Canlarim icin yardim edin lutfen:(

deryacaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
95
6
86
Fransa
duyarli avukatlar yardiminiza ihtiyacim var lutfen bana yardim edin cok zor durumdayim.Kisaca konuyu anlatayim.Eski esimden ayrilali 3 yil oldu ve o evliligimden 2 dunyalar tatlisi kizim var.Buyuk kii
zim 13 kucugum 9 yasinda.Canlairimin velayeti babada.Ben 2.evliligimi yaptim ve su an yurt disinda yasiyorum.Kizlarimla duzenli telde konusamiyorum cunku babalari izin vermiyor.sebebini sorunca benim canim isterse konusursun istemezse konusamazsin diyor ve nitekim sonucta konusamiyorum.Canlarima baska ulasma sansim yok.Bu arada kizlarimi arayabilmem icin ve velayetlerini alabilmem icin kanunen ne yapabilirim.Ayrica kizlarim benim yanimda olmak istiyorlar ama baba velayeti vermek istemiyor ve kolay kolay verecegini zannetmiyorum.Ya birde bu adam alkolik her gun icen bi insan zaten evliligimizin bitmesinin buyuk orani alkol almasiydi.Bu konu benim aleyhime olur mu.cocuklarimin uzerinde babasi tarafindan buyuk baski var ondan cok korkuyorlar onun icin netten bile konusamiyoruz korkularindan acamiyorlar offffffff yaaaa cok caresizim lutfen bana yardim edin neler yapabilirim bana bir yol gosterin simdiden herkese tesekkur ediyorum ve acil cevaplarinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
durumunuza cok üzüldüm umarim biran önce kizlariniza kavusursunuz konuyu" bir derdim var" bölümüne acarsaniz daha cabuk yardim alabilirsiniz

Allah yardımcın olsun canım - En kısa zamanda herşey istediğin gibi olur İnşaallah. :Saruboceq:

Canım Rabbim yardımcın olsun ama eski eşinin alkol kullanıyor olması kızlarının velayetini alabilmen için çok büyük bir avantaj olabilir. Keşke bunu bir avukat ile görüşme şansın varsa görüşsen tatlım eminim ki o sana çok daha doğru yapabileceğin şeyleri anlatacaktır a.s
ınşallah biran önce kızlarını yanına alırsın canım Rabbim her daim yardımcın olsun :Saruboceq:

durumunuza cok üzüldüm umarim biran önce kizlariniza kavusursunuz konuyu" bir derdim var" bölümüne acarsaniz daha cabuk yardim alabilirsiniz

Uyariniz icin tesekkurler hukuk bolumu diye buraya acmistim bi sonuc elde edemezsem dediginiz gibi konuyu o bolume tasirim cok sagolun

eşinizin alkol problemi varsa bunu mahkemede söylemedinizmi?nasıl velayeti babaya verdi mahkeme anlamadım?
siz neden kızlarınızı görememe ihtimaliniz olmasına rağmen yurt dışına gittiniz?
mahkemede ne olduda velayet size verilmedi?şimdi ne değişti de velayeti alabileceğinizi düşünüyorsunuz?
biraz daha açarmısınız konuyu?

kronick herzamanki gibi merak edilen noktalara parmak basmış, ben de onun sorduğu soruların cevaplarını merak ettim bu konuda...

benımde aynı seyler gectı aklımdan.kızlarınızın velayetının babaya verılmesı ılgınc.madem alkol yuzunden bıttı dıyorsunuz...velayet babada bıle olsa bçocukları bırakıp yurtdısına gıttıysenız ıstedıgınız zaman gorusememe ıhtımalını goze almıssınızdr bence.

Velayetın kötüye kullanıldığına ilişkin dava açmalısınız.
Sizin medeni haklarınızı kullanarak ıkıncı evliliğinizi yapmanız ve bunu yurt dısında yapıyor olmanızın hukuk açısından bir değeri ve verilecek yargısı yoktur. Bu hayatınızın magazinel kısmıdır.

Kızlarınız ile örüştülmemeniz kaldı ki aynı zamanda bir suçtur. Savcılığıda suc duyurusunda bulunmalısınız.

Velayeti almanız ise ancak cocukların rh ve beden sağlığı açısından sizde kalması uygun olması durumudna karar verilebilir. Eski eşiniz tarafından çocuklarınızın bakım ve işasei iyi ve eksiksiz yapılıyorsa velayetın nez edilmesi söz konusu olmayacaktır.
Ancak velayet becerisi yoksa yada ortadan kalkmıssa derhal mudahale etmelisiniz.
Bir meslektaşımızdan yardım alınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…