Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kot da 34 beden tatlım .paçası kısaltılmıştı. Benim boyum 164 ona göre ayarlamıştık. Mavi marka.Canim burdaki mont nekadar ve rengi tam.olarak nedir.??hamile.olan kardesim icin dusunuyorumda genis kesim yani.ve pant.bedeni nedir??
ne kadrlar ve trençkot kaç beden başka resimleri var mıhayatım malesef takas yapmıyorum. ama almak istersen uygun bişeyler yapar anlaşırız ..
Canm peki o kot ve o dedigim kaban ne kadar ayrica o siyah etek ceket takim.boyum 165 benimdeKot da 34 beden tatlım .paçası kısaltılmıştı. Benim boyum 164 ona göre ayarlamıştık. Mavi marka.
Peki biraz daha indirim yapamaz misin acaba kargoda vercem yaKaban 30 tl takım 40 tl hayatım. Alırsan kot hediyesi olur. Normalde 10 tl diyordum
Sana toplam 70 tl
E zaten yapmmıştım hadi 65 olsunPeki biraz daha indirim yapamaz misin acaba kargoda vercem ya
Peki biraz daha bekleyim baska belki celet falan cikarsa onlara da bakiyim ..karar verirsem donus yaparim size.Bence 65 iyi
canım merhaba beğendiğim bazı ürünlerin var benim üst42/44 genelde tunik tarzı şeyler bakıyorum 82 killoyum başka ekliyeceğin ürünlerin varmı bana uygun satılmayan ürünlerrin neler kaldı görebilirmiyim