canlarim yardimm

aldım canım hamileyimm ama daha cok yeniymiş :) rabbim sanada nasip etsin bu güzel duyguyu :)
Ay öok sevindim canım benimm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin :) bende hala hastalanmadım idrar tahlili yaptım silik çizgi çıktı bi kaç gün durup tahlil yapcam inşallah bende böyle haber veririm öpüyorum darısı bizlere :) :*

Silik çizgi çıktıysa hamilesindir cnm haydi hayılı olsun.
Kumral55 sana da hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah.... :)

silikse kesin vardır canıımm benmde silikti biliyorsun :) cokta tesekkür ederim güzel dileklerin icin bnde öpüyorum sendende güzel haber bekliyorum hadi insallahh sende hamilesindir haber ver mutlaka :) :) :)

Silik çizgi çıktıysa hamilesindir cnm haydi hayılı olsun.
Kumral55 sana da hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah.... :)
tesekkürler canımm darısı tüm isteyenlerin basınaa dualarım sizinle rabbm sanada tattırsın bu duyguyuu senide öpüyorum :)

canımm naptın bi haber va mı ?

Eveeet 2 haftalık hamileyimm :) adet tarihime göre 4 haftalık oluomuş galiba onu çözemedim daha :/ doktora gitcem pazartesi inşallah bir sorun çıkmaz :)
ayyy coookkkk sevindimm canımm ne güzel haber bende yarın gidicem doktora ben daha kac haftalık bilmiyorum da yeni demişti doktor sonucun kac cıktı ? bu arada biz yumurtlama gününden hesaplıyoruz canım ondan 2 haftalık oluyo ama doktorlar son adet tarihinden hesaplıyolar saglıkla alırız insallah gucagımızaa :) :)

Ayy bizim senle aynı hamileliğimiz oluyoo :) benim değer 24.96 çıkmıştı bugün de doktora gittim yarın sonuçları alıcan :) inşallah sağlıklı bir gebeliktir :) senin kaçtı değerin?

Ayy bizim senle aynı hamileliğimiz oluyoo :) benim değer 24.96 çıkmıştı bugün de doktora gittim yarın sonuçları alıcan :) inşallah sağlıklı bir gebeliktir :) senin kaçtı değerin?
Evett aynı oluyo valla benm degerim 112 canım ama benim düşük tehlikem var yatıyorum senn kasıklarında agrı varmı ?

Evett aynı oluyo valla benm degerim 112 canım ama benim düşük tehlikem var yatıyorum senn kasıklarında agrı varmı ?
Bugünki tahlilimde 76.46 öıktı kasıklarım ara ara batmalar oluyo ama çok şiddetlindeil. Sende yat dinlen canımmm düzelir üzülme stres yapma pozitif düşün herşey düzelir inşallahh dualarım seninle sakın ama sakın yorma kendinii

yormamaya calışıyorum canm ama korkuyorum bişe olcak diye hamile kalınca tamam diyordum ama öle deilmiş o annelik icgüdüsü varya beni tedirgin bırakıyo bebeğime bişe olcak diye korkuyorum rabbm korusun meleklerimizi

Ay bende öyleyim be acaba abartıyomuyum diorum ara ara giren sancıları anneme soruyorum bişe olurmu diye falan annemde dio normal üzülme diyo fazla evham yapıorum doktor değerime 50 lerde olursa sağlıklı olur dedi 76.46 çıktı ama hala değer düşük birley mi olacak die düşünüyorum

bende düşürcem diye cok korkuyorum kahverengi lekelenmem var ara ara cok az bide bu kasıklarımdaki gaz o hafif sancılar belimin agrısı korkutuyo beni bana bugün yarın olmaz off

bende düşürcem diye cok korkuyorum kahverengi lekelenmem var ara ara cok az bide bu kasıklarımdaki gaz o hafif sancılar belimin agrısı korkutuyo beni bana bugün yarın olmaz off
Bence o yerleşme kanıdır bel ağrısı kasık ve gaz sancısı bendede var bence norml bunlar. Sana doktor mu düşük tehliken var dedi?

Merhaba arkadaşlar ben de bu ayı umutla bekliyordum hamile ola bilirim diye dua ediyordum inşallah adet olmam da hamile olurum eşimde benimle birlikde bu güzel haberi Rabbim bize ne zaman nasip edecek diyordu bekliyorduk adetimin gecikmeyini ama ne yazık ki adet oldum sabah uyandın kırmızı kam gelmiş adet oldum ama farklı normalde adetim 5 gün sürersi ama bu defa 3 gün sürdü birinci gün bitane pet kullandım fazla kan gelmiyordu diye Sabahsı gün 4-5 damla falankan geldi yarın da öyle üç gün oldu ve midem bulanıyor başım fena ağrıyır halsizlik var uyumak istiyorum göğüslerim sanki büyüdü ara sıra belim ağrıyor dün 1-2 damla kahve rengi kan geldi bu günde kahve rengi 1 damla akıntı hiç böyle olmazdı bende bu zamana kadarkızlar bende hamile ola bilirmiyim ??

Canım hakkınızda hayırlısı olsun üzülmeyin stres yapma Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah. İçini rahatlatmak için test yap ben umutla beklemektense test yapmayı tercih ediodum

Canım hakkınızda hayırlısı olsun üzülmeyin stres yapma Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah. İçini rahatlatmak için test yap ben umutla beklemektense test yapmayı tercih ediodum
Saol canım benim yarın test yapacam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…