- Konu Sahibi cansuyum83
sizleri hiç sıkmadan kendim hakkında gerekli bilgileri verip,o değerli vaktinizden ara sıra çalmak istiyorum :23
28 yaşındayım biri 10 biri 4 aylık iki kızım var
sezeryanla doğum yaptım
şu anda emzirmiyorum
masa başı bir işte çalışıyorum
boyum 1.70 ve kilom (dur bi tartılem gelem
)
geldiiiiiiimmmm 79.1 harika vefkaladeee mükemmel ötesi
kendimle gurur duyuyor ve cümle aleme örnek oluyorum
aslında 63 ile hamile kalıp 85 ile doğum yaptım ve 75 ile çıkmıştım
bu ne şımarıklık kilo vereceğime daha kilo alıyorum
yeter artık 8 li rakamları görmek istemiyorum yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
çalıştığım yerin arkasında spor salonu var sabah 3 saat kızımı görmeye gidiyordum .maalesef belki bir saat gidebilicem kızıma.çünkü bakıcımız 5 te evine gidiyor. ve ben kızıma daha iyi enerji verebilmek için bunları yapmak zorundayım.
çünkü kilo aldıkça yavaşlıyorum ve sinirlerim dayanmıyor hiçbirşeye.bu da bende tahammülsüzlük yaratıyor.
diyette olduğumu düşünmek istemiyorum gerçekten depresyona giriyorum.sizlerdenm öğrendiğim yüzlerce şey arasında diyet kelimesi yerine sağlıklı beslenicem cümlesi de var.bende öyle düşüneyim diyorum.
eski kotlarım,bluzlerim,elbiselerim ya her şey gardrobun arka rafında.
hatta topuklu ayakkabılarım bile olmuyor kızlar .eminim beni anlayan çok kişi var aranızda
neyse gelelim sadede
bende diğer arkadaşlar gibi günlük iyi veya kötü ne yediysem yazacağım
belki doğru bildiğim yanlışlar vardır.
yalnız hafta sonları girmem mümkün değil evde net yok .o yüzden iki günü pazartesi anlatırım sizlere
neyse ilginizi bekliyorum kızlar
şimdiden ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.
haaa sağlığımla ilgili önemli bir bilgiyi unuttum.2 kez mide kanaması geçirdim ve ülser hastasıyım :18:
28 yaşındayım biri 10 biri 4 aylık iki kızım var
sezeryanla doğum yaptım
şu anda emzirmiyorum
masa başı bir işte çalışıyorum
boyum 1.70 ve kilom (dur bi tartılem gelem
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
geldiiiiiiimmmm 79.1 harika vefkaladeee mükemmel ötesi
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
aslında 63 ile hamile kalıp 85 ile doğum yaptım ve 75 ile çıkmıştım
bu ne şımarıklık kilo vereceğime daha kilo alıyorum
yeter artık 8 li rakamları görmek istemiyorum yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
çalıştığım yerin arkasında spor salonu var sabah 3 saat kızımı görmeye gidiyordum .maalesef belki bir saat gidebilicem kızıma.çünkü bakıcımız 5 te evine gidiyor. ve ben kızıma daha iyi enerji verebilmek için bunları yapmak zorundayım.
çünkü kilo aldıkça yavaşlıyorum ve sinirlerim dayanmıyor hiçbirşeye.bu da bende tahammülsüzlük yaratıyor.
diyette olduğumu düşünmek istemiyorum gerçekten depresyona giriyorum.sizlerdenm öğrendiğim yüzlerce şey arasında diyet kelimesi yerine sağlıklı beslenicem cümlesi de var.bende öyle düşüneyim diyorum.
eski kotlarım,bluzlerim,elbiselerim ya her şey gardrobun arka rafında.
hatta topuklu ayakkabılarım bile olmuyor kızlar .eminim beni anlayan çok kişi var aranızda
neyse gelelim sadede
bende diğer arkadaşlar gibi günlük iyi veya kötü ne yediysem yazacağım
belki doğru bildiğim yanlışlar vardır.
yalnız hafta sonları girmem mümkün değil evde net yok .o yüzden iki günü pazartesi anlatırım sizlere
neyse ilginizi bekliyorum kızlar
şimdiden ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.
haaa sağlığımla ilgili önemli bir bilgiyi unuttum.2 kez mide kanaması geçirdim ve ülser hastasıyım :18: