• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çare bulamadım

folower

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
1.140
1.791
333
35
Nasıl baslıcam nerden baslıcam bende bilemedim. Aslında cok büyük birsey degıl ama içimde kocaman bir yara üzülmüyorum diyorum takmıyorum diyorum ama olmuyor
5 yıl da 5 kez tüp bebek denemesi yaptırdım ama elde var koca bir sıfır...
Bunu yenenıyorum özellikle bu aralar cok mutsuz cok huzursuz anlatamıyorum ruh halimi
Kimseyle görüşmek konusmak istemiyorum gülerken bile yüreğim acıyor.
İnsanlar cok üzüyor hani daha bebek yok mu sorusu benı cok yıpratıyor
Ya da hastane önerisinde bulunanlar
Öffffff ciğerim yanıyor ne olur Birtane olsaydı
Cok asırı özlem duyuyorum ben bu ara cok mutsuzum
Hep kendime zaman verdım diyorum ama maalesef o özleme yenik susuyorum
Psıkıyatrıye gitmek istiyorum gidemiyorum bilmiyorum neden randevuyu alıyorum ama gidemiyorum
Nerden nasıl baslıcam ne yapacam nasıl içimi dökecem hep aglamak ıstiyorum
Cok kötüyüm :( :(

Canım geçen gün bir gazetede okudum insan birşeyi çok istemicek yada şöyle anlatayım hayırlısını isteyecek. Kadınla eşi 3 günlük bebeği evlat edinip eve götürürken araba hareket halindeyken mama veriyor kadın bebeğe ve soluk borusa kaçıp vefat ediyor yavrucak...Herşeyin üzerinde bir karar var irade var dua et Hayırlısını dile bunu sana genetik hastalıktan dolay çocugumada gecerse korkusunu taşıyıp doğurmayacak bir bayan olarak yazıyorum Rabbim kalbine göre versin Birde böyle üzülüp stres yaparsan sağlıgın bozulur akısına bırak canım

Sizi çok iyi anlıyorum. Yaşamayanın bilemeyeceği bir süreç. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bol bol dua edin. Takmayın diyemem elde olmadığını biliyorum. Dua edin bol bol Allah sabır versin.

Back