canlarim yardimm

Yaa dha gecikmedi 8 gun var adet olma tarihime ama suan agri var hafif kokuli akinti var cok hafif sarimsi canim yani hamileliktede boyle olabliyomu
bende olmuştu hatta teste bile gitmedim hastalanacağım zaten belli demiştim tüm belirtileri vardı. herkezde aynı olmaya biliyor ama hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine çok yakındır.

Yaa cnm ben cok stres yaptim adet olucam dye kmseyede anlatamiyom cok merakli derler dye yaa kan testi yaptirsam ckarmi suan ade te 1 hafta var tam

Kendimi tutuyorum canim tam 1 hafta kaldi haftaya bgun adet olmazsam hastabeye gdicem sana yazicam sonucu:))

Kendimi tutuyorum canim tam 1 hafta kaldi haftaya bgun adet olmazsam hastabeye gdicem sana yazicam sonucu:))
Güzel haberlerini bekliyorum ozaman :)) kan kesin sonuç çünkü ben adet günümde bu Prodüktör erken gebelik testinden yaptım negatif çıktı sonra adetim gecikince 5tllik testlerden aldım hemen çıktı ikinci çizgi :) ardından da hastaneye gidip kan verdim orda da 458 gibi bişi çıktı

ozlem_2015 merakla bekliyoruz, sonuç ne oldu bilgi verirmisin

ayyy kendim hamileymiş gibi sevinidim senin adına, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. Bizler için de bol bol dua et lütfen Benimde adetime daha 7-8 gün var ama daha bir haftadır da kasık bölgemde acayip bir ağırlık, sıkışma gibi tuhaf birşey var, sence bebiş olabilir mi

çok teşekkür ederim cnm benim de kasıklarımda batma oluyodu ve hareket edemiyodum adere 2 gün kala ve 1 gün kala test yaptım negatifti adetim 1gün geçti 2. çizgi silik çıktı kan verdi değerim değerim 26,5 çıkto daha çok küçükmüş geç döllenme sanırım sende gününün geçmesini bekle cnm öyle test yap dediğine göre hamile olabilirsin ama testte çıkmaz dediğim gibi bekle cnm hayırlısı olsun:)

Ama bende batma olmuyor işte.okuyorum herkes batmadan, hareket edememekten falan bahsediyor. benim ki ise sürekli kasık bölgemde bir ağırlık hissi, tuhaf bir şey. hani çok yemek yersin mide şişer de rahatsız eder ya işte kasıklarım şişmiş gibi hissediyorum, görüntü olarak şiş değil ama. puuffff yok sanırım yine bu ayda, çok heveslendirdim galiba yine kendimi

Sıkma canını, her şer de bir hayır vardır. Allah en kısa zamanda o güzel duyguyu yaşatsın inşallah hepimize.

Daha yolun çok başındasınız ozlem_2015, bu kadar kafana takma bence, inş en kısa zamanda dileğine kavuşursun. bak bizim aylar oldu ama hala beklemedeyiz. Daha ne kadar bekleriz kimbilir Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Evet cnm cok umutlandik acikcasi ben dha once hamilelikle ilgli hic bo arastrma yapmadim ne blim hemen oluyor saniyordum :) boyle zor oldgnu blmiyordum cok heveslenmistik ondan bkadar uzuldum ama smdi icim rahatladi ins. Allahim cok bekletmez herkeze bu duyguyu tattirir ellimizden geleni yapicaz gerisi Allahin takdiri dua edicez herseyo veren Allah canim olmazsada bu bzim sinavimiz deriz napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…