• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canm Kayra'm hamile :))

selamlar.çok çok tebrik ediyorum.allah kucagınıda almayı nasip etsin inşallah.kolay bi hamilelik dönemi diliyorum.rabbim yardımcısı olsun

kayracım tebrik ediyorum arkadaşım
allah kucağında görmeyide nasip etsin tatlım

kayra cım tebrik ediyorum canım sana dua ettiğimde inş hamiledir diye tamda ezan okunuyordu sen yazıp çıkmıştın içime doğmuştu çok sevindim tatlım hayırlısıyla kucağına al inş öpüyorum ahh darısı başımıza inşş:))

CANIM TEBRıK EDERıM........ÇOK SEVıNDıMMM...RABBıM ıNŞŞ..KUCAĞINADA ALMAYIDA NASıP ETSıN ıNŞŞ.... KENDıNE ÇOK DıKKAT ETTTT...:ecrin_bebek: :CüvCüv:

RABBıM ıSTEYEN HERKESE VERSıNNN.....:CüvCüv:

Tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh,darısı tüm isteyenlerin başına:Saruboceq:

tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin..:Saruboceq:

Tebrikler....
ınşaallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve hayırlısı ile yavruna kavuşursun...:Saruboceq:

tebrik ederim a.s.
allah sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsin a.s.

:nazar::nazar::nazar:

:ecrin_bebek::emir_bebek:saglikla gel melek bebek:emir_bebek::ecrin_bebek:

CtNO-1qr-1.jpg

CtNO-1pe-1.jpg

:nazar::nazar::nazar:

3 gün önce burdan kayranın hamile kaldığını paylaşmış hep birlikte sevinmiştik
sevincimize gölge düştü malesef mafoldumben
daha canım arkadaşım hamile kaldığına sevinemeden bebeğini göremedi ve boş gebelik olma ihtimalinin yüksek olduğunu öğrendi
allahım kayraya dayanma gücü ver yarabbim :Saruboceq:
elimizden hiçbişey gelmiyor ama bu zor günlerinde kk arkadaşları olarak yine hep yanında olacaz
sadece iyi gününde değil zor günündede onu asla yalnız bırakmıycaz
seni çok seviyoruz kayracım

rabbim hayirlisini versin ins ins tekrar nasip edermevalm mevlam neyler neylerse güzel eylerrr

o zaman biz tebrik edelim önce Allah tamamını erdirsin sağlıcakla kucağına alır melegini inş.

Back