canlarim yardimm

bana mı dedin bilemedim ama benm 26sında cok az kaldı fakat bnde hic bi belirti yok sadece hafif kasık agrısı o kadar
aynı ben işte :) bende de sadece kasıkta bi ağırlık hissi anlamadım gitti neyin nesi, başka da bir belirti yok. içime kurtu düşürdü bu kasıklardaki anlam veremediğim tuhaf his. neyseki senin bat ına az kalmış sonucu muhakkak haber ver olur mu

evet canım aynı durumdayız senn kac gün var bata ? haber veririm cnm

Kızlar merhaba, bende sizin gibi belirtileri dinleyip duruyorum. Adetime üç gün var sadece kasık ağrım var. Adetime 10 gün kala kan testi yaptırmıştım 1.20 çıktı ama umutluydum geç döllenme olabilirmi diye sanki adet olcam

Bendede sadece kasik agrisi vardi btun ay kasik agrisi yasadim gaz problemim oldu hamileyim sandim ama adet oldum benimde adetim 2 gun once btti yeni bi aya calismalara basladil yine kasim 17 sinde dger adetim

Bendede sadece kasik agrisi vardi btun ay kasik agrisi yasadim gaz problemim oldu hamileyim sandim ama adet oldum benimde adetim 2 gun once btti yeni bi aya calismalara basladil yine kasim 17 sinde dger adetim
Sende akıntı varmıydı böyle uzar gibi. Gaz sıkıntısı bendede var normalde böyle olmazdım inşallah gebeyimdir

Canm cok erken yaptrmıssın testi benmde 3 gun sonra batım ins hamilesindr simdi yaptrrsan cıkar kanda

Canm cok erken yaptrmıssın testi benmde 3 gun sonra batım ins hamilesindr simdi yaptrrsan cıkar kanda
Korkuyorum yaptırmaya hüsrana uğramak istemiorum ama inşallah hamileyimdir rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah hamiş olmayı şeker gibi bebeği :)

evet canım aynı durumdayız senn kac gün var bata ? haber veririm cnm
22 eylulde adet olmustm ben ama duzensiz biraz maksimum 27 30 gibi bat tarihim daha fazla gecikme olmadi hic o yuzden boyle tahmin ediyorm ama bir taraftanda bir ay gecti hic bi belirti yok sadece agri vardi ara ara o da gitti ne olduğunu anlayamıyorum canim ya bekleselim bakalm:)

hiç umudum kalmadı artık adet sancısı gibi sancı da başladı az önce, biraz ağrıdı geçti ama ümitlerimi de aldı gitti
canım ya bende öleyim kac gündür az kasıklarım agrıyo gibi sonra geciyo baskada bi belirti yok benmde ümidim kalmadı biliyomusun dısarı cıkıp idrar testi alim diyorum negatif cıkcagını bildim icin hevesim kacıyor keske bi mucize olsada hamile olsam sende bnde

ah canıııımmm keşke keşke. ben aldım test ama yapmaya cesaret edemiyorum 2 gündür evde duruyo. aslında yapsam bu belirsizlikten kurtulsam diyorum varsa var yoksa yok napim

Allaha şükür önümüz hafta sonu, iki gün belki kafamı dağıtırım da şu konudan uzaklaşırım biraz yetti 3gündür ayyyy, çift çizgi tek çizgi çift çizgi tek çizgi, test yapsam mı yapmasam mı, evde mi yapsam kan tahlili mi yaptırsam çıldırdım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…