Örgü Çantamı süslememe yardımcı olur musunuz

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

ezelonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
151
3
gunaydın kızlar....
benım cokk sevdıgım beyaz bı cantam var ve cantamın yan tarafında suslerı vardı oglum sagolsun kopardı onları bende sınırlenınce tamellı kopardım ve attım ama sımdı kotu duruyo cok sade sımdı nasıl bısey yapabılırım tas veya susu eklıyım kı guzel dursun lutfen fıkır vermeden gecmeyın

Konuyu içerik nedeni ile kendi el emekleriniz başlığına taşıdım.
Buradaki arkadaşlar daha bilgili oldukları için size yardımcı olacaklarını düşünüyorum

canım çanta deri mi kumaş mı . spor mu abiye mi . ona göre fikir vereyim:44::44:

renkli olsun istiyorsanız dediginiz gibi renkli taşlarla kaplaya bilirsiniz üzerini yada güllü tokalar alıp güllerini koparıp üzerine yapıştır canım. ister dantel ister örgü çiçeklerle kapla .zinciri aksesuar olarak kullanmayı seviyorsan sarı veya gümüş rengi bir zinciri oraya monte edebilirsin. :97:yada inci de olabilir mesela . beyaz çantaya herşey yakışır yani senin zevkine kalmış

inci derken nasıl monta edebılırım onu ama zıncır evet olabılır
sagol fıkırlerın ıcın

renkli kumaşlardan flarlardan mesela ,eşarplardan kullanmadığın kumaş elbise kemerlerınden kurdela,papyon gibi yapıp kocaman veya birkaç tane minik mink yapıp yapıştırabilirsin,,yumuşaksa dikebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…