• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

caresiz hissediyorum?

Umarım karşına onu unutturacak ve senin kıymetini bilecek, incitmeyecek, göz göze gelince bile onun verdiği güvenle şefkatle birlikte bir ömür yureyebilecegin bir yar çıkar. Yar öyle bir yar olalı ki , yaraları sarsıntı. Seni sarsıntı sarmalasın ve hiç birakmasin.
Ve şunu bilesin ki, kırdığı yerden, kırılır insan.ve onun da gün gelecek ruhu paramparça olacak ve her parçası kendine batacak hep canı yanacak yansın da...sen üzülme ve asla arkana değil, önüne bak.baska bir insanla sağlam bir gelecek kur
buyuk allahimdan tek dilegim, benim su halimi anlayacak duruma gelmesi. oyle bir acisin ki ici beni istesin ama yuzu olmasin. beni o yakti onun yanginida bensizlik olsun. geri istemiyorum onu zaten artik bebegim gibi sevemem. oyle severdim onu ben.geri gelmesin ama bensizlikte onun nefesini kessin.

Karşı tarafa kaybetme korkusunu vermeyince hem size hem ilişkiye hoyrat davranıyor erkekler maalesef
neden yapti tum bunlari bilmiyorum. yataga yatmis neden igrenmek dururken hala neden diye sordugumu bilmiyorum. dunden beri bes dk bile uyumadim. bir lokma birsey yiyemedim. ayni hisleri yasamasini istiyorum. bensizlik kessin onunda nefesini ve yuzu olmasin gelmeye.

Hiç bir söz seni teselli etmeyecek ama sana değer verse böyle davranır miydi demek ki çok sevmemis yapabileceğin birsey yok daha fazla kendini yıpratma çünkü değmez , cok acı çekiyor sun suan kalk bir su iç ve ben kimin için üzülüyorum de ve silkelen kendine gel annen seni bir daha dünyaya getirmeyecek sevdiklerini düşünmeye çalış dualarım seninle ..

Hiç bir söz seni teselli etmeyecek ama sana değer verse böyle davranır miydi demek ki çok sevmemis yapabileceğin birsey yok daha fazla kendini yıpratma çünkü değmez , cok acı çekiyor sun suan kalk bir su iç ve ben kimin için üzülüyorum de ve silkelen kendine gel annen seni bir daha dünyaya getirmeyecek sevdiklerini düşünmeye çalış dualarım seninle ..
cok tesekkur ederim.

dünyada erkek kıtlığı falan mı yaşanıyor size değer vermeyen bi insan için hayatı zindan etmeye gerek varmı kimse aşksızlıktan sevgisizlikten ölmüyor sizde ölmezsiniz böyle erkeklere değer vermeyin ya sonra kendilerini bi halt sanıyolar olan sizin gibilere oluyor

adım atmayacagım yemın ettım. suan ofke dısında birseyde hissetmiyorum. en cok kendime öfkeliyim. merhamet etmemeliydim. ama ettim. simdi nefes alamıyorum sayesinde. allahtan tek istegim su yaptıgına pısman olsun ama gelemesin bana orda öyle gebersin pişmanlıgıylaç
Canım arkadaşım, nefret AŞK gibi çok güçlü bir duygudur kendini kahretmekten başka bir şeye yaramaz emin ol :KK43: yapabileceğin en mantıklı şey onu Allah'a havale edip yoluna bakman geçmişe hiç bakmamandır bence!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaman her şeyin ilacı. O aklınıza her geldiğinde size hak etmediğiniz şeyleri yaşattığını düşünürseniz daha çabuk toparlanırsınız. Kendinize saygı duyun. Siz önemlisiniz. Onun ne yaptığı değil. Odağınızı ondan kayırıp başka şeylerle ilgilenin. Dünya onun etrafında dönmüyor......
:KK9:

Back
X