• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çanta!!

jervez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
133
0
96
İstanbul
Kızlar pazar günü yeni beyaz bir çanta aldım.Dün akşam sinemaya giderken ilk defa kullanayım dedim kullanmaz olaydım..Sinema salonu kırmızı koltuklardan çantama kırmızı lekeler oluşturdu..Dün geceden beriden beri çantayı temizlemeye uğraşıyorum..Bir türlü lekesi.çıkmıyor.Makinaya attım matiklerle çamaşır sularıyla yıkadım olmuyor bir türlü..Yepyeni çantam kullanılamaz hale geldi..Ne olur bir şeyler önerin neyle çıkarabilirim:gitme::gitme:

ariel professional leke çıkarıcıyı denedinmi.lekenin üzerine sürüp 10-15 dk bekletip makinada yıka

lımon kolonyasıyla sılseydın keske ılk once bıde beyz cıf ve domestosla sıl bende yasadım aynı sorunu beyaz cantam mavı gomlegımden terleyınce boyanmıstı kolonyayla kurtartım ısı az bı leke kaldı sadece ınsallah duzelır....

Eneee.. ben de bugün aldım beyaz bi çanta, akşam da sinemaya gidicem... kullanmayayım bari... aldığın yere geri götür bence, gözlerine sok.

artık o kadar denemeden sonra leke kalıcı hale gelmiştir zaten çantayı kırmızıya boyat gitsin

renqarenk boyayn qtsin qeri dnüsümü olcaqını sanmıorum herseyi denemissinz zatn

kuru temizlemeye götürün belki çıkarırlar.
eğer hiç bir şekilde çıkmaz ise çantayı kırmızı ya boyayın yada lekeli yerlerine aplik mi neydi şu yama gibi olan süslü şeylerden dikin.

Kızlar ne denediysem tam çıkaramadım lekeyi..Sadece lekenin rengi soldu uzaktan leke belli olmuyor ama yakından belli oluyor..
Tecrübe olsun hepimize sinemaya giderken beyaz çanta takmayın..

Bence hem çantada sorun var hemde koltukta.Ben olsam hem aldığım yere götürürüm hemde sinemaya Bu onların suçu :olmaz:

Kızlar pazar günü yeni beyaz bir çanta aldım.Dün akşam sinemaya giderken ilk defa kullanayım dedim kullanmaz olaydım..Sinema salonu kırmızı koltuklardan çantama kırmızı lekeler oluşturdu..Dün geceden beriden beri çantayı temizlemeye uğraşıyorum..Bir türlü lekesi.çıkmıyor.Makinaya attım matiklerle çamaşır sularıyla yıkadım olmuyor bir türlü..Yepyeni çantam kullanılamaz hale geldi..Ne olur bir şeyler önerin neyle çıkarabilirim:gitme::gitme:

Canım hiç boşuna uğraşma aynısı bana oldu kullanmadığım şey kalmadı genede banamısın demedi. Çok üzgünüm.

biraz enteresan gelicek ama böyle şeyleri mazot süper çıkarıyo çıkmayan şeyleri kokusu kötü ama bi dene istersen

Ne yazık kı hıc bır deterjan vs. etkı saglamayacaktır.
Benımde beyaz bır cantam vardı, kullandıgım gun kıyafetımın renkı bulasmıs!
Neler denedım, temızlenmedı.
Ne yazık kı beyaz canta bu manada kullanıslı degıl.

Back
X