bundan tam bir yıl önceydi yeni tanısmıştık onla dostumdu sonra ben ona aşık oldum oda bana deliler gibi sewioduk birbrimizi o kadar mutluydum ki o kadar cok sewiodum ilk defa ciddi bi ilişki yasıodum 2 ay gecmişti ne olduğunu anlamadan ayrıldıkk ben bittim hergün krizler geciriodum ilaçlar kullanıodum hatta doktorum hastaneye yatırcaktı tedawi olayım die o kaadar kötü bi haldeydim anlayacağınız hep dua ettim dönsün die sonra okul kapandı o günde rüyamda görmüştüm onu ondan bir mesaj geldi nasılsın die yerimde duramıodum o kadar sewinmiştimki sonra nie ayrıldığımızın acıklamasını yaptı falan barıştık sonra okullar acıldı ona sewgim azalmamıştı hergün biraz daha artıodu ..bi gün hiç yapmadığım bişi yaptım annemden habersiz ewe gtmedim onla sinemaya gittim annem böyle şeylere karşı olduğu için bende izin almadan gittim ewe geldiğimde annem bana wurdu çok üstüme geldiler bende intihar ettim hastaneye kaldırdılar ertesi gün okula gittiğğimde onun bana söyledği şuydu"annen beni aradı konuştu benimde babam lise bitene kadar istemio seni cok seiorum lise bitsin herkese göstercem bunu seni asla bırakmıcam beni bekle dedi bende hemen beklerim ömrümün sonuna kadar dedim öle arkadş gibi konusuoduk hep sonra bi gün en kötü günüydü o gün serwisin önünde beklidum we bi kızla el ele tutuşmuş gözümün önünden gecti yeni sewgilisiymiş sonra beni kandırdığı için çok büyük beddua ettim we 3 gün o kızdanda ayrıldığını duydumm we hiç konusmuoduk 3 hafta önce merdiwenlerde karsılastık nasılsın falan dedi konusmaya basladık yine eskisi gibi basladık ama bilmiom sonum nolcak o kadar sewiorum ki her gece dua ediorum yalwarıorum dönsünn sizde dua edin olurmuu
Karanlık dünyada kaldım bir başıma.yalnızlık..yalnızlık..herkes gitti yine bana kalan yalnızlık..ellerimi tutanlar birer birer çekip gittiler.her gitmelerde bir kez daha bittim..bir kez daha yenildim..bir kez daha karanlığa ve yalnızlığa itildim sesimi kimse duymadı.sesim döndü dolaştı yine bana geri ulaştı..
Bu karanlık ve yalnız dünyama geldin.ışıklar yandı bir anda.karanlıktan kurtulmuştum.evet aydınlıktı artık dünyam.ışıkları sen yakmıştın.mutluydum…huzurluydum..çünkü artık yalnız deildim..sen vardın ışığımdın..sonra…evet sonra ışıklar bir anda yandığı gibi bir anda söndü.yine karanlıkta kalmıştım.herşey ani gelişin gibi bitivermişti.yarım kalıvermişti..karanlık kapılarını üstüme kitledi çıkabilmek ne mümkün???
Karanlık dünyada kaldım bir başıma.yalnızlık..yalnızlık..herkes gitti yine bana kalan yalnızlık..ellerimi tutanlar birer birer çekip gittiler.her gitmelerde bir kez daha bittim..bir kez daha yenildim..bir kez daha karanlığa ve yalnızlığa itildim sesimi kimse duymadı.sesim döndü dolaştı yine bana geri ulaştı..
Bu karanlık ve yalnız dünyama geldin.ışıklar yandı bir anda.karanlıktan kurtulmuştum.evet aydınlıktı artık dünyam.ışıkları sen yakmıştın.mutluydum…huzurluydum..çünkü artık yalnız deildim..sen vardın ışığımdın..sonra…evet sonra ışıklar bir anda yandığı gibi bir anda söndü.yine karanlıkta kalmıştım.herşey ani gelişin gibi bitivermişti.yarım kalıvermişti..karanlık kapılarını üstüme kitledi çıkabilmek ne mümkün???