canli sperm olmayan

Ben tatlım ama tedaviye eşim yanaşmıyor çok büyük bir şok yaşadı o da ama allah yardımcımız hayırlısı inşallah olsun bu keçi boynuzu dedikleri kürü yapacağım ben belki faydası olur istersen sende dene :KK43::KK43:

valla keci boynuzunu 1 haftayi gecgindir deniyor insallah bi faydasi olur,doktor size nasil bi tedavi önerdi canim,esime tese yoluyla canli sperm bi ihtimal olabilir ama ümitlenmeyin dedi doktor

arkadaşlar kadın doğum hastaneleri zekai tahir buğra kadın doğumdan öğrendim tüp bebek yapılabiliyormuş özel merkez ücreti ödemeden sadece ssk 9000ünüte karşılıyor 3aşılama 3 tüpbebek denemesiebet

esimde tese yoluylada canli sperm bulunamazsa tüp bebek sansimiz bile yok deli olcam,ben anne olmak istiyorum arkadaslar

canım yaaa
gerçekten çok üzgünüm.ne yazacağımı bilemiyorum
ama inşallah canlı sperm bulunur

insallah canim yüce rabbim bu mübarek ayda dualrimizi kabul etsin ellerimizi geri cevirmesin,1 tane saglikli sihhatli hayirli evlat versin sonra hic vermesede raziyim canim

insallah canim yüce rabbim bu mübarek ayda dualrimizi kabul etsin ellerimizi geri cevirmesin,1 tane saglikli sihhatli hayirli evlat versin sonra hic vermesede raziyim canim

arkadaşım hemen ümitsizliğe kapılma 5 yıldır bizde beklemekteyiz benim de gerçi ümidim yok aşılama denicez ama biliyorum çok düşük bi ihtimal herşeyde vardır bi hayır allaha dua edelim pazartesi günü kadir gecesi mevlam hiçbirimizi geri çevirmesin

bende beş senedir çocuk özlemiyle yanıp tutuşuyorumibir düşüğüm oldu,ama tüp bebeğide deniyemiyoru çünkü devlet 40 yaş üstünü karşılamıyor bende maddi olarak yaptıramıyorum,allah töm çocuk istiyenler nasip etsin.

tüp bebek denedinizmi,asilamayida en kisa zamanda deneyin allah büyüktür her gecen zaman aleyhimize onu anladim ben,sorun sendemi esindemi

insallah rabbim enkisa zamanda hepimize bir evlat nasip eder,ilk hamileliginiz normal yollami oldu yoksa tüp bebekmi

slm
arkadaşlar bende yeni üye oldum
bende bebeğim olsun istiyorum sizin gibi inşallah tüm isteyenlerin dileği kabul olur ya bebiş çok farklı bişey dir galiba düşüncesi bile beni okadar mutlu ediyor ki ama sonra hüzün yine
neyse ben üç aşılama bir defada tüp bebek yaptırdım arkadaşlar ama olmadı sorun yok ama olmuyor ben wilson hastesıyım aynı zamanda bu hastalıktan çocuğu olan varmış ama ben görmedim doktor diyor eğer aranızda wilson hastası varsa inşallah yoktur allah kimsenin başına vermesin ama varsa tanışmayı çok isterim :1no2:

selam canim wilson hastaligi nedir,bugün bir arkadasim hamile oldugunu müjdeledi icim ciz etti bende anne olmak istiyorum

selam arkadaşlar bende aynı dertten muzdarbim benim de eşimim spermlerinde hareket sıfır bende de polikistik var çok üzülüyorum ama hayırlısı allah yardımcımız olsun hareketsiz olupta tüp bebekle çocuk sahibi olanlar var mı duydunuz mu?

X