Canlı yayında doğum yapacaklar

bende çoook severim doğal doğum videoları izlemeyi
hatta aynı bu kadın gibi biri vardı,dere kenarında artist artist yoga yaparak doğuracam dediydi de bi anda panik yapmıştı-kameraya çeken eşi imdadına yetişmişti...
tv programı olarak değil ama bende çok isterim böyle doğal yoldan doğum yapmayı.Yurt dışında doula denen doğum koçları oluyo,çok blogda okudum..bu doulanın yeşillikler içindeki evine gidiyo çiftler,ya da kendi evlerinde...rahatça duş alıyolar-sıcak küvete giriyolar,eşlerini tutuyolar ,istedikleri pozisyona giriyolar falan..doktor emri-NTS kabloları-açılmanı ölçmek için devamlı namüsait yerine parmak sokan hemşireler olmadan mutlu mutlu doğuruyolar bebeleri.Çıkınca da daha göbek bağını kesmeden kucaklarına alıyolar.Lotus denen yöntemle de hemen eli makaslı bi hemşire gelmiyo,bi süre öyle kalıyo bebek göbek bağıyla-anasının kucağında
yani huzurlu anne karnından bi anda parlak ameliyat ışıklarına çıkmaktan daha güven verici...
aaaaah ah..
yarışma programı şeklinde değil de böyle doğal doğum kampı olsa keşkem türkiyede de,ben de gitsem bi sekiz on yıl sonra:)))

hamileyken hergün ev ortamında çekilen doğum videoları izledim,çokta hoşuma gitti
bu sistem Türkiye'de yok,keşke buradada olsa, bende evimde yapsam doğum
hemşire başında oluyor,gayette güzel ilgi alaka var
tehlikeli bi durum yoksa,yada sezeryana gerek yoksa
hastanede de çok farklı bi işlem yapılmıyor,zamanı gelince çocuğu pırtlatıyosun zaten...

Kadında amma cesurmuş yada düşüncesiz, yahu bir kadın hayatında günümüzde kaç defa doğruru. 2 bilemedin üç. belkide hayatında bir defa yaşayacak bu durumu. onuda böyle riske atarak kameraların karşısında kendi kendine yapıyor... Ben olsam o acıya dayanamam diyip yapmam. Bir de hoş görünmüyor ya... neyse aklımızda bulunsun tek başımıza doğuracak olursak o pozisyonları kullanakkk... bak işe yaramışşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…