panki
aklımı bulandırdın şimdi bioderden olumsuz neler duydun söyle banada bende biliyim.
bide karınca yumurtası yağı 4 gün sonra gözenekler kapalı olması sebebiyle işlemiyorsa bioder krem nasıl işler.işe yaramazmı acaba
capilex için mutlaka sana haber veririm.
bu arada karınca yağı ne kadar
çok mu sor sordum
ayy aman bulanmasın aklın kafanı karıştırmak istemem.ama benim arkadaşlarım kullandı onlar memnun kalmadılar.hatta yüzünü aldı bir arkadaşım sırf tüyleri yok edecek diye ama sonra pişman oldu.forumlarda okuduğum kadarıyla ikiye ayrılmış vaziyette yarayıp yaramayanlar.işe yaradığını düşünenler belki kızacaklar ama ben bioder yerine bunu tercih ettim.
karınca yumurtasının yağı için her yerde okuduğum ve kullananların söylediği kadarıyla 4gün falan yeterliymiş.şişenin üstünde yazılanları çevirtenlerden biliyorum.ama mesela capilex her gün sabah akşam sürülecek bir ürün.bioder hepsinin kullanım şekilleri etkilerine göre değişiyordur.şimdi diceksin karınca y.yağı etkili değil mi?zaten tırsıyorum onu kullanmaya aksini yapacak diye.iranlı bir tanıdık bile o bebekken yapılıyor,şimdi sahteleri dolu demişti.
daha fazla kafanı karıştırmayayımkafamçokkarıştı
bu arada fiyatı 10liraydı benim aldırdığımda.
inşallah işime yarar boşuna para vermek istemiyorum.Kokusu cidden kötü kafamçokkarıştı
sen capilexi almakla çok iyi etmişsin bende bulabilseydim keşke.ben bioderi bitirince ona geçmeyi düşünüyorum.bi yan etkisi olmaz dimi?
:KroNick:
sen bilirsin canım ben bioderden memnun kalmadığım için capilexi öneriyorum aralarından dağlar adar fark var bence capilex harika sevgiler
capilex kullanan arkadaşlar nerelere kayboldunuzfisfisfis
bir sorum olacak,capilex batıklara da iyi geliyor mu?bi de derdim batıklar.
onlar için de yeni bir ürün gördüm internette.pfb vanish adında bir ürün.
boşuna almasam mı acaba size danışayım dedim...
bu arada capilex ya da karınca yumurtası için satış amaçlı konuşmalar oluyo diye laflar geliyo.hiç öyle bir derdim yok kendi adıma konuşayım.sadece temin edebilirim dedim diye yanlış anlaşılmasın.kendim kızdım başta satış yapanlar bizi kek mi sanıyolar diye.ben yardım amaçlı yaparım kazancım yok ama öyle bişey düşünülürse banane milletin kılından tüyünden ister azalsın ister fışkırsın yardım için olsa bile hayatta...:dilcikar:
ahh canım benim inşaalah yaw :teytey:umarım kullanan tüm arkadaşlarıma yarara.s.a.s.a.s.pınarcığım sana geçmiş olsun umarım ciddi bir sağlık sorunun yoktur.sağol bilgilerini paylaştığını için lütfen kullandıkça bizi aydınlat.ben daha kullanmaya başlayamadım kıllar çıksın diye bekliyorum hala.
filizciğim hadi inşallah senin de ileriki günlerde daha iyi sonuçlarını duyarız.yer yer değil de komple kel kaldı bacaklarım dersin inşallaha.s
arkadaşım bende lazere gittim döktüğüm parayla harcadığım zamanla ve çektiğim acıyla kaldım bu k.yumurtası yağı nerde satılıyor peki nasış temin edecez.
kızlarrrrrr
izmirde bu yagı nerden alabılırımmm ??? bı kaç yere sordum yok dedıler
nerden aldınızz ????
yer soylermısınız ???
lütfennnnnn:uhm::uhm:
hangi yağdan bahsediyosun arkadaşım karınca yumurtası yağından mı capilexten mi?
KARINCA YUMURTASINDAN BAHSEDIYORDUM
AMA BULDUMM COK TESEKKUR EDERIM CANIM SAGOL
KEMERALTINDA AKTARLARDA VAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?