• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çantacı ... 5 TL SON FİYAT!!!

tamam canım adresini gönder hemen göndereyim benim ürünlerden beğendiğin yokmu yada senin çocuklar kaç yaşında bende hediye göndermek isterim

canım ben daha nisanliyim :) ilerde allah nasip ederse bana da annelik ozamn isterim hediyemi :))))) bu arada ben bu hafta şehir dışındayım pazartesiye haberlesip kargolariz ürünleri olur mu

canım ben daha nisanliyim :) ilerde allah nasip ederse bana da annelik ozamn isterim hediyemi :))))) bu arada ben bu hafta şehir dışındayım pazartesiye haberlesip kargolariz ürünleri olur mu

aaa öylemi canım tamam ozaman benim dükkanlar sana herzaman açık pazartesi haberleşiriz sana hayırlı yolculuklar canım

$2014-06-10 15.46.31.jpg $2014-06-10 15.45.24.jpg $2014-06-10 15.50.04.jpg Eki Görüntüle 1157045

canım bu üç çantayı, hediye edeceksen de kemerlerden en sondakini almak istiyorum.

canım gri çantayı ayır bana diğer çantalardan kendime uygun göremedim. kıyafet ekleyecekmisin özllikle yazlık uzun tişörtler tunikler varsa.. 38 no babetlerin varsa... şimdi çantayı alıp çantayı aldığım fiyat kadar da kargo ödemek istemiyorm. başka birşey eklicekmisn?

canım gri çantayı ayır bana diğer çantalardan kendime uygun göremedim. kıyafet ekleyecekmisin özllikle yazlık uzun tişörtler tunikler varsa.. 38 no babetlerin varsa... şimdi çantayı alıp çantayı aldığım fiyat kadar da kargo ödemek istemiyorm. başka birşey eklicekmisn?

canım diğer topigim de kıyafetler ve cuzdanlar var uygun olanlara bakabilirsin :)

Son düzenleme:
Back