• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CANLARIM HAMİLE KALMAK İÇİN NELER YAPTINIZ??

Ateş ölçme yöntemi ama sonuç kimyasal gebelik oldu o ayrı :KK45:

Hormonel bi sorun olmadgi müddetçe gebelik gerceklesir ama sabırla tabiki.
İdrar yolları enfeksiyonu gebelik için engel olabilir mi? Bilen yada başına gelen varmi?

Kızlar ya 3 aydır korunmayı bıraktık ama tık yok bu ay soğan kürüne başladım kullanıp fayda görenler lütfen yazın

ben de internet okuduğum birçok kürü yaptım. soğan, incir, aslan pençesi, civan perçemi, çörek otu+bal+tarçın, keçiboynuzu, süt buharı, yakı, hayt tohumu vs.

hamile kaldığım ay çörek otu+bal+tarçın kürü ve ovulasyon testi kullandım

Bu çörek otu bal tatçın karışımını bende merak ediyorum. Ölçüsünü nasıl ayarlıyoruz, günde kaç kez yiyecez ve kaç gün devam edicez. Birde kist yapıyor falan yazmış bazı arkadaşlar. Ben bunu duyunca tereddütte kaldım kullanmakta

Bu çörek otu bal tatçın karışımını bende merak ediyorum. Ölçüsünü nasıl ayarlıyoruz, günde kaç kez yiyecez ve kaç gün devam edicez. Birde kist yapıyor falan yazmış bazı arkadaşlar. Ben bunu duyunca tereddütte kaldım kullanmakta
bn hiç kist yaptığını duymadım bi tatlı kaşığı tarçın biraz çörekotu dövülmüş balı göz kararı koydum sabahları aç karnına bi tatlı kaşığından az yiyorum

Back