- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Diikkaaatt Uzunnn :)
Eşimle tanışmadan önce çok hovarda dk başı sevgili değiştiren doyumsuz bı genc kızdım..
Bir gun face'de gelen kutuma bakarken bı mesaj ilgimi çekti bana tanımadığım ama ortak arkadaşımızın oldugu bırısı ilanı aşk etmişti. Tabıı kı fazla kaale almadım cünku hergun böyle mesaj gelırdı.
Daha sonra bı gun ınternette bi sorun vardı kimseye yazamıyordum (ozamanla messenger meshurdu). Daha sonra face ye gırdım ve eşimin açık oldugunu gördum sıkıntıdan yazdım. Naber diye ve o gun başladı bızım hikayemiz
Ogun 1 2 saat konuştuk telefon no'mu ıstedı ama vermedım, benı kolay lokma sanmasın dıye .
2-3 gun sonra 10 kasım 2009 Atatürk'un ölüm yıldönümü okulumuzda saat 2,30 da başlıyor. Evde hazırlandım ınternette dolanırken faceden mesaj geldı. Şuan sizin okulun onundekı parktayım istersen yarım saat bı oturup konuşalım demişti. Tabıı ben heyecandan ne yapcağımı bilemedım. Sonra ok dedım gayet rahatmış gibi :)
Daha sonra parkın onunde ındım sanarsınız ilk defa sevgilim oluyor Etrafa bakındım anam kımse yok dedım acaba işletildim mi :) Tam okula döndüm giderken arkamdan bı el dokundu ama o an inanmassınız ayaklarım tutmadı bayılcammmm Arkamı dondum ve AŞK böyle bişeydi tam anlamıyla vuruldum :) Eşim hala dalga geçer benı ılk görduğunde yanakların kıpkırmızıydı dıye . Neyse işte biraz dolaştık parkta sonra o banka oturduk. Ben salak salak ayy şu kuş yuvalarına bak ne guzel diyorum o resmen gözlerıylen benı yiyiii :) Utancımdan ne yapıcam elimi nereye koycam bılmıyorum. Sanırım ilk defa aşık olmuştum. Ve Aşk böyle bişeydi.
1 saat oturduktan sonra bu demesın mı sana bişey dicem. Tabı ben anladım bu çıkma teklifi etcek. Ve ettide. Hemen kabul edemezdım ama içim deliler gibi evett demek gelıyordu. Kendımı ağırdan sattım ve biraz düşünmem lazım dedim. Tamam dedı benı okulun onune bıraktı giderken tokalaştık ve yanaklarımızdan öperken bu muzıplık yaptı ve dudağım dudagına geldı ben dırek okula gırdım ama görsenız herkes sıra olmuş tören var dıye ben havalarda yuruyorum sankı . Hayatımda ilk defa herseyı bu kadar hızlı yaşamıştım. Kimseyle daha önce öpüşmeyen ben öpüşenlere kızan benn bi erkeğin dudağını öpmüştüm Butun gun aval aval onu düşündüm. Neyse ertesı gun ben buna evet dedım ama bırdaha sakın böyle bişey yapma dedım. Ne kadar yapmasını istesem de
Gel zaman git zaman ayrıldık barıştık tekrar ayrıldık tekrar barıştık aramızda söz yaptık ve 08.08.2010 da benm ona söyledığım bır yalan yuzunden ayrıldık . Tam 6 ay ilk aylar ne kadar zor gelsede alışmıştım yokluğuna ama hergun face sıne bakar sevgilisi var mı dıye kontrol ederım. Oldu birçok sevgılısi oldu bende ona ınat sevgili yaptım. Sevmediğim birisiyle çıkıyordum. Birgun yıne o malum faceden bı arkadaşım yazdı gıcık olduğum bırısı eşimle ortak arkadaşımız olan bızım evın ordakı parkta buluşalım mı dedı. Oan içimden yoksa o mu dedım o olabılır mı benı affettımı ? Bi umut gittim ve oydu elinde çiçek bankta otuyordu. Allahım nasıl olurdu. Gittim yanına sarıldım. En az 5 dk sarıldım hıc bırakmadım kokusunu ozlemıştım
Ogun barıştık. Çıktığım oldugunu söyledım ben hallederım dedı çocuga bı mesaj çaktı ve o beladan da kurtulmuştum ve hikayemıze kaldığımız yerden devam ederken eşim babasının mesleği gereği İstanbula taşıncaklardı. Resmen bu haberden sonra uzuntuden yemek yıyemez hale gelmiştim. Annem ne oldu neden böylesın sorunun ne dıye sorardı diyemezdm sevgilim var o İstanbula gidiyor. Ama tabı annem anlamış ablamlarda öğrendı ama kızmadılar.
Neyse eşim gitti İstanbula 1 sene dayanabildim onsuz Daha sonra küçüçük yaşımda annemın bır lafına kızıp evı terkedip İstanbul'a geldim. Yanı eşim benı kaçırmadı ben ona kaçtım
Vee başladı kötu gunler evlendık ıyıyd hoştu ama kv dem tam bı cadıydı Her gun ağlattı benı gelir gelmez nıkahımı kıymadı imam nıkahlı durduk 3 ay daha sonra kv demle sert bır kavga edip İzmire anaocağına geri döndüm Tabı hergun ağlıyordum eşimde ordan sureklı benı arıyo aşkım azcık sabret alıcam senı dıye gel buraya dedım , resmı nıkah kıyıp gidelim tekrar. Bendede katır ınadı vardır dediğim illa olcak vve olduda İzmirde Resmi nıkahımızı kıydık 2012 de :) Geri kv evine hemen işe girdim ne kadar az görsem onu ıyıydı.
Ama 2 saat onu görmem bıle bana dunyayı zehır edıyordu. Çok çektirrdi bana anlıcanız. Neyse 1 sene sonunda yıne kafaya ben bişey koydum o evden taşınmalıydık eşim üniv.ye yenı başlamştı bende 800 tl maaş alıyordum .
Deli cesaretıyle kv demın evınden sadce kıyafetlerımızı alarak ayrıldık. Aynı apt. zemın kata taşındık. Berbat bıyerdı ama emınım ben mutlu olucaktım burda 6 ay bu evde ıdare ettık. Eşim alerjik astımı olduğundan 6 ay sonra aynı mahallede başka bı eve taşındık. Eşim okulunu bıtırdı. Artık güzel gunler başlıyordu..
Allaha şükür zor gunlerı geride bırakmıştık ailemızın duası bıze yaramıştı. Zamanla arabamızı, motorumuzu almıştık. Ama ben deliler gibi kedi ıstıyodum. Eşimde evde olmaz diyordu. Ve ben onu yıne ıkna ettim kedı aldırdım. Oğlum dumanı aldık Allhım one guzel bışeydı mınnacıkkk 1 sene gözum gıbı baktım ve bır gun eve geldığımde ne görım anaammm 1 kedı dahaaaa küçük bir hanım bana bakıyordu tabı ben çılgınlar gibi çığlık aratak kocama sarıldım . 2 Kedi annesı olmuştum işim zordu :)
Gel zamann git zaman tam 6 yıldır eşim hayatımda 3 yılı sevgili 3 yılı kocam olarak.
İnanın beraber zor zamanlar gecırdık, kavga ettik eşimle birbirmizi çok kırdığımız zamanlar oldu ama vazgeçmedik . Allahım ömrumuzun sonuna kadar vazgeçirmez inşallah.
Kv lemle hala anlaşamıyoruz ama ınanın hiiiç takmıyorum. Allahım bızı bırbırımıze bağlasın ömür boyu
Eşlerimize sahip çıkalım kızlar en ufak kavgada veya aile yuzunden bırbırınızden vazgeçmeyın.
Güleryuz herseyı unutturuyor bır ne kadar kavga etsekte obana kıyamdığından veya ben ona kıyamadığımdan gece uyurken hemenck sarılırım ve barşırız :) Ama tabı gece boyu sarılıp uyumuyoruz en fazla 2 dk :) Daha sonra eşim yeter artık deyip arkasını döner benım ODUNUMMMM
İşte bızım hıkayemız boyle Allahım vaktı zamanı geldiğinde evimizi bir bebişle neşelendırsın inşallahh
Eşimle tanışmadan önce çok hovarda dk başı sevgili değiştiren doyumsuz bı genc kızdım..
Bir gun face'de gelen kutuma bakarken bı mesaj ilgimi çekti bana tanımadığım ama ortak arkadaşımızın oldugu bırısı ilanı aşk etmişti. Tabıı kı fazla kaale almadım cünku hergun böyle mesaj gelırdı.
Daha sonra bı gun ınternette bi sorun vardı kimseye yazamıyordum (ozamanla messenger meshurdu). Daha sonra face ye gırdım ve eşimin açık oldugunu gördum sıkıntıdan yazdım. Naber diye ve o gun başladı bızım hikayemiz
Ogun 1 2 saat konuştuk telefon no'mu ıstedı ama vermedım, benı kolay lokma sanmasın dıye .
2-3 gun sonra 10 kasım 2009 Atatürk'un ölüm yıldönümü okulumuzda saat 2,30 da başlıyor. Evde hazırlandım ınternette dolanırken faceden mesaj geldı. Şuan sizin okulun onundekı parktayım istersen yarım saat bı oturup konuşalım demişti. Tabıı ben heyecandan ne yapcağımı bilemedım. Sonra ok dedım gayet rahatmış gibi :)
Daha sonra parkın onunde ındım sanarsınız ilk defa sevgilim oluyor
1 saat oturduktan sonra bu demesın mı sana bişey dicem. Tabı ben anladım bu çıkma teklifi etcek. Ve ettide. Hemen kabul edemezdım ama içim deliler gibi evett demek gelıyordu. Kendımı ağırdan sattım ve biraz düşünmem lazım dedim. Tamam dedı benı okulun onune bıraktı giderken tokalaştık ve yanaklarımızdan öperken bu muzıplık yaptı ve dudağım dudagına geldı ben dırek okula gırdım ama görsenız herkes sıra olmuş tören var dıye ben havalarda yuruyorum sankı . Hayatımda ilk defa herseyı bu kadar hızlı yaşamıştım. Kimseyle daha önce öpüşmeyen ben öpüşenlere kızan benn bi erkeğin dudağını öpmüştüm
Gel zaman git zaman ayrıldık barıştık tekrar ayrıldık tekrar barıştık aramızda söz yaptık ve 08.08.2010 da benm ona söyledığım bır yalan yuzunden ayrıldık
Ogun barıştık. Çıktığım oldugunu söyledım ben hallederım dedı çocuga bı mesaj çaktı ve o beladan da kurtulmuştum ve hikayemıze kaldığımız yerden devam ederken eşim babasının mesleği gereği İstanbula taşıncaklardı. Resmen bu haberden sonra uzuntuden yemek yıyemez hale gelmiştim. Annem ne oldu neden böylesın sorunun ne dıye sorardı diyemezdm sevgilim var o İstanbula gidiyor. Ama tabı annem anlamış ablamlarda öğrendı ama kızmadılar.
Neyse eşim gitti İstanbula 1 sene dayanabildim onsuz
Vee başladı kötu gunler evlendık ıyıyd hoştu ama kv dem tam bı cadıydı
Ama 2 saat onu görmem bıle bana dunyayı zehır edıyordu. Çok çektirrdi bana anlıcanız. Neyse 1 sene sonunda yıne kafaya ben bişey koydum o evden taşınmalıydık eşim üniv.ye yenı başlamştı bende 800 tl maaş alıyordum .
Deli cesaretıyle kv demın evınden sadce kıyafetlerımızı alarak ayrıldık. Aynı apt. zemın kata taşındık. Berbat bıyerdı ama emınım ben mutlu olucaktım burda 6 ay bu evde ıdare ettık. Eşim alerjik astımı olduğundan 6 ay sonra aynı mahallede başka bı eve taşındık. Eşim okulunu bıtırdı. Artık güzel gunler başlıyordu..
Allaha şükür zor gunlerı geride bırakmıştık ailemızın duası bıze yaramıştı. Zamanla arabamızı, motorumuzu almıştık. Ama ben deliler gibi kedi ıstıyodum. Eşimde evde olmaz diyordu. Ve ben onu yıne ıkna ettim kedı aldırdım. Oğlum dumanı aldık Allhım one guzel bışeydı mınnacıkkk 1 sene gözum gıbı baktım ve bır gun eve geldığımde ne görım anaammm 1 kedı dahaaaa küçük bir hanım bana bakıyordu tabı ben çılgınlar gibi çığlık aratak kocama sarıldım . 2 Kedi annesı olmuştum işim zordu :)
Gel zamann git zaman tam 6 yıldır eşim hayatımda 3 yılı sevgili 3 yılı kocam olarak.
İnanın beraber zor zamanlar gecırdık, kavga ettik eşimle birbirmizi çok kırdığımız zamanlar oldu ama vazgeçmedik . Allahım ömrumuzun sonuna kadar vazgeçirmez inşallah.
Kv lemle hala anlaşamıyoruz ama ınanın hiiiç takmıyorum. Allahım bızı bırbırımıze bağlasın ömür boyu
Eşlerimize sahip çıkalım kızlar en ufak kavgada veya aile yuzunden bırbırınızden vazgeçmeyın.
Güleryuz herseyı unutturuyor bır ne kadar kavga etsekte obana kıyamdığından veya ben ona kıyamadığımdan gece uyurken hemenck sarılırım ve barşırız :) Ama tabı gece boyu sarılıp uyumuyoruz en fazla 2 dk :) Daha sonra eşim yeter artık deyip arkasını döner benım ODUNUMMMM
İşte bızım hıkayemız boyle Allahım vaktı zamanı geldiğinde evimizi bir bebişle neşelendırsın inşallahh