- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 40
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
arkadaslar sizi hep okuyordum ama uye degildim.sirf sizden yardim istemek fikir alisverisinde bulunmak icin uye oldum az once.
3.5 senelik bir iliskim vardi karsilikli sacma sapan tavirlarla bitirdik. bittikten sonra hic kopmadik. oyle ya da boyle iletisim kurduk. hic bensiz kalmadi yani. sonra birsabah oglende ise gidecegim kahvalti edelim mi dedi? olur dedim ve evine gittim. uc bucuk senedir gittigim evdi iliski biteli bir hafta olmustu. sakinca gormedim. kahvalti hazirlamis yedik ictik. vakit dolsun diye film actik. derken aramizda biseyler yasandi. ve kalkip eve geldim. bu olayin yarinsi, 'biz sevgili degiliz attigim adimlari eskisi gibi sana haber vermeyecegim'diye mesaj atti bana. ellerim buz gibi oldu okurken. aradim ve insan gibi vedalasip hayatlarimiza bakalim bitsin dedim. insan gibi vedalassakta bitmez,cunku sen beni seviyorsun dedi. bu cumleyle daha yikildim ve kendime soz verdim ararsa acmayacagim. msj atmayacagim. aramayacagim diye.
ertesi gun sessizligimi fark etti ve aramaya basladi.msj atmaya basladi. ne telefonlari actim ne de msjlara geri dondum.
canakkaleye gidiyorum sende gelsene dedi evleri var orda. cevap vermedim.
sabah uyandigimda 'sen artik yoksun bittin'diye mesaj atmisti bana onu gordum. buna da geri donmedim. aradan bigun gecti keske dermiyim diye kendimi yedim. ve kalkip canakkaleye gittim istanbuldan.
indigimde aradim,kalk gel seni almak icin gelecek elli metre yolum yok dedi. ben orda yikildim. turuva yazihanesine girdim donus kacta diye sordum dokuz dediler saat sekizdi o an. donus bileti aldim aglayarak beklemeye basladim.
bu arada arkadasimi aradim indigimde beni almaya gelin diye olayi anlatiyordum,bu aradi. telefonumu mesgul gorunce cildirdi on kere aradi bes dk da.
telefonu kapadigimda msjini gordum,kiminle konusuyorsan xxxx diye kufur etmis bana..
xxx degilim ama seni sevdigim ve ciddiye alip buraya geldigim icin gerizekaliyim,yazdim gonderdim. gece donmustum eve. ne aradi ne sordu.
kendimi o kadar degersiz hissediyorum ki anlatamam.
bundan sonra napmaliyim?
Aynı konuyu neden tekrar açtınız ki? yasak..
aynı konuyu acmadım soru sor baslıgına yazmıstım sonra bir derdim var mı acaba dogru yer dedim. siteye bugun üye oldum ve kuralları bilmiyorum. hangi baslıga ne yazmam gerek onu da bilmiyorum.Aynı konuyu neden tekrar açtınız ki? yasak..
dunden beri hiç uyumadım. içi nasıl rahat aklım bu kısmı almıyor. herkes bana telefon numaranı degiştir falan demiş. adamın umrunda degil ki telefon numaramı degiştirsem fark etmez bile. ben acaba? keske? dememek için senelerimizin hatrına gittim. ve simdi nefes alamıyorum.kararlılığını koruyup o çanakkaledeyken arkasından gitmseymişsiniz görürdü xxxxin kim oldugunu
haklısınız.kin yoktu içimde. keske der miyim korkusu vardı sadece. sırf keske demememk için senelerin hatrına gitmiştim. ve bu olayı yasadım. ama simdi kin girdi içime ve aklımdan cıkmıyor. o kadar caresiz hissediyorum ki bunun tarifi yok. bu duruma dusmesini can-ı gonulden diliyorum.En az hasarla kurtulursun emin ol ve ayrıl çıkar at hayatından seni ve sevgini haketmiyor o kim ki o mu belirleyecek senin değerini sen ona fazla değer veriyorsun bir klişe laf var ya 3 kuruşluk adama 2 kuruşluk değer verirsen 5 kuruşa satılırsın senin ki de o hesap bütün sosyal ağlardan engelle tepkini ortaya koy yoksa bunu normalleştirir bir ömür nazını çekersin hayatından çıkarmassan . Öyle güzel seven adamlar var ki gencecik yaşında üzüldüğüne değmez ilerde seni seven erkeğe sevgini veremessin
Keşke elimden geleni yapsaydım demek daha kötü inan. Sen elinden geleni yapmışsın o kendi değerini kendisi belirlemiş zaten senin gitmeni sevmeni seni haketmiyor sen bu jesti başka bir erkeğe yapsan peşinden ayrılmazdı emin ol. Bu duyguları hakeden bir erkeğe sakla kendini bitirme bu adamla .Fazlasını yapma en doğrusunu yapmışsın zaten olmuyorsa vardır Allhın bir bildiğihaklısınız.kin yoktu içimde. keske der miyim korkusu vardı sadece. sırf keske demememk için senelerin hatrına gitmiştim. ve bu olayı yasadım. ama simdi kin girdi içime ve aklımdan cıkmıyor. o kadar caresiz hissediyorum ki bunun tarifi yok. bu duruma dusmesini can-ı gonulden diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?