Canozumm'ün Söz resimleri :):)

Hayırlı olsun canım:81:
Rabbim hayırla tamamına erdirsin inşallah:71:
Darısı başıma:69:

Sözde para takmışlar takılıyor mu ki :31: Bilgi almam lazım 20 gün sonra sözüm var :52: Allah tamamına erdirsin canım çok güzel olmuşsun mutluluklar :71::70:

Hayırlı olsun canım:81:
Rabbim hayırla tamamına erdirsin inşallah:71:
Darısı başıma:69:

teşekkürler canım amin inşallah...
Allah sana da göstersin o günleri güzel heyecanlar gerçekten...

ben hiç hayal edemezdim sözleneceğimizi onun bizim eve gelmesini falan:69: :69: :69:

çok güzel bi gündüü:66:

Sözde para takmışlar takılıyor mu ki :31: Bilgi almam lazım 20 gün sonra sözüm var :52: Allah tamamına erdirsin canım çok güzel olmuşsun mutluluklar :71::70:

sözde bana sadece tektaş takılmıştı...bilezik takılmamıştı onun yerine para taktılar sonra sözde takmadıkları için bayramda 2tane bilezik yapıldı =)

ama sözde bi bilezik veya kelepçe takılır ... bana sözde değil bayramda taktılar

canım çok yakışmıssınız Allah tamamına erdirsin mesut etsin :16:

kayınvalidenle kucaklaşma resminiz dikkatimi çekti..bence oda seni çok seviyor.5 senelik gelinleriyim benimki 1 kere sarılmadı böyle :47: maşallah diyeyim Allah bozmasın :nazar:

canım çok yakışmıssınız Allah tamamına erdirsin mesut etsin :16:

kayınvalidenle kucaklaşma resminiz dikkatimi çekti..bence oda seni çok seviyor.5 senelik gelinleriyim benimki 1 kere sarılmadı böyle :47: maşallah diyeyim Allah bozmasın :nazar:

çok teşekkür ederimm evet karşılıklı...korkuyorum nazar değecek diye fazla dile getırmek istemıyorum aslında:69: :69: :69:

telefon açar Aşkım birtanem ne yapıyosun der bana çok mutlu oluyorumm Aşkımın aşkı diye severr :D:D Allah herkese böyle kayınvalide nasip etsinn inşallah evlendiğimizdede böyle devam eder...tatsızlık olsun istemem...

Tek oğlan olduğu için biraz kıymete bindim galiba:52: :52: :52: :46: :46:

:81: çok güzel resimler canım.Allah tamamına erdirsin.Ağız tadınız hiç bozulmasın inş..

Allah hayırlı ugurlu etsın mutluluklar dilerim düğün resimlerinizide görmek nasip olur inşaallah:nazar: eşinizle birbirinize benzettim ne kadar güzel yakısmısınız.Kucaklayıs fotolaranzda güzel cıkmıs daim olsun bası nasılsa sonuna öle olsun mutluluklar

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin..
çok da yakışmışsınız, ömür boyu mutlu olursunuz inşaAllah :69:

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş. yanlız ben elbisenize bayıldım sizede çok yakışmış nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim acaba:)

Back