• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

caresiz hissediyorum?

dunden beri hiç uyumadım. içi nasıl rahat aklım bu kısmı almıyor. herkes bana telefon numaranı degiştir falan demiş. adamın umrunda degil ki telefon numaramı degiştirsem fark etmez bile. ben acaba? keske? dememek için senelerimizin hatrına gittim. ve simdi nefes alamıyorum.
seni çok iyi anlıyorum. şimdi ona karşı bi zaafın var sanırım. ama olmaz işte bu çocukla yuva kurulmaz. seni üzer şimdi sana geri dönse bile bu tip çocuklar kendini bi halt sanıyor. onun senin için hiç bişey ifade etmediğini göster ona. arama sorma ararsa açma mesajlara cevap verme. hayatını yaşamaya bak. şimdi bişey yapmak gelmiyordur içinden ama kendini zorla arkadaşlarınla vakit geçir. sosyalleş yani. karşına daha iyi daha hayırlı biri çıkacağına eminim canm. üzme kendini la havle çek bol bol

İnsanlar değerini kendi belirler canım...:KK20:
Yüzüne bakılacak, adam değil, aşkından ölsende sakın geri adım atma lütfen:KK20::KK12::KK12:
işin en kötüsü dilerim benden adım bekleyecek duruma gelir. atmayacagıma herseyımın ustune yemın ettim. ama onun o halini gormek isterim.

seni çok iyi anlıyorum. şimdi ona karşı bi zaafın var sanırım. ama olmaz işte bu çocukla yuva kurulmaz. seni üzer şimdi sana geri dönse bile bu tip çocuklar kendini bi halt sanıyor. onun senin için hiç bişey ifade etmediğini göster ona. arama sorma ararsa açma mesajlara cevap verme. hayatını yaşamaya bak. şimdi bişey yapmak gelmiyordur içinden ama kendini zorla arkadaşlarınla vakit geçir. sosyalleş yani. karşına daha iyi daha hayırlı biri çıkacağına eminim canm. üzme kendini la havle çek bol bol
canım benim zaafım var evet. ne güzel analiz etmişsin. zaafımı kullandı zaten o da. benım ıcın gercekten artık hiçbişey ifade etmiyor ama içim sogumadı kinlendim su duruma. hiç uyumadım biliyor musun? dilerim rabbim onu bu yaptıgına pişman eder benim durumuma duser. ozaman yuzune bakmayacagına yemin ettim. ama ilahi adaletin tecelli etmesini istiyorum.

Karşı tarafa kaybetme korkusunu vermeyince hem size hem ilişkiye hoyrat davranıyor erkekler maalesef
allahtan tek dilegim benim bu durumuma düşmesi. yemin ettim bir daha yuzune bakmayacagıma. ama bu duruma dussun istiyorum. benim gibi hissetsin. böyle hissetmese de ne bileyim özlesin pısman olsun yüzü olmasın gelemesin benim cektigimi ceksin.

kararlılığını koruyup o çanakkaledeyken arkasından gitmseymişsiniz görürdü xxxxin kim oldugunu
kararlıgımı vicdanım yuzunden koruyamadım. banka oturdum ve aglıyorum saate bak hala sokaktayım yazmıstı saat 4tu. ayrılıgı birlikte istemiştik ama suclu hissettim. zaten suclu hissedene kadar da ugrastı. ve bende kalktım gittim. simdi çöp gibi görüyorum kendimi sayesınde. benım durumuma dusmese de bu yaptıgına pısman olsun istiyorum. yemin ettim yüzüne artık asla bakmam.

dengesiz ötesiymiş ve seni hiç haketmemiş bence.numaranı değiştir heryerden sil tamamen bağını kopar bi sene sonra ya ben buna mı ağlamışım ne salakmışım kalkıp bi de onun için ne yol çekmişim der güler geçersin.
amin canım insallah bu dedigin olur. böyle hissederim. suan cok kötüyüm.

İnsanlar değerini kendi belirler canım...:KK20:
Yüzüne bakılacak, adam değil, aşkından ölsende sakın geri adım atma lütfen:KK20::KK12::KK12:
adım atmayacagım yemın ettım. suan ofke dısında birseyde hissetmiyorum. en cok kendime öfkeliyim. merhamet etmemeliydim. ama ettim. simdi nefes alamıyorum sayesinde. allahtan tek istegim su yaptıgına pısman olsun ama gelemesin bana orda öyle gebersin pişmanlıgıylaç

canım benim zaafım var evet. ne güzel analiz etmişsin. zaafımı kullandı zaten o da. benım ıcın gercekten artık hiçbişey ifade etmiyor ama içim sogumadı kinlendim su duruma. hiç uyumadım biliyor musun? dilerim rabbim onu bu yaptıgına pişman eder benim durumuma duser. ozaman yuzune bakmayacagına yemin ettim. ama ilahi adaletin tecelli etmesini istiyorum.
eninde sonunda belasını bulur zaten merak etme sen sadece artık iletişime geçmeme kararının arkasında dur. zor biliyorum ama kendini zorla biraz.

her seyi cok iyi yapmissiniz bide gitmeseymissiniz tam olacakmıs 3.5yıllık ilişkinin sonu nasıl böyle olur ki olmamalı... Kendinize yapmayn böyle numaranızı değiştrin nefret edeceginiz cok büyük sebeplr var hataya dusmessiniz İnsallah

Telefonunu engelle, ondan uzak dur, kendine yeni bir yol çiz. NOKTA!
Telefonunu engelle, ondan uzak dur, kendine yeni bir yol çiz. NOKTA!
her seyi cok iyi yapmissiniz bide gitmeseymissiniz tam olacakmıs 3.5yıllık ilişkinin sonu nasıl böyle olur ki olmamalı... Kendinize yapmayn böyle numaranızı değiştrin nefret edeceginiz cok büyük sebeplr var hataya dusmessiniz İnsallah
merhaba. simdi yatagimda yatarken tam da bunu dusunuyordum. nefret edecegim onca sey varken neden arkadaslarimla disarsa degilim de yataktayim. hadi yataktayim dunden beri bi gram uyumamisken nasil hala uyuyamiyorum. neden aklimda hala o var. neden suan napiyor acaba diyorum. nefret icin igrenmek icin bunca sey varken neden bu haldeyim diyorum. neden sizce? inanin ben cevabini bilmiyorum.

Zaman her şeyin ilacı. O aklınıza her geldiğinde size hak etmediğiniz şeyleri yaşattığını düşünürseniz daha çabuk toparlanırsınız. Kendinize saygı duyun. Siz önemlisiniz. Onun ne yaptığı değil. Odağınızı ondan kayırıp başka şeylerle ilgilenin. Dünya onun etrafında dönmüyor......

Umarım karşına onu unutturacak ve senin kıymetini bilecek, incitmeyecek, göz göze gelince bile onun verdiği güvenle şefkatle birlikte bir ömür yureyebilecegin bir yar çıkar. Yar öyle bir yar olalı ki , yaraları sarsıntı. Seni sarsıntı sarmalasın ve hiç birakmasin.
Ve şunu bilesin ki, kırdığı yerden, kırılır insan.ve onun da gün gelecek ruhu paramparça olacak ve her parçası kendine batacak hep canı yanacak yansın da...sen üzülme ve asla arkana değil, önüne bak.baska bir insanla sağlam bir gelecek kur

Bu xxx acik acik ; Bana umut baglama avucumun icinde ol bende seninle oynayayim demis. karar senin..
yok o oyle demedi. ayrildik biz bag kopmadi benden haber almak hosuna gitti. ucbucuk senenin aliskanligi vardi sonuc olarak. ama sadece haber almakla yetinemedi ve hata yapti bana dokunarak. o noktada ben gittim iste. sevgilim degildi cunku artik parmagima dokunsa bana haksizlikti o. iletisimi kesecegime inanmiyordu cunku sevdigimi cok iyi biliyordu. ama kestim. kestigimi farkettigi an,sensiz mutsuzum seni hala seviyorumlara basladi. bunu ne niyetle neden yapti nasil merhamet etmedi aklim almiyor. yinede ne telefonlarini actim ne de msjlarina geri dondum. ta ki gece 4te bankta oturuyorum iciyorum benim halime bak diyene kadar. iste ozaman cok uzuldum. belki keske dememek icn gorusmeliyim dedim uzuldum inandim o haline. ve gittim. evet hayvan gibi davrandi yapismadim israr etmedim bir saat sonraki otobusle dondum evime geldim.
bunlari hangi psikolojiyle yapti inanin bilmiyorum oysa gozbebeginden tanirdim onu. dunden beri hic uyumadim bes dk bile. ve hicbisey yiyemiyorum agzimda buyuyor hersey. kotu hissediyorum. sunlari yazarken bile gozlerim doluyor. neden diye sormaktan kendimi alamiyorum. bunca adiligi yapmis icimin sogumasi lazimken neden yataga uzanmis dusunup kendimi yiyorum diye kendime kiziyorum. ve bir neden bulamiyorum. tek bildigim degersiz hissettigim.

Back
X