- 14 Ekim 2011
- 966
- 45
- 73
canm bende sıfır hangi renk desem krem gibi böyle sedefli gibi bi pantolon var ama,hotiç gri çantamda vardı ama yanımda değil getittirebilirsem resim eklerim
canm babette arıyomussun beyaz bi babetim de var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm bende sıfır hangi renk desem krem gibi böyle sedefli gibi bi pantolon var ama,hotiç gri çantamda vardı ama yanımda değil getittirebilirsem resim eklerim
canm babette arıyomussun beyaz bi babetim de var
canım krem rengi pantolonum çok var ya dediğim renklerde cıvıl cıvıl şeyler istiyorum
anladım canm babet beyaz olmaz diyon yaani.aslında renkli cıvıl cıvıl cıvıldasan babetim varda bayag bi renkli
teşekkür ediyorum konumada yazdım takasla almayı düşünüyorum, sizde takas düşünmüyorsunuz sanırım cevaplarınızı gördüğüm kadarıyla o yüzden sağolun :)
babetide düz istiyorum canım sade krem renk bi türlü uyduramadık senle bişiler
Canım merhaba bunlar benim elimde olan kozmetik ürünlerii
Eki Görüntüle 1076711 Eki Görüntüle 1076712 Eki Görüntüle 1076713
Eki Görüntüle 1076714 Eki Görüntüle 1076715 Eki Görüntüle 1076716 Eki Görüntüle 1076718
bb krem:10 TL
Loreal toz pudra:15 TL
victoria's secret sensual blush body mist :30 TL
loreal rimel: 10 TL
Deborah ruj(turuncumsu olan): 10 TL sadece 1 kez kullanıldı
the balm dudak rengi dolgunlaştırıcı ruj: 10 TL
dior 5li far paleti: 20 TL
canım takasla almayı düşünüyorum :26:
yokmu elinde renkli pantolon, parfüm, çanta olaaaan
güneş kremi de arıyorum bu arada
Canım bu pantalonlar var 29 beden ama sana bol olur sanırım
Eki Görüntüle 1088865 Eki Görüntüle 1088866 Eki Görüntüle 1088867 Eki Görüntüle 1088868
bol olur canım ya 36 bedenim biliyosun bacaklarda çöp gibi :2:
benim parfümlere de bir gözat canımyokmu elinde renkli pantolon, parfüm, çanta olaaaan
güneş kremi de arıyorum bu arada
krem rengi babet
cüzdan
kırmızı renk çanta
avondan parfüm ihtiyacım devam ediyoorrr
ayrıyetten yazlık veya baharlık değişik tarzda bluzlarada..
takasla almak istiyorum