canlı yenilenmiş taptaze bir cilt istiyorum :(

aburcuburcu

EvvelimSenOldunAhirimSen
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
9
0
35
arkadaşlar meraba
Hani insan bazen aynanın karşısına geçipte yüzüne falan bakıyor ya benim canım sıkılıyor işte onu yaparken :çok üzgünüm:

Daha parlak canlı temiz bir cilt istiyorum sivilcelerim yok ama cildim yıpranmış gbi sanki üstünde ölü bir deri var bana yardımcı olur musunuz taptaze bir cilt için. ama etkisi kanıtlanmış yöntemler olsun lütfeeen..... :çok üzgünüm:

doğru canım bende aynen dediğin gibi bi cilt istiyorum benim istediğim cil kendiliğinden canlı olsun makyaj felan yapmadan dupduru yüzümün her yeri aynı renk ve pembemsi olsun istiyorum bilmiyorum ki nasıl elde edebiliriz bu tarz bir cildi.bilen varsa bizide bilgilendirsin bir zahmet.

1 yumurtanın beyazı,1tatlı kasıgı bal ve 10 damla limon suyu her gün deneyn ck güzel oluyor.ben ayrıyeten havuc kremi kullanıyorum aktardan aldım mecitefendi markası ck gzel güneş kremi yerine kullanıyorum bu sene hiç güneş lekeleri olmadı önceki lekelerim var azcık gözümn altında onada peeling yapmayı düşmym ara ara bugday yagı sürüyorum hücre yeniliyor,ara ara da maden suyuyla yıkıyorum bütün sırlarımı verdim.opuyorumnanaktan

Bir cok topicte de söylenmisti zaten arkadasim..
Cilt yalnizca disardan uyguladigin maskelerle düzelmez veya canlilik kazanmaz..
Kaleyi icten fethedeceksin -tatlicadiarzu-
Bu ne su demek;
Beslenmeye dikkat (mümkünse bol su, sebzeli yemekler,meyve vs.)
Uyku düzenine dikkat,
ve mümkün oldugu kadar stresden uzak bi hayat..

Bana göre saglikli görünmek icin önce bu temel taslari yerine oturtmak gerekiyor..
Ondan sonra maske vs. gibi seylerle cildinin güzelligini destekleyebilirsin :)

zehraalimansur cum çok saol ne güzel sırların varmış ve bizimle paylaşmışsın,paylaşmışsında bide cildinden haber ver bunları yaptında ne işe yaradı cilde nasıl bir etki bırakıyo yani cildin nasıl bebek poposu gibi pespembe ve durumu yani :):)

ya varya şu su işini bi beceremiyorum ya of hiç su içesim gelmiyo ki benim hemde hiç yani
:çok üzgünüm:

sorma tatlım benden su içemiyorum hani faydalı bişey ya o yüzden bana batıyo galiba :) zararlı bişey olsaydı kesin günde 2 damacana bitirirdim:)

yaa bende çok su içiyorum günde enaz 3 litre içiyorum bu durumda bi ayağım wc de oluyor. iş yerinde çok zor oluyor :KK43:(((( su içemiyosanız bol bol elma yiyin çok güzelleştiriyo cildi.

1 yumurtanın beyazı,1tatlı kasıgı bal ve 10 damla limon suyu her gün deneyn ck güzel oluyor.ben ayrıyeten havuc kremi kullanıyorum aktardan aldım mecitefendi markası ck gzel güneş kremi yerine kullanıyorum bu sene hiç güneş lekeleri olmadı önceki lekelerim var azcık gözümn altında onada peeling yapmayı düşmym ara ara bugday yagı sürüyorum hücre yeniliyor,ara ara da maden suyuyla yıkıyorum bütün sırlarımı verdim.opuyorumnanaktan

ya teşekkürlerde bu maskelerin buz dolabındda saklanma gibi durumları varmı çünkü tüm vücuda sürmeye vakit olmuyo bazen o yüzden dökülyo maske lütfen yardımcı olun ziyan etme istemiyorum ::::::::::KK43:

yaa bende çok su içiyorum günde enaz 3 litre içiyorum bu durumda bi ayağım wc de oluyor. iş yerinde çok zor oluyor :KK43:(((( su içemiyosanız bol bol elma yiyin çok güzelleştiriyo cildi.
Derginin birinde doktor yazmıştı; ne kadar su içtiğiniz değil suyu vücutta ne kadar tuttuğunuz önemlidir diye canım. eğer içtiğin su kadar wc'yi ziyaret ediyorsan hiç içme derim :1no2: Ben de aynıydım çünkü bi bardak içiyorsam iki defa çıkıyordum. ılıtarak aralıklarla içmeye başlayınca faydasını gördüm. Su cilt pembeliği için çoooooooooooook yararlı :dance:

peeling yapmanızı öneririm... ben temsilcisi olduğum ürünleri kullanıyorum isterseniz tavsiye edebilirim....

ben zehraalimansur kullanıcısından alıntı
1 yumurtanın beyazı,1tatlı kasıgı bal ve 10 damla limon suyu her gün denedim ama hiçç bi işe yaramadıı hmde çokk yaptım :):) yaa yağlı şeyler yiyoruz sırf sebze yesek olmaz aslın :) cips patates felan :) kim hyr diebiliokii o yiyeceklere ne kadar tadı güzel yiyecek varsa zararLı :KK70: :):)

:))) bende acayip su içiyorum dediğin gibi wc den gelemiyosun sonra
ama böbreklerede çok faydası var suyun wc den gelemesekte öyle :)))
:eek:

Arkadaşlar cildi dışardan beslemek önemli ama içerden beslemek daha önemli dışardan besledimiz zaman kremşlerle %25 etki gösteriyormuş içerden besledimiz zaman %90lara varan etki gösteriyor
benim uygulamam
kasenin içine saf zeytin yağıdöküp içine biberiye kekik ısırgan koyup onu yiyorum
yeşilçay kekik çayı ısırgan cayı içiyorum
sabah kahvaltısında bol maydonoz taze nane tüketiyorum
salatalara feleğen koyuyorum
taze sıkılmış elma suyu bol meyva tüketin
bol su için
taze gül suyu ile yüzünüyüzü yıkayın yoğurt yiyin
et yerine balık tercih edin
bol taze sebze ve meyve tüketin
gerekmedikce makyaj yapmayın
yapıldıysa makyaj güzel temizleyin cildinizden
yüzünüze her ürünü kulamayın eczneden alınmış ürünler kulanın
spor yapın
pozitif olun gülün gülümseyin
hergün uygulayın bu yazanları bakın cildiniz daha taze canlı ışıl ışıl olacak 10 günde

makyajla yatmayın.her sabah cildinizi sabunla temizleyin..hiçbir temizleyici sabun kadar cildi arınıdırmaz. sonra uygun bir nemlendirici sürüp cildi dinlendirin.fondöten sürmemeye çalışın..ve çok uyumaya çalışın.

cildinize haftada 1 ya da 2 kez toz şekerle peeling yapın arkadaşlar..ben şöyle yapıyorum;cildimi jelimle yıkıyorum duruluyorum ve cildimi kurulamadan yüzümü toz şekerle ovup 5 dk kadar cildimde bekletip yüzümü sadece suyla duruluyorum..aynı işlemi ellerinize ve vücudunuza da uygulayabilirsiniz..sonuç gerçekten mükemmel opuyorumnanaktan

arkadaşlar meraba
Hani insan bazen aynanın karşısına geçipte yüzüne falan bakıyor ya benim canım sıkılıyor işte onu yaparken :çok üzgünüm:

Daha parlak canlı temiz bir cilt istiyorum sivilcelerim yok ama cildim yıpranmış gbi sanki üstünde ölü bir deri var bana yardımcı olur musunuz taptaze bir cilt için. ama etkisi kanıtlanmış yöntemler olsun lütfeeen..... :çok üzgünüm:

Merhabaaa,
Herkez bir öneride bulunuyor.Peki hiç düşündünüz mü neden bukadar çok ve farklı kozmetik ve dermakozmetik dediğimiz ürünler her geçen gün daha fazla görüyoruz???
Teknoloji açıdan ileri etki yapan yöntemler var.Bunlardan biri peeling sistemleridir.cildinizin mat görünümü cilt yüzeyindeki ölü hücrelerdir.Cildinizin parlak ve duru görünmesini istiyorsanız ilk önce cilt temizliğinize önem vermeniz gerekir.Düşünün ki çok güzel bir elbiseniz var fakat duş almadan temizlenmeden onu giydiniz.Nasıl bir görüntü olur??Aynı şey cildiniz için de geçerlidir.Eğer cildinizi temizlemeden maskeler kremler uygularsanız hiç bir işe yeremadığını göreceksiniz....Şimdilik benden bukadaaaar!!!

tek söyliyceğim var oda 1 kaşık bilmemne 1 kaşık bilmemne karıştırın yüzünüze uygulayın gibi saçma sapan şeyler..kızlar size sadece doktora gidin diorum (ne zaman başka bişi dedim ki) o size uygun bir teşhis koyup gerekli ilacı verecektir..burada önerilen şeyler sadece cildinizi yıpratır (bu siteden bahsetmiorum bilmeden yorum getiren yok peeling yap yok bilmemne yap diyen arkadaşlardan bahsediorum) canım sana gelince maske yaparsan peeling etkisi yaratıp yüzünü daha da hassaslaştırabilir. hatta bu yüzden maskeden sonra kalıcı olmuş..en başından saf bir nemlendirici sürseydin düzenli olarak, geçerdi. temizleme ürünlerine dikkat etmeni öneriyorum derinleme temizlik ürünü almamalısın..neutrogena deep clean nazik bir temizleme ürünüdür..sabah akşam onunla temizledikten sonra nemlendirici sür..fazla da dert etme...insanın dert etmediği kusurları bi süre sonra geçiyor..

kızlar yüzünüzü çeşme suyuyla değil içme suyuyla yıkayın. sabunla yıkayacaksanız kremsiz sabunlardan kullanın. 2haftada 1 çok bastırmadan kese yapın ve en önemlisi diğer arkadaşların da dediği gibi su içmek çok önemli. bir de ben maydonoz kürü yapıyorum yarım demet maydonozu ve 1 limonun suyunu robotta kıyın ve bunu yiyin biraz da zeytinyağı koyabilirsnz (lezzet açısından) çok çok faydasını gördüm özellikle 10 gün boyunca uygularsanız farkı göreceksiniz ara ara bu kürü 10 günlük uygulayın derim arkadaşlar

X