence allah sana yardim etsin

Back