bioder ve capilexle ömür çürütemem.hem ucu hem en etkili karınca yumurtası yağı.1 ayda bitirdiğim bölgeyi capilex hele de bioder 1 sene de bitiremedi
canım ultrasonla karın bölgesinde bakıyorlar evli olmayanlar için ben de 1,5 yıl önce yaptırmıştım bol bol su içiyosun neredeyse altına kaçıracak gibi nedeni yumurtalıkların ultrasonda görünmesi için doktor ona göre sana test yap ya da yapma diyor testi de adetin 3 . günü istemişlerdi bendenBioder hakkında kesinlikle ben de hüsran içindeyim..Ama ince tüylerin geri sertleşeceğini sanmıyorum.Siz bioderi uzun bir süre kullanıp bıraktıktan sonra yeniden jilet gibi kökünden almayan işlemler uyguladıysanız elbet geri dönüşüm olmuştur diye düşünüyorum...
Ben şu an capilex kullanıyorum ama dedikleri kadar fayda görmedim.Acaba hormonel bir problemim mi var diye düşünüyorum.
O yüzden hormon testi yaptıracağım.Hormon testi yaptırmış olan bir arkadaşımız bana detaylı bilgi verebilir mi acaba?
Şöyle sorayım: hormon testi nasıl yapılıyor,ultrasonla karın bölgesine mi bakılıyor.Ve tüyün hormonel sebepten kaynaklanıp kaynaklanmadıgını anlamaları için tüyleri almadan mı gitmek gerekiyor.?Lütfen belirtin tşk.ederim
ben karınca yağını 2 aydır kullanıyorum çok memnunum bioderın 1 yılda yapamadığını karınca yağı 2 ayda yaptı % 50 azalttı.capilex kullanmadım ama karıncay yağından çok memnunum.
arkadaşlar capilex in fiyatı nedir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?