Cocugun olen esmden olma ihtimali hic yok ikisinden birinden ama bnde bilmiyorum su an beraber yasadigim insana da haksizlik ediyorum eger ondan degilse digeri ise hala pesimde ve benimke evlenmek istiyor ama durumu bilmiyor cicuk ya ondansa
Cift rahim var bende ve doktor alamamis daha sonradan doktOru sikayet ettim zaten yalan degil bu konu gercek lutfen akil verin dalga gecmeyin cok kotu durumdayim alla kimseye vermesin[/QUOTE
Küretaj yapan Dr'u çift rahimli olduğunuz konusunda bilgilendirmediniz mi;yada Dr nasıl fark etmedi?
Sakın çift rahimli olduğunuzu yeni öğrendiğinizi söylemeyin:::
Bunun dışında işiniz zor Allah yardım etsinNA dan başka yol yok gibi::
Bebek ayrıldığınızk işiden değildir inşallah;eğer öyleyse söyleyecekmisiniz:
Öncelikle bu duruma çok üzüldüm hemde çok ama yadırgamıyorum asla herkez ergec yaptıgından pişmanlık duyar ve geç olmamış kendı derdıne duşmüşsün allah yardımcın olsun inanki biz bebek için doktor doktor geziyoruz bizi oyle deniyor mevlam bazılarınıda bu sekilde duyduklarımızla Cnm sen öncelikle bir doktorla gorus en guzel yolu o gosterır sana ne dıyım dusmez kaşkmaz bır allahtır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cift rahim var bende ve doktor alamamis daha sonradan doktOru sikayet ettim zaten yalan degil bu konu gercek lutfen akil verin dalga gecmeyin cok kotu durumdayim alla kimseye vermesin[/QUOTE
Küretaj yapan Dr'u çift rahimli olduğunuz konusunda bilgilendirmediniz mi;yada Dr nasıl fark etmedi?
Sakın çift rahimli olduğunuzu yeni öğrendiğinizi söylemeyin:::
Bunun dışında işiniz zor Allah yardım etsinNA dan başka yol yok gibi::
Bebek ayrıldığınızk işiden değildir inşallah;eğer öyleyse söyleyecekmisiniz:
Gittigim doktor cift rahim oldugumu biliyordu ve yapabilecegini soyledi ki bir daha cocugum olmama ihtimali de vardi dna testi yaptirmayi dusunuyorum eger ki su an beraber oldugum insandan degilse bunu ona nasil soylerim soyliyemem heralde cunku ben olsam ben de kaldiramam diger kisi ise benim daha inceden 4 yil beraber oldugum insan ve beni haala sevdigini soyluyor arkadaslarimla haber yollayip evlenmek istediigni soyluyor ama bilmiyirum ki cocuk onun mu
ailen yokmu? karnın şiş ve evli değilsin ?
kaç yaşındasın ? nerde yaşıyorsuunn ??
pek inandırıc gelmedik onu bana
Ailem ogrendi tabiki de annem ve ablam biliyor diger herkesden sakliyorum zaten son ayim ondan sonra napicam onu bilmiyorum diger akrabalarim ogrenir onu mu dusuneyim cocugun babasi kim onu mu dusuneyim hangi birini bilmiyorum ve hic iyi degilim istanbul da yasiyorum
ne kadar anlayışlı bir aileniz varmış ..
benimkiler olsa keserlerdi eminim !
yaşınız kaç? evlenin bu adamla !
dna sonucunu bizede yazın ..
Bu konu gercek lutfen inanin mubarek gunler de boyle bisey olmasa ne diye yazayim arkadaslar
21 yasindayim cok zor gunler geciriyirum ilk basta ailem cok kizdi ama olan olmustu.. Dna testi disin da ortaya cikmaz degil mi su an ki beraber oldugum insan anlamaz yani
yav böyle konu mu olur ... Bu nasıl bir yorum tarzı da buradaki bayanlardan akıl fikir isteniyor eşi ölmüş de eski sevgilisiyle görüşmüş de başkası da varmış da ....Her şey normal bir bu bebeğin kimden olduğu dert öyle mi.... Canı eğlenmek isteyen biri konu açmış gibi geldi bana açıkçası hiç inandırıcı gelmedi kusura bakmayın
21 yasindayim cok zor gunler geciriyirum ilk basta ailem cok kizdi ama olan olmustu.. Dna testi disin da ortaya cikmaz degil mi su an ki beraber oldugum insan anlamaz yani
Tez falan mı hazırlıyorsunuz yoksaörnek bir olay üzerinden tepki ölçmeye çalışıyorsunuz sanırım şaka yapmayı bırakın artık kaşından gözünden kimden bu bebek denilemeyeceğine göre çağımızda bebeğin kimden olduğunun bilinmesi için dna testine gerek olduğunu ve bunun için babadan da bir örnek alınması gerektiğini bilmiyor olamazsınız herhalde! nasıl bir akıl istiyorsunuz? Karnınız şiş ama herkesten saklayabiliyorsunuz çift rahim var ama doktor ultrasonda görmüyor bebeği almıyor anneniz biliyor ama normal karşılıyor evli değilsiniz ve baba adayı hayaller falan kuruyor evet güzel senaryo
Sevgili kızım;
Bu konu yalan değilse eğer(ki muhtemelen öyle) söylemeden geçemeyeceğim..
DNA nın dışında öyle şeyler var ki pat diye bebeğin kendinden olmadığını anlar adamcağız.Diyelim babası olduğuna inandırdınız ve bebek daha doğduğu ilk gün hastanede kan grubu belirlenecek ve öyle kan grupları vardır ki tabak gibi ortaya çıkar babası olmadığı.Şimdi adamı kandırmayı bir kez daha düşün istersen..
Eğer ;babası olmadığı halde tersine inandırarak bir ömür yaşatırsanız hem bebeğin hem sevgilinizin hakkına girersiniz tabii günahtan korkan bunu yapmaz.
Tekrar diyorum eğer konu doğruysa; vicdan diye bir şey var;iyi düşünün ;sırlar sizi mutsuz eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?