ben anlayamadım...buradaki temel mevzu ve aldatma nedeni sevgilinin evlenmeyecek olması mı???
yani eğer buysa yapacak bişey yok çünkü artık hiç evlenmeyecek...kimse kendini aldatan bir kadınla evlenmez...
hiçbir sır da sonsuza kadar gizli kalmayacağına göre boşa saklamaya çalışmayın derim...
bunun dışında gezip tozmanıza ya da yaşadığınız şeye hiçbişey demek istemiyorum aslında ama...
bana kadınımızın nasıl bu hale geldiğini biri anlatsa...hayatında biri varken bir diğerine nasıl bakabildiğini bir anlatsa...biz kadın değil miyiz ki bir ilişkiyi noktalamadan diğerini aklımıza getirmiyoruz...şakkıdı
bu tip işleri normal görmeye devam edelim toplum olarak...gamyoncuiremsu
aferin bize...
kızlar sürekli okuyorum erkek arkadaşımla beraber oldum sevgilimle beraber oldum diye acaba diyorum benmi çağın çok gerisinde kaldım sizlerde tasvip ediyomusunuz böyle bi şeyi valla kim ne derse desin ama bence insan helalinden başka yani eşinden başka kimseyle birlikte olmamalı
Canım kusura bakma ama
bensenin kimi sevdiğini anlayamadım :uhm:
buradaki temel mevzu bitmiş ilişkiye can çekiştirme canımıniçi...
öyle olunca daha değerli hale geliyor ilişki bilemezsin sen...
evlenmeyecek olması olsa "ben artık evlenmek istiyorum" diye çıkarsın adamın karşısına"..
yok hayır ben istemiyorum diyorsa da tamam o zaman dersin...
tabi sende evlenmek istiyorsan...
ama yok sende istemiyorsan evlenmeyi ama ayrılmaya da cesaret edemiyorsan o zaman böyle çaresizim dersin durursun işte...
daha heyecanlı oluyor o bakımdan...
diyorsun ya ekşın....:CüvCüv:
ala sana ekşın...mirmirmirmir
ağzın iyi laf yapıyor biliyizz heralde canım da bence ekşın dikşınlık iş değil bu...
evlilik iki kişinin ortak kararıdır..değil mi...
oturdunuz konuştunuz...adam ben böyle mutluyum evliliğe hazır değilim dedi...adam sana dürüst...sen ne yapacaksın...
bu ilişkiyi böyle sürdürüp sürdürmeyeceğine bakacaksın...
ya tamam ya devam...oyalamak bilmem ne ...ne gereksiz laflar...ortak karar vermesi gerekenlerden biri hazır değilim diyor...anlamak zorundasın...
ama hiçbir gerekçe hayatında biri varken diğeriyle bırak yatağa girmeyi oturup yemek yemeyi bile haklı göstermez...
ben bunu bilir bunu söylerim...
kişinin önce kendisine saygısı olacak ki başkasına da olabilsin...
o adamla o şeyleri yaşarken insan kendine saygısını nasıl korur ki....
yok ben anlamıyorum...en kötüsü de hiç yakıştıramıyorum...
burda biri şu yaşananları eşi için yazmış olsa ortalığı ayağa kaldırırdı herkes...
hemcinsimiz olunca objektiflik böyle uçuyor işte...
farkındaysan bire bir aynı şeyi yazdım...
sen evlenmek istiyorsan sevgilinde istemiyorsa artık bir yol ayırımında hissediyorsan kendini tamam o zaman buraya kadar dersin...
ondan sonra da canın ne istiyorsa onu yaparsın...
ama insanımız kendine acı çektirmeyi seviyor, göz göre...
o zaman elindeki daha değerliymiş gibi geliyor...
oysa değerli olsa zaten aldatmaz...
aldatmak erkek için neyse kadın içinde odur benim gözümde..
ama bir başkasını aldattığı için değil, kendini aldattığı için...
daha kötü ve tehlikeli olan odur çünkü...
o zaman objektif olamazsın, o zaman sevmediğin aslında seviyormuş gibi gelir sana...
aldatmışsın işte, sevmiyorsun işte neden hala çırpınmak...
ben istemiyorum artık bitti de, diyebil...
aldattırken nasıl cesursan şimdide cesur ol...
kızlar sürekli okuyorum erkek arkadaşımla beraber oldum sevgilimle beraber oldum diye acaba diyorum benmi çağın çok gerisinde kaldım sizlerde tasvip ediyomusunuz böyle bi şeyi valla kim ne derse desin ama bence insan helalinden başka yani eşinden başka kimseyle birlikte olmamalı ne kadar modernlikten uzaksın diyecekler olsada ben bu durumu modernlik olarak kabul etmiyorum ve arkadaşım yaptığın bence doğru değil ve sende farkındasın zaten iç dünyanda huzursuzluk varmış kendini bence iyice çıkmaza ve zora sokmuşun inan böyle bir durumda çözüm yolu bile düşünemiyoum tek diyeceğim Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?