Çapkınların işi artık zor. Aldatılmak tarihe karıştı.

ece119

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
24
0
Arkadaşlar gecenlerde bir haberde casus böcek programını duyduğumda şok oldum bu program nasıl çalışıyor ve ne işe yarıyor kısaca anlatiim : programı eşinizin telefonuna yüklüyorsunuz ve onun haberi olmadan gelen ve giden mesajların bir kopyası sizin telefonunuza da geliyor, onun bulundugu ortamdaki sesleri sınırsız mesafede dinlyebiliyorsunuz, telefondaki konuşmlarını dinleyebiliyorsunuz, ve nerde oldugunu tespit ediyor. burdan haberi izleyebilirsiniz : http://www.youtube.com/watch?v=uTx8KdwXJdQ
ben googlede casus bocek yazarak firmayı buldum ve satın aldım eğer içinizde ufak bir şuphe varsa onun gercek olup olmadığını kolayca anlayabilrisiniz

çok kötü bi durum. aldatılıyordum ustelik bir rusla halen dinliyorum daha bişey acıklamadım eşime booşanmak için belge olarak sunacam mesajları.

telefon ile birlikte satın aldım nokia n81 var anca onu begendirdim şerfsize. 4bin ytl ye falan mal oldu

pekı bu aletı almadan once hıcmı anlamadın....
hıcmı hata yapmadı acaba?

Görümcemde aynı şeyi eşinin cebine yapmış.Bence çook saçma bir insandan şüpheleniyorsan açık açık konuşmalısın.Yaptığın şey sana zarar verir duyduğun şeyleri ömür boyunca unutamazsın çünkü.En iyisi şüphen varsa konuş inkar ediyorsa içinde halen kuşku varsa da boşan.Güven herşeydir.Yanlız sihirli kelimeyide söyle "sana güveniyorum".

böyle bişeyin saçma olup olmaması duruma göre değişir...bence süper bişeymiş böcek programı...peki eşin ikna olcak mı boşanmaya???... fisfisfis

Katılmıyorum. kadınlar ne kadar şüphelensede içinde hep ya yanılıyorsam tedirginliği olur, belki de benim kuruntum der. ama şuna katılıyorum direk duymak falan acayip yıpratır insanı ya.

hem aldatacak hemde 4000 ytl mi vericem öyle mi...
haddddiiiiiiiiiii
yasakkelime

Ben bunu tvde de seyretmiştim.
Kocanısının ne haltlar yediğini hisseder zaten kadınlar, böyle numaralara gerek yok bence:enbuyukkk:

böyle bişeyin saçma olup olmaması duruma göre değişir...bence süper bişeymiş böcek programı...peki eşin ikna olcak mı boşanmaya???... fisfisfis

Avukatla görüştüm mesajlar kanıtlıyor herşeyi delil olarak yeterliymiş.

telefon ile birlikte satın aldım nokia n81 var anca onu begendirdim şerfsize. 4bin ytl ye falan mal oldu

bu kadar masrafa ne gerek var aldatıldığınıza inanıyormuşsunuz zaten o zaman ayrılın böyle bi insan için bu kadar para dökmeyin bence

ben bu topicte bir reklam seziyorum..çok makul arama tagları kullanmış ve dataylı bilgi vermiyor..CADIARZU
neyse ben cami duvarına çok yanaşmıyım..gidiyorum..:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…