• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çantacı ... 5 TL SON FİYAT!!!

elınızde kalanlar bunlar mı... baska varmı.....3 canta 10 tl dımı yanlış anlamadm

evet kalanlar onlar o güne özel öyle bi kampanya yapmıstım siz begenin yardımcı olurum yine ;) normalde tanesi 5 tl sadece son 3 canta 10 tl tanesi

Son düzenleme:
sabahtan gıremedım malsef.cnm başka seylerınede bakacagım şimdi.
bu arada kargoyu nerden gönderceksın ve cantada sökuk yrtık vs var mı?

$2014-06-10 15.40.57.jpg
kalan varmı çantalardan. Işyerinden sayfa sayfa dönüp bakamadım
birde bu var

canım çantalarına baktım. beğendiklerim var. ama şuna içtenlikle cevap vermeni istiyorum. resimlerden hakketen güszeşller de normalde kendileri de öyle mi. yani çanta bayanda mühim biliyorsun:) sıradan çanta insanın havasını bozuyor. deri olanı var mı içinde. böyle dandik model değiller demi. kızma bana lütfen burdan resimlere kanarak aldım anaaa elime bir ulaştı inan asla kullanmazsın dışarda öyle alel usul pazarda tezgah üstü satılanlardan.

canım çantalarına baktım. beğendiklerim var. ama şuna içtenlikle cevap vermeni istiyorum. resimlerden hakketen güszeşller de normalde kendileri de öyle mi. yani çanta bayanda mühim biliyorsun:) sıradan çanta insanın havasını bozuyor. deri olanı var mı içinde. böyle dandik model değiller demi. kızma bana lütfen burdan resimlere kanarak aldım anaaa elime bir ulaştı inan asla kullanmazsın dışarda öyle alel usul pazarda tezgah üstü satılanlardan.
canım hangisini begendiysen ben sana detaylı foto atarım zaten öyle ahım şahım pahalı deri cantalar değil tabi ki öyle olsa 5 olmaz zaten :) şu son 3 canta mesela onlar daha iyi biri defacto biri koton marka onlar o yüzden 10 tl zaten

portföy çanta askısı da var 5 tl
diğer urunlerden alanlara çantaları hediye olarak gonderiyorum

Eklentiler

• $1403773600589.jpg
    $1403773600589.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 57
öğleden sonra kargo zamanı hadi kacırmayın bu fırsatı hanımlar seçin begenin alın kıyafet topiğinden alışveriş yapana istedgi cantayı hedye ediyorum kalmasın hadiii :52::52:

Back