Canm Kayra'm hamile :))

divinity

♥vildan&pelin♥
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
13.077
5.614
448
45
:sm_cool: dün gece kk ya girdiğim ilk dakka bu güzel haberi verdi bana canım arkadaşım :asigim:
teyze oluyosun dedi bana :dance:
bundan daha güzel bi haber olamazdı
canım tebrik ederim seni a.s.
allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Son düzenleme:

anammmmmmmmmkayram bak sana özel topiklerde açıldı amanda aman rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah vildoşum süpersin :):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:

canım kayracığım hayırlı olsun rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.rabbim isteyen bütün anne adaylarınada yasatsın o duyguları opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayy duygulandım valla mafoldumben vildanım nerden geldi aklına yaww canım benim allah razı olsun hepinizden rabbim misteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlerin başına hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ayy duygulandım valla mafoldumben vildanım nerden geldi aklına yaww canım benim allah razı olsun hepinizden rabbim misteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:

amin canım inşallah senin gibi bizde o duygulu anları yaşarız en kısa zamanda :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

oyyyyyyyyyyyy yerim ben o miniği
tebrikler kayram .
nohutuma kardeş getirdiğin ve beni teyze yaptığın için teşekkür ederim .
kız vildoş çok düşüncelisin walla öpüyom seni.de

vildan valla benden de 10 puan :lepi:

tebrik ederim kayracım Allah kucağına alacağın günü de bir an önce nasip etsin :Saruboceq:
bizede dua et emi darısı başımıza :1hug:

Tebrik ederima.s.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

allahım senin gibi isteyen herkezi güldürsün inşallah.
seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabiim.:Saruboceq: tebrikler,tatlım güle güle büyütürsün inş.a.s.

canım hayırlı ugurlu olsun dikkat et kendine allahım seni bebişinle hep yüzünü güldürsün

tebrikler cnm a.s. sağlıkla kucakla bebişini :ecrin_bebek:

kayracımmmm çok tebrik ederim bitanemm gözünüz aydınnnn sağlıcakla alırsın inşallahh kucağınaaa

darısı başıma inşalllahh

canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.tebrik ederimm...

tebrikler...
allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…