canlarim yardimm

yap da kurtul bnce canım belki cift cizgi görürsün görmesende üzülme en azından adetini beklersin rabbm zamnını biliyor sabır ve zaman gerek tabi sana diyorumda bende senn gibi icim icimi yiyor nlıyorum seni hayrlı haberlerini bekliyorum hadi yap bi test :)

canım 2 cizgide belli sadece biri koyu biri acık renk yarın tekrarlıcam ins dedin gibidir tam sevnemiyorumda yarıda kalır diee pazartesi kan vercem bakalım 9 ay bekledim mucizem gelr insallh :)

inşallah canım bence var gibi silikte olsa sonuç pozitiftir :)

Çok sevindim ya inşallah bende pazartesi hamile olduğumu öğrenirimm darısı bize gözünaydın canım :)
saol canım benm 2 test yaptım 2side silik ama belli 10 dk icinde 2i czgi pembelesti bakalım bnde pazartesi kan vercem insallah snde hamilesindr canımm dualarım sennle

Kizlar kasık agrım var ve kahverengi akinti geldi azcıkk acaba yerlesme kanamasimi yoksa adet belrtisimi

Ay çok heyecanlı inşallah yerleşme kanamasıdır. Hatta öyledir. Darısı başımıza inşallah. Hayırlı olsun canım

canım merak ettim kan testi yaptırdınmı ? ben yaptırdım yarın alıcam sonucları
Yaptırdım canım 2.00 değer çıktı bugün adet olmam lazımdı hala olmadım inşallah seninki pozitif çıkar mutlaka haber ver bizlere

Yaptırdım canım 2.00 değer çıktı bugün adet olmam lazımdı hala olmadım inşallah seninki pozitif çıkar mutlaka haber ver bizlere
tmm cnm yarın vercem haber snde bekle brazda canım insallah bebiş gelir gec dölleme olmustur belki rabbm gönlüne göre versin hic üzme kendini bdaki ay hamilesin icimden ole geciyo

cumartesi günü dayanamayıp yaptım test ama sonuç negatif

cumartesi günü dayanamayıp yaptım test ama sonuç negatif
üzme canm kedini kırmızıları görene kadar ümit kesmek yok bu ay olmasa öbür ay ben 9 ay bekledim beklemek gercekten zor belki da yine beklicem da sonucum belli deil insallah sende en kısa zamanda kavusursun melegine :)

üzme canm kedini kırmızıları görene kadar ümit kesmek yok bu ay olmasa öbür ay ben 9 ay bekledim beklemek gercekten zor belki da yine beklicem da sonucum belli deil insallah sende en kısa zamanda kavusursun melegine :)
inşallah arkadaşım inşallah, hepimiz kavuşalım biran evvel bebişlerimize. benim bat 30 ekim ama tek çizgiyi gördükten sonra heyecan kalmadı, zaten yüzümde sivilce de çıkar oldu adet olcam herhalde. hiç böyle sivilce de çıkmazdı adet olacağım zaman, stresten herhalde

K kumral55 canım sonucunu aldın mı hayırlı haberini bekliyoruz benim adetimde iki gündür gecikti hep günü günüme olurdum bakalım hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…