canlarim yardimm

cikolata kiz03

kocasinin prensesi
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
220
84
38
Kizlar adet tarihime 8 gun var ama bende suan yumurtalikalrimda vajinanin ust kisminda adet agrisi gbi bi agri var adetmi olucam hamilemiyim adet olucam dye korkuyorum ama stres yapmak istemiyorum hamileliktede boyle olurmu neolur cevaplarinizin dogruluguna cok ihtiyacim var

Ayyyy ben ehehehe :) Kuzucum benm ılk anlattığın gıbı kasık ağrılarım olmuştu ama senı umutlandrmakta ıstemem bılıysn gebelik ve adet belırtılerı cok benziyor. belırtımı bılmem ama benm ıdrar rengımde koyulaşmıştı..

canım eyer günün gecikmediyse ve ağrın varsa üşütmüşte olabilirsin..olmak için zorluyordur.. eyer günün 1 hafta gecikirse bir test alıp kontrol edebilirsin en garanti kan testidir beta hcg testi ile ilk gecikme gününde bile sonuç alırsın ama idrar tahlili için 1 haftayı geçmeliki net sonuç alabilesin..

Yaa dha gecikmedi 8 gun var adet olma tarihime ama suan agri var hafif kokuli akinti var cok hafif sarimsi canim yani hamileliktede boyle olabliyomu

Yaa dha gecikmedi 8 gun var adet olma tarihime ama suan agri var hafif kokuli akinti var cok hafif sarimsi canim yani hamileliktede boyle olabliyomu
Canım ben şuan 10 haftalık hamileyim ben adetim 4 gün geçince test yaptım öğrendim Öncesinde hiçbir belirti olmadı hatta hiç akıntım olmadı bence belirtilere çok takılma insan çok üzülüyo ben 1 tane düşük yaşadım ardından 1 sene hamile kalamadım hep belirti takip ettim ovulasyon testi yaptım falan en son bebeğim olmuyo herhalde diye bıraktık Nasılsa olmuyo dediğim ay hamile kaldım

Evet cnm aynisi bende oldu hatta ben adet olmayi bbekliyordum adet gunumw yakin sancilarim vardi. Bi test yaptim hamileymisim çok sasirdim ama nazil okur benim adet sancusi gibi agrim var diye

cbn anlattığının aynısı bende de var bat a 6 gün kaldı benimde bende merak ediyorum sonucu:)

valla ben takmıyorum cnm ya hiç umudum da yok zaten kuruntu yapıyorum gibime geliyo gününden 1 2 gün önce yap negatif çıkarsa bida yapma bekle günün geçsin bi kaçgün ondan sonra yap:)
Tamam cnm birde bgun eczanedwn folidoce aldim kullanmaya baslicam ama nasil kullanicami sormadan eve gelmisim ac karinla yaziyor recetede oylemi yapim bir bilgin varmi :))

Evet cnm ilk ayimiz o yuzden cok umutluyum Allah hayirli zamanda versin ama ben cok istiyorum cok heveslendim sabirsizlikla bekliyorum :))
İnş ilk aydan gelmıstır bebegın ama sakn ol bıraz tatılm stres yapma olmazsa bıle uzulme bu daha ilk sncta. Çokta merak edıyosan ve hastneye gıdıp kan vermek ıstemıyrsan eczanelerde erken hamılelk testı varms ondan yapablrsn . Ben hıc yapmadım ama nasıl bırsy bılmıyrm sadce duydum.

Hastaneye gdip kan veririm sorun deil belli olurmu ama
Hıc bı fıkrm yok kuzum fıyatı hakknda hıc almadım ama dıger testlere gore fıyatının pahalı oldgnu duydm. 8 Gun vardı sanrm reglıye ıdrarda 4 gun oncesınden bıle öğrenen varsa olablr tabı ama gec döllenme falanda olablr kuzum ıcın raht etsn ıstıyrsa yaptr kan testını aklnda kalmasın ama kesn sonuç verırmı onu doktra sormak lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…