- 5 Mart 2014
- 757
- 378
- 158
- Konu Sahibi cikolata kiz03
-
bende olmuştu hatta teste bile gitmedim hastalanacağım zaten belli demiştim tüm belirtileri vardı. herkezde aynı olmaya biliyor ama hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine çok yakındır.Yaa dha gecikmedi 8 gun var adet olma tarihime ama suan agri var hafif kokuli akinti var cok hafif sarimsi canim yani hamileliktede boyle olabliyomu
Kan versen çıkar canım ama idrar testinde çıkmazYaa cnm ben cok stres yaptim adet olucam dye kmseyede anlatamiyom cok merakli derler dye yaa kan testi yaptirsam ckarmi suan ade te 1 hafta var tam
Güzel haberlerini bekliyorum ozaman :)) kan kesin sonuç çünkü ben adet günümde bu Prodüktör erken gebelik testinden yaptım negatif çıktı sonra adetim gecikince 5tllik testlerden aldım hemen çıktı ikinci çizgi :) ardından da hastaneye gidip kan verdim orda da 458 gibi bişi çıktıKendimi tutuyorum canim tam 1 hafta kaldi haftaya bgun adet olmazsam hastabeye gdicem sana yazicam sonucu:))
ozlem_2015 merakla bekliyoruz, sonuç ne oldu bilgi verirmisinKizlar adet tarihime 8 gun var ama bende suan yumurtalikalrimda vajinanin ust kisminda adet agrisi gbi bi agri var adetmi olucam hamilemiyim adet olucam dye korkuyorum ama stres yapmak istemiyorum hamileliktede boyle olurmu neolur cevaplarinizin dogruluguna cok ihtiyacim var
benimde şuan 8 gün var bat a, sizlerin ne oldu, inş hayırlı haberleri almışsınızdırcbn anlattığının aynısı bende de var bat a 6 gün kaldı benimde bende merak ediyorum sonucu:)
benimde şuan 8 gün var bat a, sizlerin ne oldu, inş hayırlı haberleri almışsınızdır
ayyy kendim hamileymiş gibi sevinidim senin adına, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. Bizler için de bol bol dua et lütfenBenimde adetime daha 7-8 gün var ama daha bir haftadır da kasık bölgemde acayip bir ağırlık, sıkışma gibi tuhaf birşey var, sence bebiş olabilir mi
Ben adet oldum cnm yaa[/QUOT
tedavi mi oluyordunuz..hayırlısı ile birdakine..
Hyr cnm tedavi olmuyordum daha ilk denememizdi 5 aylil evliyim bebek yapmaya yeni karar verdik
Daha yolun çok başındasınız ozlem_2015, bu kadar kafana takma bence, inş en kısa zamanda dileğine kavuşursun. bak bizim aylar oldu ama hala beklemedeyiz. Daha ne kadar bekleriz kimbilirAllah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Evet cnm cok umutlandik acikcasi ben dha once hamilelikle ilgli hic bo arastrma yapmadim ne blim hemen oluyor saniyordum :) boyle zor oldgnu blmiyordum cok heveslenmistik ondan bkadar uzuldum ama smdi icim rahatladi ins. Allahim cok bekletmez herkeze bu duyguyu tattirir ellimizden geleni yapicaz gerisi Allahin takdiri dua edicez herseyo veren Allah canim olmazsada bu bzim sinavimiz deriz napalimDaha yolun çok başındasınız ozlem_2015, bu kadar kafana takma bence, inş en kısa zamanda dileğine kavuşursun. bak bizim aylar oldu ama hala beklemedeyiz. Daha ne kadar bekleriz kimbilirAllah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?