Caresiz:(

Cocugun olen esmden olma ihtimali hic yok ikisinden birinden ama bnde bilmiyorum su an beraber yasadigim insana da haksizlik ediyorum eger ondan degilse digeri ise hala pesimde ve benimke evlenmek istiyor ama durumu bilmiyor cicuk ya ondansa

Öncelikle bu duruma çok üzüldüm hemde çok ama yadırgamıyorum asla herkez ergec yaptıgından pişmanlık duyar ve geç olmamış kendı derdıne duşmüşsün allah yardımcın olsun inanki biz bebek için doktor doktor geziyoruz bizi oyle deniyor mevlam bazılarınıda bu sekilde duyduklarımızla Cnm sen öncelikle bir doktorla gorus en guzel yolu o gosterır sana ne dıyım dusmez kaşkmaz bır allahtır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Umarim bir an once sizin de olur bende okadar cok istiyordum ki ama bu sekil de degil hersey allahtan artik yapicak bisey yok bebegimi dunyaya getiricem allahin izniyle son aya giriyorum birde kimden oldugunu bilsem doktora esime gidiyoruz ve tanidik dr soyliyemem kendi basima birseyler yapmaya calisiyorm ama olmuyo tek korkum bunun ortaya cikmasi

ailen yokmu? karnın şiş ve evli değilsin ?
kaç yaşındasın ? nerde yaşıyorsuunn ??
pek inandırıc gelmedik onu bana

ailen yokmu? karnın şiş ve evli değilsin ?
kaç yaşındasın ? nerde yaşıyorsuunn ??
pek inandırıc gelmedik onu bana

Ailem ogrendi tabiki de annem ve ablam biliyor diger herkesden sakliyorum zaten son ayim ondan sonra napicam onu bilmiyorum diger akrabalarim ogrenir onu mu dusuneyim cocugun babasi kim onu mu dusuneyim hangi birini bilmiyorum ve hic iyi degilim istanbul da yasiyorum

yav böyle konu mu olur ... Bu nasıl bir yorum tarzı da buradaki bayanlardan akıl fikir isteniyor eşi ölmüş de eski sevgilisiyle görüşmüş de başkası da varmış da ....Her şey normal bir bu bebeğin kimden olduğu dert öyle mi.... Canı eğlenmek isteyen biri konu açmış gibi geldi bana açıkçası hiç inandırıcı gelmedi kusura bakmayın

ne kadar anlayışlı bir aileniz varmış ..
benimkiler olsa keserlerdi eminim !
yaşınız kaç? evlenin bu adamla !
dna sonucunu bizede yazın ..

ne kadar anlayışlı bir aileniz varmış ..
benimkiler olsa keserlerdi eminim !
yaşınız kaç? evlenin bu adamla !
dna sonucunu bizede yazın ..

21 yasindayim cok zor gunler geciriyirum ilk basta ailem cok kizdi ama olan olmustu.. Dna testi disin da ortaya cikmaz degil mi su an ki beraber oldugum insan anlamaz yani

Senin konununun gerçekliği şüpheli bence:26: Genelde boşanınca değilde koca ölünce kadınlar yas tutar, başka erkek düşünmezler, boşansa bile nasılsa başım boş deyip çifter çifter sevgili yapmazlar Heleki eşi ölen hiç yapmaz gibime geliyor Tabi herkesin kişiliği farklı, ama anlattıkların biraz tuhaf.. Anan baban yokmu, sana sahip çıkan abin ablan der insanlar sana. Kısacası eşin ölünce cinsel özgürlük ilan edip, sonra 2 adamla aynı zaman beraber olup, biriyle beraber yaşayıp sonra öbürünün çocuğu olma ihtimali olmasına rağmen başkasıyla aynı çatıyı yada yatağı paylaşıyorsun? Pek mantıklı değil..

Bu konu gercek lutfen inanin mubarek gunler de boyle bisey olmasa ne diye yazayim arkadaslar

21 yasindayim cok zor gunler geciriyirum ilk basta ailem cok kizdi ama olan olmustu.. Dna testi disin da ortaya cikmaz degil mi su an ki beraber oldugum insan anlamaz yani

mübarek gün olduğunu biliyorsun,zinayı da biliyorsundur umarım..
bu yaşta hayatını ne hale getirmişsin ! karşındakini değil kendini kandırırsın anca !

Normal bi durum degil ama oldu lutfen akil verin

Sevgili kızım;

Bu konu yalan değilse eğer(ki muhtemelen öyle) söylemeden geçemeyeceğim..

DNA nın dışında öyle şeyler var ki pat diye bebeğin kendinden olmadığını anlar adamcağız.Diyelim babası olduğuna inandırdınız ve bebek daha doğduğu ilk gün hastanede kan grubu belirlenecek ve öyle kan grupları vardır ki tabak gibi ortaya çıkar babası olmadığı.Şimdi adamı kandırmayı bir kez daha düşün istersen..

Eğer ;babası olmadığı halde tersine inandırarak bir ömür yaşatırsanız hem bebeğin hem sevgilinizin hakkına girersiniz tabii günahtan korkan bunu yapmaz.
Tekrar diyorum eğer konu doğruysa; vicdan diye bir şey var;iyi düşünün ;sırlar sizi mutsuz eder...

Tez falan mı hazırlıyorsunuz yoksa örnek bir olay üzerinden tepki ölçmeye çalışıyorsunuz sanırım şaka yapmayı bırakın artık kaşından gözünden kimden bu bebek denilemeyeceğine göre çağımızda bebeğin kimden olduğunun bilinmesi için dna testine gerek olduğunu ve bunun için babadan da bir örnek alınması gerektiğini bilmiyor olamazsınız herhalde! nasıl bir akıl istiyorsunuz? Karnınız şiş ama herkesten saklayabiliyorsunuz çift rahim var ama doktor ultrasonda görmüyor bebeği almıyor anneniz biliyor ama normal karşılıyor evli değilsiniz ve baba adayı hayaller falan kuruyor evet güzel senaryo

Olmaz ki böyle.
Bence bıraktığınız sevgilinizi de çağırın 3 lü bir heyet oluşturun ve kardeş kardeş yaşayın.
Mutluluklar ciciiiiiimm

Son düzenleme:

Annem babam ayri babam baska sehirde ve burdada annem ben ablam yasiyorduk zaten biliyorum tabiki de dna testi ile ortaya cikcani biliyorum dr cift rahimmoldugumu biliyordu ve kurtajdan sonra bakmadi ultrsynla ben gercek soyluyorum bu konubda hic yalan yok su anda beraber yasiyoruz babasi o veya degil bilmiyorum

Cok mutsuzum zaten cok kafama takiyorum dogal olarak benim kan grubm negatf esimin pozitif cocuk bu kisiden se ne olmasi gerekir acaba ya da hastnde ortaya ciktigi zaman esim suphelnir mi

Dert etmeyin grup yapin pampaaaa

Son düzenleme:
şu kazara hamıle kalan hatunları bır türlü anlamadım gitti.. her türlü tedbır alındysa nasıl oluyor anlamıyorum.
o nasıl bir iş yaaa stv kısa filmleri gibi kürtaj oldun ama, olmamıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…