duyarli avukatlar yardiminiza ihtiyacim var lutfen bana yardim edin cok zor durumdayim.Kisaca konuyu anlatayim.Eski esimden ayrilali 3 yil oldu ve o evliligimden 2 dunyalar tatlisi kizim var.Buyuk kii
zim 13 kucugum 9 yasinda.Canlairimin velayeti babada.Ben 2.evliligimi yaptim ve su an yurt disinda yasiyorum.Kizlarimla duzenli telde konusamiyorum cunku babalari izin vermiyor.sebebini sorunca benim canim isterse konusursun istemezse konusamazsin diyor ve nitekim sonucta konusamiyorum.Canlarima baska ulasma sansim yok.Bu arada kizlarimi arayabilmem icin ve velayetlerini alabilmem icin kanunen ne yapabilirim.Ayrica kizlarim benim yanimda olmak istiyorlar ama baba velayeti vermek istemiyor ve kolay kolay verecegini zannetmiyorum.Ya birde bu adam alkolik her gun icen bi insan zaten evliligimizin bitmesinin buyuk orani alkol almasiydi.Bu konu benim aleyhime olur mu.cocuklarimin uzerinde babasi tarafindan buyuk baski var ondan cok korkuyorlar onun icin netten bile konusamiyoruz korkularindan acamiyorlar offffffff yaaaa cok caresizim lutfen bana yardim edin neler yapabilirim bana bir yol gosterin
simdiden herkese tesekkur ediyorum ve acil cevaplarinizi bekliyorum.