yardımcı olmaz mısın canım çok sağol:çiçek:.denicem ben de capilexi iyice methini duymaya başladım.
Ben şu karınca yumurtası olayını hala benimseyemedim ama capilexi kullandım çokta faydasını gördüm o yüzden hiç vakit kaybetmeden dene derim düzenli kullanınca gerçekten faydasını görüyosun artı vücuduna nemlendirici felanda kullanmana gerek kalmıyo iki açıdan kardasın yani :)
Ben şu karınca yumurtası olayını hala benimseyemedim ama capilexi kullandım çokta faydasını gördüm o yüzden hiç vakit kaybetmeden dene derim düzenli kullanınca gerçekten faydasını görüyosun artı vücuduna nemlendirici felanda kullanmana gerek kalmıyo iki açıdan kardasın yani :)
bende karınca yumurtası yağı kullanamam rüyalarıma girer karıncalar.
capilex in bütün ürünlerinimi aldın.(jelini,kremini,losyonunu) yoksa sadece krem kolaltı ,bacak falan filan her tarafa sürülürmü?
çok kararsız kaldım bi an önce kullanmaya başlamak istiyorum.
lütfen yardım et bana...:çiçek::çiçek::çiçek::çiçek::çiçek::çiçek:
:çiçek:Selam arkadaşlar internetten capilex.com.tr adresine girerek tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Ben de sizler gibi merak edip araştırdım. Bu ürün eczanelerde satılıyor. info@capilex.com.tr adresine de mesaj atarak sitede cevabını bulamadığınız sorulara cevap bulabilirsiniz. Ben de hafta sonu Kadıköy'den almayı düşünüyorum...:çiçek:
Hoşcakalın....
canım dört gözle bekliyorum haberlerini ya karıncanın yumurtasını kim bulmuşta yağını çıkarmış bana imkansız geliyo küçücük hayvancık yahu bence bizi kekliyolar karınca yumurtası yağı diye neyse sevgiler haberleri bekliyorum
hepsini kullanmana gerek yok.yanlış bilmiyosam jel hassas bölge ve yüz için.ayrıca krem tüpte losyon da aynı ürünün sprey başlıklı olanı.daha rahat sürülebilmesi için.zaten bu ikisinin arasında fiyat farkı 2lira.
eczanelere yeni dağıtılmaya başlanmış bu ürün ama eczacınıza gidin söyleyin hemen bulur.ben öyle yaptım buldu hemen sağolsun.
bu arada kullanan arkadaşlar ürün kılları yok ediyo di mi sadece geç çıkarmıyor yani:1rolleyes:
selam pancake inanmayabilirsin ama çorumda capilex bulamadım
ecza depolarına kadar sordurdum ama yok canım yaa.
bende bioder aldım.
umarım oda işe yarar.olmazsa bunu kullanıp bitirdikten sonra capilex e geçerim.
eczacılarda fayda olmadı bana
emla kremde aldım onuda ilk kullancam perospektüsü okudum ama bişey anlamadım eczacının tavsiye ettiği kadar deneyecem artık.Kullanınca yazarım.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ya canım keşke söyleseydin belki güvenmezsin diye bişey demek istemedim ama sana yollardım kargoyla.ben de yeni aldım capilexi.hatta karınca yumurtasının yağını bile aldımsırnaşık şey.ne bulursam alıyorum zaten ama henüz denemişliğim yok.
CANIM BENİM jel ,koltuk altı bikini bölgesi ve yüz için,krem ve sprey losyonda bacak,kol işte karın gibi bölümler için losyon veya krem den birisini alsan olurdu madem almışşın önce birini sonra birini kullanıver,ben sordum kremle losyon aynı bölgelerde kullanıyo sadece kullanım kolaylığı olsun diye üretmişler ama şöyle bi güzelliği var yazın tatil yaparken spreyi çok işine yarar nemlendirici niyetine duştan sonrada kullanırsın öptüm sevgiler
karıca yumurtası yağını nerden aldın?
kokusu güzelmi?bioderinki çok tuhaf elimden bile yıkama ve kolonyalamadan sonra çıkıyor.
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
eczacılar çok soran var capilexi getirtelim bari dediler.lütfedip getirteceklermiş.
karınca yumurtası yağını bioder gibimi kullancaksın?
:içelim:
karınca yumurtası yağını mısır çarşısındaki aktardan bir arkadaşıma aldırdım.bilmeyen arkadaşlar için de söyleyeyim arslan baharat.fiyatı da yükselmiş galiba:))
kokusu için şunu söyleyeyim gül kokmasını beklemiyodum zaten.yi bir kokusu yok.daha denemedim ama senin için kokladım şimdi:))
kullanımı için de kılları aldıktan sonra 3ya da 4 akşam yatmadan önce sürücem.zaten ondan fazlası gözenekler kapalı olduğu için işlemez diyolar.ben de onların yalancısıyım.
bioder için olumsuz çok fazla şey duyduğum için almadım.capilex gözüme daha hoş göründü.manyaklık parayla değil hoş ne gelirse onu alıyorumsırnaşık şey
neyse öyle işte daha sorun olursa bildiğim bişeyse cevaplarım.sen de kullandıkça haberdar et bizleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?