Canm arkadam Asumanm hamile:)))

kurnaz

söylermisin hazan nedir..
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
1.891
2
41
alkisalkisalkis opuyorumnanaktan kızlar dün güzel bir haber aldım arkadaşım asuman hamile hihoyyyt onun yerine bir başlık açmak istedim :teytey::teytey::teytey: oley beee çok güzel bir haber :CüvCüv::CüvCüv: darısı biz isteyenlerin başına inşallah :teytey::teytey::teytey: canım arkadaşım dularında bizleride unutma :CüvCüv: :teytey: rabbim sağlıcakla kucağınada almayı nasip eder inşallah :nazar::nazar:

hayırlı olsun canım

Allah isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:

Tebrik ederimm asuman.Rabbi sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh..KURNAZIMmmm darısı senin başına inşallahhh:teytey:Canumm benimm :)

Tebrik ederimm asuman.Rabbi sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh..KURNAZIMmmm darısı senin başına inşallahhh:teytey:Canumm benimm :)

:roflol: canım balum inşallah darısı bizlerede zemuszemus en kısa zamanda ama benim ki bir 3 ay bulur :roflol::roflol: ondan sonrası allah kerim :roflol:

Tebrik ederimm asuman.Rabbi sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

:roflol: canım balum inşallah darısı bizlerede zemuszemus en kısa zamanda ama benim ki bir 3 ay bulur :roflol::roflol: ondan sonrası allah kerim :roflol:

Bence 3 aysonra ilk denemede hamiş kalıcan anladın sen onusırnaşık şey sırnaşık şey

tebrikler canımmmmmmm kurnaz arkadaşaım benimmmmmm mujukaaaaaaa nan inşallah enişte gelince sende hemen hamiş kalırsın

tebrikler canımmmmmmm kurnaz arkadaşaım benimmmmmm mujukaaaaaaa nan inşallah enişte gelince sende hemen hamiş kalırsın

:Saruboceq: amin canım inşallah :roflol::roflol: bi gelsinde rabbim isteyen herkese versin :asigim: doldursun kucaklarımızı :Saruboceq:

X