How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

canlarim yardimm

Hamişler size ben de katılıcam galiba testlerime bakın da söyleyin hamiş miyim daha bata 3 gün var.
bugün sabah yaptığım test hariç hepsini yolluyorum. İlk test erken gebelik testi adete 7 gün kala yazmışım o yanlış 6 gün kala olacak.
index.php
Onun altındaki bi ertesi gün yaptığım normal gebelik testi ve negatif. 3. Yine normal gebelik testi. O hafif çizgiyi farkedince hemen gidip bi erken gebelik testi daha aldım. Aynı gün yaptım o da en alttaki pembe. Bugün yaptığım testin fotosunu çektim de bilgisayara aktaramadım. O da bunlardan biraz daha koyu renk. Fotoları ilk 5 dk içinde çektim. Ne diyorsunuz? Bir de daha adete 4 gün kala normal gebelik testinin pozitif çıkması ikiz gebeliği gösterebilir mi?

Hamişler size ben de katılıcam galiba testlerime bakın da söyleyin hamiş miyim daha bata 3 gün var.
bugün sabah yaptığım test hariç hepsini yolluyorum. İlk test erken gebelik testi adete 7 gün kala yazmışım o yanlış 6 gün kala olacak.
index.php
Onun altındaki bi ertesi gün yaptığım normal gebelik testi ve negatif. 3. Yine normal gebelik testi. O hafif çizgiyi farkedince hemen gidip bi erken gebelik testi daha aldım. Aynı gün yaptım o da en alttaki pembe. Bugün yaptığım testin fotosunu çektim de bilgisayara aktaramadım. O da bunlardan biraz daha koyu renk. Fotoları ilk 5 dk içinde çektim. Ne diyorsunuz? Bir de daha adete 4 gün kala normal gebelik testinin pozitif çıkması ikiz gebeliği gösterebilir mi?
Fotoyu göremiyorum canım. Bi kan testi yaptır öıkmazsa adetinin gecikmesini bekle inşallah hamilesindir :) ikiz olup olmadığı şimdi görünmez sanıyorum kan testiyle anlaşılabilir değer yüksekse çoğul gebelik olabilir

Bunlar da en üstteki ovülasyon testi adetime 2 gün var ve pozitif. Diğer ikisi de gebelik testi
İlk önce ortadaki gebelik testini yapmıştım yapışmış galiba üst kısmı öyle olunca en alttakini de yaptım
image.jpg

Bence o yerleşme kanıdır bel ağrısı kasık ve gaz sancısı bendede var bence norml bunlar. Sana doktor mu düşük tehliken var dedi?
Canm acile gttim doktor yatrdı beni 3 gün cıktım hastaneden cok şükür iyiyiz benm kan testim dün 900 olmus doktor iyi yüksrlmis dedi 4 günde 112 den 900 cktı yarn tekrar kan vermeye gidicem pek yaknda keseyi görürüm die düşünüyorum insallah hakkmzda hayrlısı olsun sende ne var ne yok

Canm acile gttim doktor yatrdı beni 3 gün cıktım hastaneden cok şükür iyiyiz benm kan testim dün 900 olmus doktor iyi yüksrlmis dedi 4 günde 112 den 900 cktı yarn tekrar kan vermeye gidicem pek yaknda keseyi görürüm die düşünüyorum insallah hakkmzda hayrlısı olsun sende ne var ne yok
Çok tuhaf ya hiç tanımadığım birini çok merak ettim ne oldu acaba die iyi olmanıza çooook sevindiim :) ben cuma günü tahlil verdim 80 olmuştu pazartesi yine gel dedi ama sürekli değer ölçmek istemiyorum çünkü kafaya takıyorum yükselmiomu die. Doktor çok ii dedi ama yinede evham yapıyorum herkesin değeri çok yüksek ama benimki bana çok düşük gelio korkuyorum. Bu ara kasık ağrılarım sıklaştı annemler yerleşio dio bilmiyorum :KK43:

Bence o yerleşme kanıdır bel ağrısı kasık ve gaz sancısı bendede var bence norml bunlar. Sana doktor mu düşük tehliken var dedi?
Çok tuhaf ya hiç tanımadığım birini çok merak ettim ne oldu acaba die iyi olmanıza çooook sevindiim :) ben cuma günü tahlil verdim 80 olmuştu pazartesi yine gel dedi ama sürekli değer ölçmek istemiyorum çünkü kafaya takıyorum yükselmiomu die. Doktor çok ii dedi ama yinede evham yapıyorum herkesin değeri çok yüksek ama benimki bana çok düşük gelio korkuyorum. Bu ara kasık ağrılarım sıklaştı annemler yerleşio dio bilmiyorum :KK43:
Canm beni düşuk yapyorum diye cok korkuttular ilac igne serum yedim duzeldik kasık agrsı cok normal benm cok agrdı halada hafiften agryo tkma kafana benm degerim 4 gün snra yükseldi sennki daha cok yenidir ondan korkma degerin düsük olsa doktorun sölerdi herkesn bir deil degerin 100 lere cıksın sonra birden yükselcek 400 500 lere korkma hormon gün gectkce daha hzli salglanıyor ve brden yükselir hc canını skma canm

Adetime 3 gün var ve benim ovulasyan testim böyle çıktı..ve ben anlamdim lütfen yardimci olun..bebegimiz olsun istiyoruz..

Eklentiler

• 20160401_021452.jpg
    20160401_021452.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 278
Kızlar asilama olali 6 günüm ve bugün oglen test yaptim pembe çıktı inanmadim bir daha yaptim yine öyle çıktı adetime 5gun var sizce yeni hamile olabilirmiyim

Eklentiler

• IMG-20180320-WA0050.jpeg
    IMG-20180320-WA0050.jpeg
    30,9 KB · Görüntüleme: 161
Back