Çapkınların işi artık zor. Aldatılmak tarihe karıştı.

bende bunun bir benzerini pc ye uyguladım..erkek arkadaşım telle aldatmaz, yani telini vermez yakanarım korkusuyla bişe yapsa dahi ama netten olabilir die düşünerek programı koydum..nereye giriyor, nerden kimle konusuyorsa cıkıyordu:) mail olarak geliyordu..Allahtan yapmıyordu bişe:)

Bence buda çok ayıp birşey siz birşeyleri eksik yapmayın böyle şeylere de gerek kalmazz.Tam olan hiçbir ilişkide yanlış olmaz...

Bence buda çok ayıp birşey siz birşeyleri eksik yapmayın böyle şeylere de gerek kalmazz.Tam olan hiçbir ilişkide yanlış olmaz...

bu ne saçma bir yaklaşım?? ayıp olmasına lafım yokda her aldatılan kadın birşeyleri eksik yapmasındanmı aldatılıyor? burada herşeyimi anlatacak diilim fakat maşşallah mükemmel gidiyor ilişkimiz 3 senedir. benim bunu yapma nedenim benim kıbrısta sevgilimin ise ankarada yaşıyor olması. birlikteyken ben ne kadar iyi olursam olayım ayrıyken şeytana uyabilir..ve buunu bilmek benim en doğal hakkım. böyle konuşanların eşleri, sevgilileri neler yapıyordur kimbilir.sen kendine göre tam oldugunu düşünebilirsin ama bakalım eşin ne düşünüyorlülülülülülü

baslık bı garıp, aldatılmak tarıhe karıstı reklam bılgısı
ne dıyeyım kullanın madem 4000 lıraya kıyığp uyanıklık yapmıssınız tazmınat da alırsınız
zatennıcın yapılıyor kı bu olay,gülerım.

Ben eşim için degil ama kizlarim büyüdügü zaman onlarin tlf sine yüklerim onlarin nerde nasil kimlerle mesajlaşir bilirim hep aklima gelirdi kizlarimi nesil korurum diye süpeeeerya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…