- 10 Mart 2014
- 1.596
- 1.470
- 248
- Konu Sahibi cikolata kiz03
-
kumral55 iyi sen 4 ay korunmuşsun sadece,ben 3 yıl korundumbnde hemen hamile kalırım sandım hatta evlendikten sonra 4 ay da korundum böle olcagını bilseydim hic korunmazdım 8 aydır korunmuyorum ama rabbm ol demeyince olmuyo zaman zaman tabi sabırda cok önemli ama insan sabredemiyo her ay acaba diiyor ins tez zamanda hepmz kavusuruz bebişlerimize
ayyyy sağolasın ozlem_2015 sende iyiki varsın arkadaşım.Bende 5 ay korundum keske hic korunmasaydim ama olsun kizlar stres yapmayin ona odakli iloski yasamayin birde gun asiri iliski yapin havus yiyin incir kuru yapin kuranda ble yaziyor incir kadinlarda dogirganligi arttiriyor dye stres yapmayin iliskide tadini ckarton kendinizi skmayin canlarim hepimiz farklo yerlerde ayni duygularo paylasiyoruz iyiki varsiniz
skeske canım bzi bizden baskası anlamazKeske ayni yerlerde olsak ta boyle beraber bseyler yapsak :)
nerde oturuyorsun senKeske ayni yerlerde olsak ta boyle beraber bseyler yapsak :)
Balikesir merkez cnm sen 22 yasindayimnerde oturuyorsun sen
3 yıl da uzun bi süreymiş canım ama olsun insallah kavusursun bu ay bebegine beklemek gercekten zorkumral55 iyi sen 4 ay korunmuşsun sadece,ben 3 yıl korundumzırıl zırıl ağlıyodum eşim dikkat etmediği zamanlarda sanki hemen oluyor da. ne safmışım ah ahhhhh, hiç bu kadar çok bebek sahibi olmayı isteyeceğimi düşünememiştim
30 ekim, senn ne zamanBat ne zman senin cnm
bana mı dedin bilemedim ama benm 26sında cok az kaldı fakat bnde hic bi belirti yok sadece hafif kasık agrısı o kadarBat ne zman senin cnm
amin canm insallah bende 8 aydır ugrasıyorum olmayınca olmuyo zamanını bekliyolar demekhemen hemen 3yıl korunduk istemedik,6aydır da uğraşıyoruz Allah kısmet etmedi henüz, bekliyoruz işte. Amin inşallah hepimiz kavuşalım bu ay bebeklerimize
Bacim benimde 26 ekim...bana mı dedin bilemedim ama benm 26sında cok az kaldı fakat bnde hic bi belirti yok sadece hafif kasık agrısı o kadar
amin inşallaahhhBacim benimde 26 ekim...
Bende bu ay cok suphelendim...
Bu arada oglum 5.5 aylik...
Ve zorunlu sezeryan oldu... :-(
Rabb'im oncelikli olarak siz bekleyen kardeslerime nasip etsin...
AMIN... ♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?