• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çareeee :((

ev alıp satmaktan açıldı konu..benim annem hayatta kendi evini satmaz dedim ..kaynanam bana salak annen güzelim evini niye satsın dedi...sustum,eşim sesini çıkarmadı..
nikah için süs bakmaya gittim eşim ben ,enişteside katıldı çarşıda diye..salak bu güzel değil dedi benim beğendiğim süs için...görümcemle kuaföre gittim salaksın sen dedi,çünkü ben elbisemi kendim gittim beğendim,neden onu çağırmamışım...

Eşinizde duymuş demekki salak kelimesini o zaman nasıl diyebiliyor yok öyle birşey onlar senin hayal ürünün diye..
Bence siz tedaviyi kesin asıl tedavi olması gereken eşiniz var olan şeyleri hayal sanıyor zira..
Bence artık susup oturmayın terbiye fln bırakmaz insanda bunlar.. sesinizi çıkarın artık gidip gelmeyin onlarada..
Eşiniz arkanızda olsa çok farklı olurdu herşey.. biraz daha sabredin ağırlığınızı koymaya çalışın susmayın birde böyle deneyin eşiniz hep aynı devam ediyorsada malesef kendi yolunuzu çizmeniz en hayırlısı olacaktır sizin için.

Merhaba canım,

Yazdıklarını okudum. Hoş olaylar değil. Ama unutulmayacak şeyler de değil. Tek yapman gereken tavrını net bir şekilde koymak. Ben ne duyduğumu çok iyi biliyorum diye durumdan rahatsızlığını belirt ama aklına boşanmayı evliliğim bitiyor gibi düşünceleri getirme. Onlar en son ihtimaller. Ama kendini asla ezdirme. Demişsin ya ben bu zamana kadar ne derlerse yaptın, nereye isterlerse gittim diye. Bizlerin en büyük hatası bu. Biz her isteneni yapmayı saygı sanıyoruz. Halbuki öyle değil. Eşin mutlu olsun, kayınvaliden mutlu olsun, görümcen mutlu olsun. Peki ya sen? Bir kadın kendi değerini kendisi belirler. Net çizgilerin olsun. Gönüllerini asla kırma, saygıda kusur etme, ama istemediğin birşeyi yaptırmalarına da müsaade etme. Ve bunu eşin de bilsin. Açık açık konuş. Bu gidişatın evliliğinizi yıprattığını belirt. Zor dönemler. Öyle bir iki günde, bir iki konuşmayla düzelecek şeyler de değil. Sabır lazım. Bizler bu hataları yaptık. Şu an boşanıyorum ve en büyük hatam hep başkaları için yaşamam oldu. Ne saygı kaldı ne anlayış. Bu duruma düşmemek için dur demen lazım. İnşallah eşin benim eşime göre daha aklı başında çıkar. Allah yardımcın olsun canım.

Canim benim uzulme Allah yardimcin olsun insaallah sabret esinde insaallah anliyacaktir seni :(

Back