Bir saçmalık var bir yerlerde de bakalım artık.Adamla evli değildir muhtemelen, ay beynim şişti bir de Handan meselesi var, kız nasıl birşey anlamamış onu da anlamadım.
“Kumburgaz'ın eskileri Nail'i tanır. O yıllarda erkek olarak denize giriyordu. Bir gün kadın mayosuyla denize girdiğini gördük ama henüz ameliyatla kadın olmamıştı. Ondan birkaç gün sonra kucağında bir bebek gördüm.
22 yaşındaki kız annesine benim anneannem-dedem nerede dememiş mi yahu? bir insan annesinde bir tuhaflık olduğunu 22 sene nasıl anlamaz ki? annesinin adı neden değişmiş kız bilmiyor mu? yazıklarımı anlamayanlar için uyarayım ben de anlamadım
Hemşireliği kadin kimliğine geçtikten sonra mı okumuş yoksa gecmeden önce mi? Ya da kimliğini çaldığı kadın hemsireymis de onun yerine de hemşirelik mi yapmış? Ayyy galiba ben anlamadım birsey ...
teyze derken aslında amca :)İşte esas soru bu..
Bir de bunca sene kamuda çalışıp sahte kimlikle yakalanmaması, aynı isim ve TC nosu ile iki insanın var olması ve devletin bunu fark etmemesi, etrafında kandırmadığı adam bırakmaması ve tek falso vermemesi. Yani teyze bayağı CIA, FBI ajanı olarak iş tutabilirmiş. Hatta yolla bunu ABD'ye, Rusya'ya sahte kimlikle tüm sırları toplasın derin devlet adına. Polat Alemdar 1 teyze 2.
Dün izlemiztim ben ama orda ameliyat olmamış gibi bahsediyorlardı hiç anlamadım yani bir avukat varya okumuş ama biraz eski kafalı şaşkınlık içinde nasıl oluy yav nasıl olur yav diyordu gülüyordu anlam veremiyorduHaberin dili ve anlatımı iğrenç.
Evli olup kocasıyla ilişkiye girdiğine göre ameliyat olmuş bir transtır. Önceden erkek olması, kocasını kandırması vs apayrı bir konu.
Ama haberin içeriğinde kadının şu anki kimliğine dair hiçbir şey yok, okuyan da penisi olan bir erkek zannediyor. Herhalde erkeklik uzvu olsa kocası fark ederdi!
Müge anlidan bende nefret ediyorum artık. Kadının işi sırf reyting.kendisine sorsan dünyayı kendi kurtardi herkesi tek başına buldu tek başına atomu parçaladı falanİnanılmaz derecede ilginç bir haber
Peki kız kimin hastahanede çalıştığı sıralardamı çalmış bebeği yada evlat mı edinmiş hiçbir sorgulanmamış eşi tarafından ailesi geçmişi
Çok fazla soru var
Iyyyy Müge hiç sevmiyorum bu kadını