Benim bi arkadaşım var adı Ahmet.geçen ağustosta Ayşeyle evlendi.Iraklılar. üç yıldır Ahmetle çok iyiyiz. dinine düşkün biri ve 4 eşlilik taraftarı.evlenmeden önce bi kızla görüşüyodu. kız ailesine uygun olmadığı için Ahmetin ailesi istemedi kızı.zaten kızın ailesi de Iraklı birine vermezlerdi kızlarını.ama buna rağmen ayrılmadılar.Ahmet ayrılmaya çalştı bi süre ayrı kaldılar ama kız bırakmadı.
evlenmeden önce Ahmetin ablası Ayşeye kızdan bahsetmiş. ama ayrılmaları için biraz zamana ihtiyacı var onu sevmiyo seni seviyo demiş (ama niye zaman istediğini anlamış değilim).Ayşe de bişi dememiş zaten Ahmet de evlenmeden önce anlatmış Ayşeye herşeyi.sonra buraya geldiler. Ayşe bana o kızı sordu. ben kızı tanımıyorum ve Ahmet kızıcağımı bildiği için bana pek bahsetmiyodu o kızdan.evleneli 5ay oldu Ayşe 2.5 aylık hamile ve bugün onlara gittiğimde Ahmet evden çıkınca Ayşe ağlamaya başladı.ve hala kızla samimi bir biçimde mesajlaştıklarını söyledi.fotoğraf atıp (mini etekli üstelik) fotoğraf istiycek şekilde ve Ayşe gözyaşları içinde benden yardım istedi.Ayşeye detayları soramıyorum aramızda dil problemi var.Ahmete de soramıyorum bana bişey anlatmıyo geçiştiriyo.kız onun evli olduğunu biliyo, dışarda görüşmüyolar sadece telefonda konuşuyolar.birbirlerini sevseler ahmet başkasıyla evlenmezdi.ilişkilerini anlamış değilim.
Sonuç olarak Ayşe benden yardım istedi ama ne yapacağımı bilmiyorum bana bi fikir verin.