- Konu Sahibi cikolata kiz03
-
kızlar test yaptım 2. cizgi pembe cıktı acaba hamilemiyim ki yarın adet günüm
canım 2 cizgide belli sadece biri koyu biri acık renk yarın tekrarlıcam ins dedin gibidir tam sevnemiyorumda yarıda kalır diee pazartesi kan vercem bakalım 9 ay bekledim mucizem gelr insallh :):) bence gebesin eger dogru görüyorsan :)
canım 2 cizgide belli sadece biri koyu biri acık renk yarın tekrarlıcam ins dedin gibidir tam sevnemiyorumda yarıda kalır diee pazartesi kan vercem bakalım 9 ay bekledim mucizem gelr insallh :)
Çok sevindim ya inşallah bende pazartesi hamile olduğumu öğrenirimm darısı bize gözünaydın canım :)kızlar test yaptım 2. cizgi pembe cıktı acaba hamilemiyim ki yarın adet günüm
saol canım benm 2 test yaptım 2side silik ama belli 10 dk icinde 2i czgi pembelesti bakalım bnde pazartesi kan vercem insallah snde hamilesindr canımm dualarım sennleÇok sevindim ya inşallah bende pazartesi hamile olduğumu öğrenirimm darısı bize gözünaydın canım :)
insallah canm keseyi görene kadar pek sevinemcem heralde kaybetmekten korkuyorum ama biyandanda cok mutlu ve saskınım :)inşallah canım bence var gibi silikte olsa sonuç pozitiftir :)
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım bizleri habersiz bırakma dualarım seninleKizlar kasık agrım var ve kahverengi akinti geldi azcıkk acaba yerlesme kanamasimi yoksa adet belrtisimi
Insallah cnm ya bugünde az bise akinti seklinde geldi kahverengi akntı yarnı sabrszlıkla bekliyorum sende durumlar ne cnmİnşallah yerleşme kanamasıdır canım bizleri habersiz bırakma dualarım seninle
Saol cnm ins dedin gibidr yarn kan testnde belli olcak hersey bakalm rabbm isteyen herkese nasp etsin canmAy çok heyecanlı inşallah yerleşme kanamasıdır. Hatta öyledir. Darısı başımıza inşallah. Hayırlı olsun canım
canım merak ettim kan testi yaptırdınmı ? ben yaptırdım yarın alıcam sonuclarıÇok sevindim ya inşallah bende pazartesi hamile olduğumu öğrenirimm darısı bize gözünaydın canım :)
Yaptırdım canım 2.00 değer çıktıcanım merak ettim kan testi yaptırdınmı ? ben yaptırdım yarın alıcam sonucları
tmm cnm yarın vercem haber snde bekle brazda canım insallah bebiş gelir gec dölleme olmustur belki rabbm gönlüne göre versin hic üzme kendini bdaki ay hamilesin icimden ole geciyoYaptırdım canım 2.00 değer çıktıbugün adet olmam lazımdı hala olmadım inşallah seninki pozitif çıkar mutlaka haber ver bizlere
cumartesi günü dayanamayıp yaptım test ama sonuç negatifyap da kurtul bnce canım belki cift cizgi görürsün görmesende üzülme en azından adetini beklersin rabbm zamnını biliyor sabır ve zaman gerek tabi sana diyorumda bende senn gibi icim icimi yiyor nlıyorum seni hayrlı haberlerini bekliyorum hadi yap bi test :)
üzme canm kedini kırmızıları görene kadar ümit kesmek yok bu ay olmasa öbür ay ben 9 ay bekledim beklemek gercekten zor belki da yine beklicem da sonucum belli deil insallah sende en kısa zamanda kavusursun melegine :)cumartesi günü dayanamayıp yaptım test ama sonuç negatif
inşallah arkadaşım inşallah, hepimiz kavuşalım biran evvel bebişlerimize. benim bat 30 ekim ama tek çizgiyi gördükten sonra heyecan kalmadı, zaten yüzümde sivilce de çıkar oldu adet olcam herhalde. hiç böyle sivilce de çıkmazdı adet olacağım zaman, stresten herhaldeüzme canm kedini kırmızıları görene kadar ümit kesmek yok bu ay olmasa öbür ay ben 9 ay bekledim beklemek gercekten zor belki da yine beklicem da sonucum belli deil insallah sende en kısa zamanda kavusursun melegine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?