mrb,
şu karınca işi bayağı dikkatimi çekti. yaklaşık 6 senedir lazer epilasyona gidiyorum. döktüğüm parayı tahmin bile demezsiniz. iğneydi lazerdi eşsiz tecrübelerim var
isteyen arkadaşlarla paylaşabilirim.
koltukaltı bitti, bikini inanılmaz derecede yola girdi, neredeyse bitti.
Sakın ama sakın, üst kol çalıştırmayın. lazer üst koldaki ince tüylerde geri dönüşü olmayan bir yan etki gösterebiliyor. benim başıma geldi. eski tüylerinize geri bile dönemiyorsunuz. bendeki tecrübeden sonra gittiğim salon, kesinlikle hiç bir hastaya üst kol çalışmıyor. inceler kalın ve uzun tüyler haline dönüşmekle kalmadı, sınırı omuzuma çıktı ordan da sırtıma geçti
aynı şey yüzdeki tüylerde de oluyor, sınırı çeneden boyuna iniyor.
lazerde mantık çok basit, rengi çok koyu kalın tüyler hemen cevap veriyor. ama onlar yanarken arada lazerin değdiği inceler kalınlaşıp basınıza bela oluyor. ve seansların uzamasına sebep olan tüyler bunlar. sorusu olan arkadaşlar yazsınlar. ben göğüs hariç (Allaha şükür bi orda yoktu, şimdi orda da tektük hareketlenme var sanki korkuyorum) tüm vücut çalıştırdım. Daha etkili olduğunu bildiğim başka bir yöntem olmadığı için de, bunca olumsuzluğuna rağmen, iyiki yaptırmışım diyorum. psikolojim bozulmuştu, ne büyük dertti. şimdi 4 ayda bir falan gidiyorum. o da tüylerim alınmasa bile rahatsız edici görüntüde değiller. koparmak istemediğim, tekrar artmalarından korktuğum için lazere devam ediyorum. tek sorun artık bu uzun yıllardan sonra korkuyorum, sağlığım için. ek bir takviyeyle bu iş çözülse ya da hızlansa ii olacak.
bioder sivilceniz varsa azdırıyor, yoksa da çıkarabiliyor. firmayı arayıp sordum evet, öyle bir yan etkisi olabiliyor dediler. kokusunun iğrenç olduğunu söylemem gerek bile yok, herkes biliyor. o yeni çıkan versiyonu, hani şu 3 kere sürülen, yapış yapış. hadi ona da katlandık denedim ama 1 aydan öteye kullanamadım.
karınca yağı okuduklarımdan sonra dikkatimi çekti, deneyeceğim.
karınca yağının orjinali mi kokusuz, yoksa o gaz kokulu olduğu söylenen yağ mı orjinal. iran dan geldiği söylenen o ürünün adıyla türkçe siteler açmışlar. güvenemedim acaba orjinalini nasıl anlayacağız?
bi sitede kokusuzdur, işte kapağında kırmızı yazı var, altında mg yazıyo falan demişler. kullanıp da faydasını gören arkadaşlar, sizin şişelerde de koku var mıydı?