Canozumm'ün Söz resimleri :):)

Hayırlı olsun canım:81:
Rabbim hayırla tamamına erdirsin inşallah
Darısı başıma

Sözde para takmışlar takılıyor mu ki Bilgi almam lazım 20 gün sonra sözüm var Allah tamamına erdirsin canım çok güzel olmuşsun mutluluklar

Hayırlı olsun canım:81:
Rabbim hayırla tamamına erdirsin inşallah
Darısı başıma

teşekkürler canım amin inşallah...
Allah sana da göstersin o günleri güzel heyecanlar gerçekten...

ben hiç hayal edemezdim sözleneceğimizi onun bizim eve gelmesini falan

çok güzel bi gündüü

Sözde para takmışlar takılıyor mu ki Bilgi almam lazım 20 gün sonra sözüm var Allah tamamına erdirsin canım çok güzel olmuşsun mutluluklar

sözde bana sadece tektaş takılmıştı...bilezik takılmamıştı onun yerine para taktılar sonra sözde takmadıkları için bayramda 2tane bilezik yapıldı =)

ama sözde bi bilezik veya kelepçe takılır ... bana sözde değil bayramda taktılar

canım çok yakışmıssınız Allah tamamına erdirsin mesut etsin

kayınvalidenle kucaklaşma resminiz dikkatimi çekti..bence oda seni çok seviyor.5 senelik gelinleriyim benimki 1 kere sarılmadı böyle maşallah diyeyim Allah bozmasın

çok teşekkür ederimm evet karşılıklı...korkuyorum nazar değecek diye fazla dile getırmek istemıyorum aslında

telefon açar Aşkım birtanem ne yapıyosun der bana çok mutlu oluyorumm Aşkımın aşkı diye severr Allah herkese böyle kayınvalide nasip etsinn inşallah evlendiğimizdede böyle devam eder...tatsızlık olsun istemem...

Tek oğlan olduğu için biraz kıymete bindim galiba

:81: çok güzel resimler canım.Allah tamamına erdirsin.Ağız tadınız hiç bozulmasın inş..

cok güzel çıkmışsınız allahtamamına erdirsin sağlık ve mutlukla

Allah hayırlı ugurlu etsın mutluluklar dilerim düğün resimlerinizide görmek nasip olur inşaallah eşinizle birbirinize benzettim ne kadar güzel yakısmısınız.Kucaklayıs fotolaranzda güzel cıkmıs daim olsun bası nasılsa sonuna öle olsun mutluluklar

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin..
çok da yakışmışsınız, ömür boyu mutlu olursunuz inşaAllah

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş. yanlız ben elbisenize bayıldım sizede çok yakışmış nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…