- 2 Eylül 2013
- 150
- 23
- 38
- Konu Sahibi cicibebe33
-
merhaba arkadaşlar.benimde sorunum eşimin ailesiAnnesi bana salak dedi duymamazlıktan geldim,eniştesi bana salak dedi umursamadım,ablası bana salak dedi ve dün patlak verdi bende ...eşime söyledim ben salak değilim..ailen bana çok saygısız diyee..cevap ne dersiniz ? Sen hayal görüyorsun abartıyosun dedi Yani bana inanmadı..eşimin ailesi herşeyimize karışır,görümcem herşeyimize karışır,herşeyi kendi biliyor zanneder..ayy kızlar şuan çok ağlıyorum eşim bana küstü ailesini ona şikayet ettiğim için Konuşmuyoruz ..kocam hiç bir zaman arkamda durmadı beni korumadı .evlenmeden önce beni anlayan bir eşim varken şimdi sadece ailesinin yaptıklarını gören ve benim fedakarlıklarımı hiçe sayan bir adam var ..fikirlerini bekliyorum lütfen çok mutsuzum
durup duruken mi salak dediler ?
ev alıp satmaktan açıldı konu..benim annem hayatta kendi evini satmaz dedim ..kaynanam bana salak annen güzelim evini niye satsın dedi...sustum,eşim sesini çıkarmadı..
nikah için süs bakmaya gittim eşim ben ,enişteside katıldı çarşıda diye..salak bu güzel değil dedi benim beğendiğim süs için...görümcemle kuaföre gittim salaksın sen dedi,çünkü ben elbisemi kendim gittim beğendim,neden onu çağırmamışım....
İnsanlar eşinde dahil sana hakaret ettiğinde öyle susup oturuyor musun
durup duruken mi salak dediler ?
ev alıp satmaktan açıldı konu..benim annem hayatta kendi evini satmaz dedim ..kaynanam bana salak annen güzelim evini niye satsın dedi...sustum,eşim sesini çıkarmadı..
nikah için süs bakmaya gittim eşim ben ,enişteside katıldı çarşıda diye..salak bu güzel değil dedi benim beğendiğim süs için...görümcemle kuaföre gittim salaksın sen dedi,çünkü ben elbisemi kendim gittim beğendim,neden onu çağırmamışım....
eşinle iyice konuşup halledin bence..eşin arkanda değil evet kötü bi durum ama senin çabalarınla bu durumu düzeltebilirsin diye düşünüyorum..
bağırıp suçlayarak değil de güzelce anlat tavır yap gerekirse
eşinle iyice konuşup halledin bence..eşin arkanda değil evet kötü bi durum ama senin çabalarınla bu durumu düzeltebilirsin diye düşünüyorum..
bağırıp suçlayarak değil de güzelce anlat tavır yap gerekirse
dün eşimle konuşmaya başlarken lafa şöyle başladım..aşkım ben seni kırmak seni incitmek istemiyorum ..ama durum bu bu ,,,gayet sakin bir ses tonuyla..ben konuştum eşim sustu..sonra ben konuşabilirmiyim dedi..başladı ve ilk laf bombaaahayal ürünü bütün bunlar dedi...ondan sonra kıyameti kopardım zaten
dün eşimle konuşmaya başlarken lafa şöyle başladım..aşkım ben seni kırmak seni incitmek istemiyorum ..ama durum bu bu ,,,gayet sakin bir ses tonuyla..ben konuştum eşim sustu..sonra ben konuşabilirmiyim dedi..başladı ve ilk laf bombaaahayal ürünü bütün bunlar dedi...ondan sonra kıyameti kopardım zaten
hayal ürünü ne demek sen yalan mı söylüyorsun canım bence tavır yap, gerekirse o adım atmadan, konuşmadan konuşma..inşallah her şey düzelir
hayal ürünü ne demek sen yalan mı söylüyorsun canım bence tavır yap, gerekirse o adım atmadan, konuşmadan konuşma..inşallah her şey düzelir
inanmadı malesefoda tavır yapıyor bende yapıyorum..o konuşmuyor bende konuşmuyorum..inşallah canım..bide ben içine kapanık biriyim bu yüzden arkadaşım yok..size içimi döküyorum en kısa yol olarak...anneme ablama anlattım sinir krizi geçirdiler ama aratmıyorum hiç kimseyi..bu arada eşim 2 defa nişan atmış 3. olarak benle evlenmiş..yuvamı yıkacaklar kızlarr
saygımdan sustum ama dün kuaförde görümceme patladım yeterrrrrr diye bağırıp ağmaya başladım..görümcem sustu ama hiç bişey olmamış gibi davranmaya devam etti...eşim çok değişti kızlar..kuaförde olanları anlattım bana hayal ürü bunlar ablam öyle bişey dememiştir dedi..inanmadı bana ..ve kavga kıyamet sonra ikimiz arasında...sonuç ben ağlıyorum ve konuşmuyor eşim benimle
Gerçekten iyi sabretmişsin sana saygısızca hareket edenler senden saygı beklemesin bir zahmet hakaret ediyorlar resmen şaka mı bu laflar yani eşin gerçekten ne yaptığını bilmiyor bir insan eşine nasıl hayal ürünü der ya saçmalık kafandan mı uyduruyorsun hasta mısın sen sana bir şey söyliyeyim mi en başında eşin hatalı belkide eşinden hakareti sana davranışlarını gördükçe onlarda destek aldı resmen öyle davranmaya başladı eşin ezdirmeyecek en başta susup oturmak neden kölemisin sen çok sinirlendim yahu eşinle ciddi bir şekilde konuşman gerek
eşim bana bugüne kadar hiç hakaret ve saygısızlık etmemişti..sadece çok aşırı pasif ve rahat bir adam..ayrıca ben bugüne kadar ailesine en ufak bir saygısızlık yapmadım..gel dediler geldim git dediler gittim ne isterlerse yaptım ama nafile...eşim benim yaptıklarımı görmüyor,,dün ilk defa baş kaldırdım ve gördüm ki kocam benim yanımda değil..bana inanmadı hayal görüyosun diye beni suçladı..anladım ki benim arkamda annemden başkası yok..hayatımı adadığım adam meğer benim yanımda değilmi..varsa yoksa annesi ve ablası..sadece onlar doğru, ben yalancıyım..hayalciyim uyduruyorum ona göre..ne acı insanın yanında kocasının olmaması.. ciddi konuşmakmı ? dün yeterince ciddiydim ama nafile,,,,büyük bir kavgaaa
Söylediği eşinizin hiç mantıklı değil yani sizi bir yerden atsalar Allah korusun hayal ürünü diyecek o derece kör gözleri görmemeye duymamaya çalışıyor olsun kavgaylada bitmiş olsa sizden özür dileyene kadar süründürün derim hatasını anlayacaktır elbet kırıldığınızı belirtmelisiniz
canım çok tşk ediyorum fikirleriniz için..onca lafı yiyen ben değilmişim gibi o bana küsüyor yaa...ben artık lanet edip bu evliliği yürütecem ama bilecem ki benim arkamda benim yanımda bir eşim yok..sadece ev arkadaşı işte..olacak olan bu ..gönüllü hizmetçi...bunca zaman çektim yeter artık...susup oturucam bakalım ....susma eylemi yapıcam....nasıl oluyormuş görsün bakalım...koyun yerine koyuldum bunca zaman,,,lanet gelsin dedim artık evlendiğim güne ,o imzayı attığım güne lanet olsun
Sakin olun öncelikle inşallah çözülmeyecek bir problem değildir karekteri eşinizin bu sanırım bir sessiz kalın belki konuştunuz anlamadı susmanızla anlar bazı şeyleri lanet okumayın hepimizin yaşayacağı şeyler var sonuçta
düzelmesi ve eşimin birazda benim tarafımdan bakması umudu birazcık bile olsa içimde
Öyle düşünün sonuçta Rabbim korusun affedilmeyecek türlü hatalardan evlilik kolay olmuyor gerçi yıkması da kolay değil o yüzden anlamıyorsa bir kere daha farklı yoldan anlatmak gerek en son çare farklı yollardır
büyük kavgalar oldu..aileler karıştı olaya..ailesi evlenme sürecinde bana yaptıklarını başıma kaktılar,,biz sana onu almıştık bunu yapmıştık,sende bu laflara katlanmalısın diye..eşim beni attı bir kenara..annesini ve görümcemi tuttu..hala konuşmuyoruz..galiba sonumuz geliyorben nasıl artık güvenip koynuma alıcam eşimi..midem nasıl kaldıracak bana ve aileme yapılan hakaretlerii...çok kötüyüm çokk ,travma yaşıyorum şuan
Canım çok üzüldüm ne desem bilemedim yaşayan sensin sana daha zor gerçekteneşin pişman olmadı mı sana neden bu denli eziyet çektiriyorlar anlayamıyorum çok üzücü Rabbim sabır versin bütün bunları tek başına atlatman çok zor bence
pişmanlıkmıne pişmanlığı canım..galiba psikolojik tedavi almam gerek.kendimi öyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?